DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Hanhun
Bunları yazarken olumsuz bir durum yaratsın diye değil sadece gönderim tarihi sanki önemli değil gibi bir görüntü oluştuğunu söylemek için yazmıştım.(1. mülakatta eksik evraktan dolayı gidemediğim ve sebeplerini belirtmemden dolayı yeni mülakat tarihi açmışlardı ve onun için 2 mülakat belirttim.)
Herkesten özür, amacım sadece bilgilendirme yapmaktı.
-
@blackmamba24 Merhaba ben 3 gün içinde 2 defa giriş yaptım. Sadece yeniden vize veriyorlar. Herhangi bir problem yaşamamıştım. İlk defa giriş yapmışsınız gibi aynı şeyleri yapıyorsunuz.
-
@betulxk merhaba. Cevap alabildiniz mi peki olumlu olumsuz?
-
@Fatih-Kaymak Gidebildiniz mi acaba sıranız 24 binler sanırım merak ettim.
-
@betulxk Selam, olumlu olumsuz bir haber var mı? Ben şu an yola çıkmak üzereyim. Umarım sizden iyi haber alırız.
-
@betulxk 19 Haziran'da mail attığım Hong Kong'dan malesef olumsuz yanıt aldım. Malezya'dan ise herhangi bir yanıt alamadım :(
-
@Fatih-Kaymak Belirttiğim gibi 19 Haziran mail attığım Hong Kong'dan malesef olumsuz yanıt aldım. Malezya'dan ise herhangi bir yanıt alamadım. Yine de bir sürpriz yaşanabilir yani bende bu şekilde oldu diye sizde de aynısı olacak diye bir durum söz konusu değil. Madem yola çıktınız çok da endişe etmeden ve çok da beklentiye girmeden şansınızı denemiş olacaksınız. Umarım güzel haberler alırız.
-
@betulxk ben de 19 Haziran'da HK'ya mail göndermiştim ve olumsuz cevap almıştım. Dediğiniz gibi Malezya için de bir şansımı deneyeceğim. Umarım hepimiz için olumlu dönüşler olur.
-
Selamlar biz de çarşamba günü Bangkok üzerinden Kuala Lumpur'a yola çıkıyoruz. Oradan da Endonezya'ya geçeceğiz. Giriş yapıp mail atıp diğer ülkeye geçerek ilerleyeceğiz. Dosyamızın taşınması onaylanmadan ülke değiştirmemiz sizce sıkıntı olur mu? Endonezya'dan sonra da Singapur üzerinden Türkiye'ye döneceğiz. Bu şekilde dört ülkede şansımızı denemiş olacağız.
-
@enesozgry bence siz takip etmeyin çok ihtiyacınız yok
-
@sumeyyenur dosya taşınmadan ülke değiştirmek sorun olmaz. bizim dosyamız taşındığında türkiyeye dönmüştük. singapura gidip mail attığımızda oturum istediğini söyledi ama yinede şansınızı denemek isteyebilirsiniz. bol şans diliyorum. umarım çabalarınız sonuç bulur
-
@sumeyyenur herhangi bir problem olacagini dusunmuyorum, ben de Hong Kong’ tan gunu birlik Kuala Lumpur’ a gidip mail attim. Endonezya ve Singapor ozellikle oturum istediklerini belirttiler; bilgi vermek icin yaziyorum. Sans bizimle olsun ✌🏽
-
Dosya taşıma için Tunustan 14 haziran tarihinde bir mail aldım. fakat spama düştüğü için bugun gördüm.
portal.ustravel.com sitesinde kullanıcı adı ve şifre tanımlanmış.
Girip bu formu doldurdum. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor. Bu portal ne işe yaramaktadır. Dosya taşımayla alakalı bir gelişme midir? Bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz? -
@Esra-Siren Çok teşekkür ediyorum umarım bir sonuca ulaşabiliriz.
-
@Biks Biz yine de oraya kadar gitmişken şansımızı denemek istedik. Çok teşekkür ediyorum şansa çooook ihtiyacımız var.
-
Kuala Lumpur için bugün resim tatildi. Haber bekleyenler karamsarlığa kapılmasın. Ayrıca perşembe günü de tüm Amerikan konsoloslukları için resmi tatil, bilginize 🌸
-
@MomisCan biz de neler düşündük ya 😀
-
Tiran mülakat deneyimi
Merhabalar neredeyse 14 ay oldu bu anı yaşamak için bekleyeli , dosyamı uzun uğraşlar sonucu Tirana tasimistim çalışma vizesiyle ardından Mali yeterlilik kanıtı olarak para değilde sponsor istediğini gördüm iki ay Amerika'dan sponsor bulmaya çalıştım her gün forumu takip ettim baya kişiyle iletişime geçtim , mülakat bugündü iletişime gectigim bana usanmadan cevap veren herkese teşekkür ediyorum özellikle ben dahil.herkese bıkmadan yardımcı olan çok değerli gönlü güzel @cebrailoz abime burdan selamlarımı iletiyorum , ve @gucarslan ve diğer yönetici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bende elimden geldiğinde her yazan arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım bu forum ve iyi insanlar iyi ki varlar . Neyse mülakatta baya bı soru bombardımanına tutulduk
-neden dosyayı buraya tasidiniz
Nekadar süredir burada yaşıyorsun
Ne mezunusun
Kaç yıldır çalışıyorsun
Nereye gitmeyi istiyorsun
Orada tanıdık var mı
Evlilik tarihiniz ne
Düğününüze kaç kişi katıldı
Aile onayı varmiydi evlilikte
Amerika'ya daha önce gittin mi
Turist vizesine başvurdun mu daha önce
Esin kaç yaşında sen kaç yaşındasın ve daha bı kaç soru daha sonra ekrana baktı üç dört dakika birşeyler yazdı o ara heyecan full tabi sonra iki hafta içinde pasaportu alabilirsiniz dedi çok teşekkür edip eşimle baya bı sevinip çıktık . Bu anı tüm arkadaslarin yaşamasını diliyorum
Hazırladığımız evraklar
Formül a + apostil
Formül b+ apostil
Adli sicil + apoatil
Vukuatlı nüfus kaydı çeviri noter apostil
Askerlik terhis çeviri noter apostil
Lise üniversite diploma çeviri noter apostil
Lise trankript çeviri noter apostil
Evlilik cüzdanı çeviri noter apostil
Sponsor belgesi
İş teklifi
Banka kaydı. -
@Detroit2222 hayırlı olsun mülakat Türkçe miydi veya içeri tercüman alıyolar mı?
-
@yazartugce selam, şu an Çin’Deyim yarın Malezya saatiyle akşam orada olacağım. Ama sanıyorum ki bu hafta içi cevap vermezler. 2 temmuzu 3 temmuza bağlayan gece mail göndereceğim. 4 ünde ise Amerikanın bağımsıxlık günü sanırım ve tatil. Olumlu olumsuz süreci yine buradan paylaşacağım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum