Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mercury, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba. Ben de 17 Haziran’da fiziksel olarak Hong Kong’da bulunup dosya transfer talebime olumlu dönüş alanlardanım. Mülakat maili almadığım için Hong Kong Konsolosluğu’na mülakat tarihimi ne zaman öğrenebileceğimi sorduğumda, dosyamın kendilerine transfer edildiğini doğruladıklarını fakat mülakatımın Eylül ayına planlanabileceği için önümüzdeki haftalarda KCC’den gelecek maili beklememi belirttiler. Burada dosyamın kendilerine transfer edildiğini doğruladıklarını söylemeleri aklımı karıştırdı. “The consulate received confirmation that your case was transferred to Hong Kong.” şeklinde yazmışlar. Ben CEAC’den kontrol ettiğimde “YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC” şeklinde görüyorum. Sizce böyle olması normal midir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dosyanızı transfer edebildiğiniz için tebrikler.
    CEAC'da statünüzün KCC görünmesi normaldir.
    Mülakat ayarlandığında IN TRANSİT görünecek.
    Bol şanslar.

• @Serapp Teşekkür ederim yanıtınız için.

• @Cumutey ben şu adresi kullanıyordum "[email protected]" ve verdikleri cevap da aşağıdaki gibiydi

"Greetings,
    Immigrant visa interviews are scheduled months in advance, we are not accepting IV-DV transfer requests during this period. Also, we are not accepting DV-IV transfer requests unless the applicant already has an approved residency permit visa in Bahrain and is currently in the country not on a visit visa."

• Merhabalar Kuala Lumpurdayiz. Tayland konsolosluğu herhangi bir dönüş yapmadı, Kuala Lumpur iki kez olumsuz dönüş yaptı, şimdi Endonezya'ya geçeceğiz. Sizlere de bilgi vereyim dedim.

• ⭐⭐

an itibarıyle ap issued oldu gün içinde bekleyen kardeşler durumunu kontrol etsin her şey çok güzel

• ceac status dan mı kontrol ediyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

... her şey çok güzel

🙂

• @sumeyyenur Selam, Kuala Lumpur'dan iki kez olumsuz cevap aldık dediniz, bu iki cevap tam olarak ne zaman size geldi? Dün tatildi size ne zaman iki kez cevap verdiler? Kuala Lumpur dışındayken mi bu mailleri atmıştınız? Malezya'ya girdiğinizi gösteren damgayı göndermiş olmanıza rağmen mi olumsuz döndüler?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sumeyyenur yolunuz açık olsun, bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

• ⭐⭐

@gucarslan üstad çok emeğin var bizlerin üzerinde allah senden razı olsun bu forum ve sizler olmasanız hayaller gerçek olmazdı çok teşekkürler

• @gucarslan iyiki varsınız Hocam, herşey sizln gibi değerleri hocalar sayesinde

• @Fatih-Kaymak Sumeyye hanım şu an yolculukta sanırım. Kendileri bugün Kuala Lumpur’da fiziki olarak bulundular ancak maalesef olumsuz yanıt almışlar. Tayland henüz dönüş yapmamış ve şu an Endonezya’ya geçiyorlar. Ben de şu an Tayland’dayım. Sabah erken mailimi gönderdim ancak bir dönüş alamadım.

• @MomisCan cevap için teşekkür ederim. KL'ya vardıkları gibi yani bugün e-posta gönderdiler ve yine bugün olumsuz bir cevap aldılar. Doğru anlıyorum değil mi? Sadece iki kez kontrol etmek istiyorum, her hangi bir noktayı kaçırmak istemiyorum. Cevap için teşekkürler. Size de iyi yolculuklar diliyorum.

• @MomisCan Ben 3 Temmuz'da oradaydım ve e-posta gönderdim. Bana olumlu olumsuz bir cevap gelmedi. Acaba benim e-posta gözden mi kaçtı ya da başka bir ihtimal için bekletiliyor mu? Biraz daha beklemeli miyim ya da hatırlatma e-postası göndermeli miyim? Kafam allak bullak

• @salih-atilla hayırlı olsun bu anı inşallah bizde yaşarız

• @Fatih-Kaymak Size naçizane tavsiyem, lütfen hatırlatma maili göndermeyin. Kuala Lumpur olumsuz döndüklerine genellikle aynı gün dönüş yapıyor ve olumlu döndüklerine 5-6 iş günü sonra taşıdık diye bilgi veriyor. Sabırla beklemenizi öneririm.
    Bir kullanıcı hatırlatma maili attı ve maalesef ondan önce ve sonra gidenler dosyalarını taşıttı, bir tek kendisinin dosyası taşınmadı.
    Hatırlatma maili ile ilgisi varmı bilemeyiz ama ben beklemenizi öneririm.

• @MomisCan Sizin de dediğiniz gibi ve gözlemlediğim kadarıyla da dosyaları transfer edilen arkadaşların ortak noktalarının genelde 5 gün sonra cevap almış olmalarıydı. Ben de başka bir ihtimal için bekletiliyor olabilir mi derken bunu kast ediyordum aslında. Tavsiyeniz için sağolun, sizinle aynı sayfadayız, en azından henüz olumsuz bir cevap almadım ve olumlu bir cevap alma ihtimalini ümit ederek bir süre daha beklemeyi tercih edeceğim.

• Herkese tekrar merhabalar arkadaşlar önümüzdeki günlerde tayland,kuala lumpur ve çevresi için yola çıkacaklar varsa yol arkadaşı olabilirim. Birbirimize yoldaş oluruz bir elin nesi var iki elin sesi var herkese sürecinde başarılar dilerim.

• Arkadaşlar merhaba. Karadağ oturumu üzerinden Belgrad’a dosya taşıma için haziran başında şirket kurulumuna başladık ve oturum kartımızı 3 Temmuz tarihinde aldık . Bugün Belgrad ile mailleştim ancak dosya taşıma talebini reddettiler . Herhangi bir neden sunmadılar. 2025 kazananlarından bu yola başvuracak olanlar var ise hazırlıklarını buna göre yapıp current olmadan KCC ile taşımayı denemelerini tavsiye ederim . Herkese bol şanslar . This is the end…:)

• @rektinpeace selamlar, oturum izniniz olmasına rağmen red sebebi ne olarak söylediler? çok geçmiş olsun ama hala vaktimiz ve umudumuz var, umarım iyi haberler gelir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |