[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@roccorocco tekrardan gozunuz aydin :) pasaport ulasinca haberlerinizi bekliyoruz.
-
@endyilmaz FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Merhaba. Sabah beni elcilikten telefonla aramışlar. Duymamışım. Geri aradım ama santral robotunu aşamadım. Daha önce telefonla aranan oldu mu?
Sizin kendilerine ulasmaniz zor, suradan email gonderip durumu anlatip guncelleme isteyebilirsiniz:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
-
@roccorocco bu iş tamamdır artık.. hayırlı olsun
-
@roccorocco hayırlı olsun bu sefer tamam bu iş gibi...
-
23 ay oldu halen idari işlemim devam ediyor.Konsolosluğa mail atıyorum, otomatik cvp olarak geri dönüyor.Ceac’dan kontrol ediyorum ve hiç bir güncelleme dahi yok:)aynı başvuru tarihim yapıştı kaldı oraya.Tekrar vizeye müracaat etsem dahi bu işlem devam ettiği için fark eden bir durum olmaz dediler.
Var mı önerisi olan acaba ? -
@mtf34 idari işleme kaldığınız zaman FY bittiğinde sizin hakkınız da sonlanmıyor mu? Zira o zamana kadar tüm vizeleri dağıtmış oluyor ve sizin kazandığınız yılı kapatıyorlar
-
Setur aracılığı ile başvuru yaptım.Gerek acenta, gerek kendim konsolosluk ile iletişime geçildi telefon ile fakat söyledikleri tek şey sürecin devam ettiği, tekrar başvuru yapsam bile yine idari işleme kalacağımı, o yüzden sabırla beklememi söylediler.Ben hiç duymadım kimsenin AP sürecinin bu kadar uzadığını.Ya vizeyi verirsin yada red verirsin.Bu kadar uzamasında bi tuhaflık var.
-
@mtf34 setur greencard başvurusu mu yapıyormuş? sanki burada da bir tuhaflık var gibi geldi bana
-
@mtf34 en doğrusunu @crazycells bilir ama sanki o yıl bitene kadar yani 30 Eylül'e kadar sonuçlanmaması durumunda hakkınızı kaybediyor olabilirsiniz yani devam eden bir süreç olmayabilir şu an
-
@karadenizden Ben amerika vizesinden bahsediyorum.Sen yanlış anladın sanırım.Buraya yeni katıldım, belki ben yanlış anlatmış olabilirim.
20mart2017 de amerika turistik vizeye başvurdum ve o tarihten beri de idari işlemdeyim. -
@mtf34 burası doğru yer değil o halde çünkü burası Greencard sürecinde DV Lottery ile hak kazanmış göçmenlik yolunda olanların konuyla ilgili başlığı o nedenle FY2019 yazar başında.. Konuyla ilgili sorunuzu sanıyorum aşağıdaki başlıkta açmanız doğru olacaktır
https://yesilkartforum.com/forum/category/88/ziyaretçi-ve-turist-vizeleri-b1-b2-ve-c
-
@karadenizden kusura bakma.Teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
Son durum şöyle. Cuma günü elçiliği aradım. Beni kimin aradığını göremediklerini ve telefonumu açık tutmamı, önemli bir konuysa tekrar aranacağımı söylediler. Ancak arayan olmadı. Öğleden sonra yolladığınız ilave evraklar ulaşmıştır diye bir e-posta geldi. Pasaportları yollamıştım, salı günü PTT takipten teslim edildiğini görmüştüm. Sanırım zarflar cuma açıldı. Bu sabah tüm aile üyeleri Ready'den AP'ye döncü CEAC sitesinde. Şu anda ben eşim ve kızım Issued oldu. 3 yaşındaki oğlum halen AP, sanırım o da gün içerisinde dönecek. Bu noktadan sonra bu hafta pasaportlarımızı alırız diye umuyorum.
-
@endyilmaz Şimdiden gözünüz aydın tebrikler
-
Az önce oğlumun durumu da Issued oldu.
-
@endyilmaz gözünüz aydın
-
@endyilmaz hadi gözün aydın. Benim de AP süreci cuma günü bitti. Pasaportu konsolosluğa gönderdim. Ama pasaportlar şu an Tokat PTT de görünüyor :)) yanlışlıkla oraya gitmiş. Bu süreç bana çok şaka yapıyor. İnşallah sonu hayır olur.
-
@roccorocco dostum ben kendimi şanssız sanırdım. Beterin beteri varmış. Hadi az kaldı. Senin de çözülecek umarım.
-
@roccorocco gerçekten tüm forum bu iletiyi bekliyordu tebrikler :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum