Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @salih-atilla neden kötü olma ihtimali yüksek ki

• @10urdmn
    Bunun cevabını verebilecek kimse yok. Ancak tahmin yürütülebilir ama o da tahminden öteye gitmez çünkü her sene çok acayip köklü değişiklikler oluyor.

Ama 2024 yılı referans alınırsa, size ankaradan sıra gelmeyecek. Ankara şu an 5500lerde ve süreç bitmek üzere.

Arkadaş da bunu demek istemiş.

2024 sürecini forumdan mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

• @cttl anladım teşekkürler. O zaman ben 2024 sürecinin bitmesini bekleyim ona göre hareket edeyim. Benim sürecim başlayınca hangi duruma göre dosya taşıyım veya taşımayım? Sizce 2025 mart gibi dosya taşıma işlemlerine başlasam geç kalmış olur muyum ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Eagle2015 aşağıda ileteceğim linkten inceleyerek sorularınızın cevabını bulabilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/topic/7210/sayılarla-dv2025

• ⭐⭐⭐⭐

@gizemcatiroglu herhangi bir sorun yaratmaz forumda sizin durumunuza benzer bir çok deneyim mevcut inceleyebilirsiniz

• @10urdmn 2023 13000 cn bitti 2024 6500 bitecek gibi gözüküyor son yıllarda süreç azalan eğilimle devam ediyor 2025 kimse bilemez sadece tahmin yürütüyoruz kötü gitme ihtimali iyi gitnesinden daha yüksek

• @kingoftheworld Anladım teşekkür ederim sizce bu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Süreci az takip edip dosya taşımayı o zaman mı yapıyım yoksa süreç başlayınca direkt dosya taşımaya mı başlayım ?

• @10urdmn ekim ayını görmek isterdim ama imkanınız varsa kcc mülakat almanın kolay olduğu konsoloslıklara mesela viyana gibi taşımak eğer süreç çok iyi gidiyorsa ankaraya taşırdım sonuçta tc vatandaşınız çok kolay olurdu ankaraya güvenenler hayal kırıklığı yaşıyorlar

• @kingoftheworld anladım tamamdır teşekkürler. Ben ilk ayları izleyip duruma göre hareket edeceğim. Viyana'ya taşıyıp süreç iyi gidiyorsa tekrar Ankara'ya taşıyabiliyor muyum?

• @10urdmn ben forumda mümkün olduğunu okudum bu konuda çok tecrübeli arkadaşlar var forumda onlardan cevap bekleriz

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugursway merhaba sizce benimde dosya taşımam gerekli mi yoksa Ankara beni mülakata çağırır mı?

Bu çıkarımı en azından birkaç dağıtım gördükten sonra yapmak daha doğru olur. DV25 henüz başlamadı, Ankara 1 mülakat bile dağıtmadan kimse mesnetli bir şey söyleyemez.

Ama aynı dosya numarasında dv2024 kazananı olsaydınız, sürecin bitmesine son 1 mülakat dağıtımı kalmışken hala mülakat alamamış olacaktınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl anladım teşekkürler. O zaman ben 2024 sürecinin bitmesini bekleyim ona göre hareket edeyim. Benim sürecim başlayınca hangi duruma göre dosya taşıyım veya taşımayım? Sizce 2025 mart gibi dosya taşıma işlemlerine başlasam geç kalmış olur muyum ?

Başka bir ülkede oturumunuz veya vatandaşlığınız varsa geç değil.

• ⭐⭐⭐⭐

@kingoftheworld Anladım teşekkür ederim sizce bu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Süreci az takip edip dosya taşımayı o zaman mı yapıyım yoksa süreç başlayınca direkt dosya taşımaya mı başlayım ?

Sizin yapmanız gereken en önemli şey süreci ve forumu yakından takip etmek.

• @EzgiLera hayır başka ülkede oturumum veya vatandaşlığım yok, hatta Türkiye dışına hiç çıkmadım. CN'm 8700 lerde, ben dv25 başlayınca Ankara'yı bekleyim mi dosya taşıyım mı ikilemde kaldım. Çünkü gördüğümüz üzere dv24 lülerde şu an CN 5500 lerde. Süreç böyle ilerlerse diye arkadaşlar tahminde bulundu ve bana Ankara dan sıra gelmeyeceğini söylediler

• @EzgiLera tamamdır yapacağım teşekkürler

• @10urdmn
    Çok keskin bilgiler istiyorsunuz, buna gelecek cevaplar sizi tatmin etmez çünkü kesin bir şey söyleyecek kimse yok.
    Mart ayında başlarsanız bana göre geç kalırsınız çünkü ben 2024 sürecini takip ettiğim için bu varsayımı yapabiliyorum.
    O yüzden size verebileceğim en iyi tavsiye bir kaç ay öncesinden başlayıp ne yazılmış, hangi zorluklarla karşılaşılmış okumanız olur.

• @cttl anladım teşekkürler, ben formu okumaya takip etmeye devam edeceğim.

• Konsoloslukların sitesinde, o konsolosluğa dosya taşıyabilmek için oturum vesaire gerekip gerekmediğini tam olarak nereden görebiliyoruz? Naples, İtalya konsolosluğunun sitesinde hiçbir şey göremedim?

• @cttl DV Chartı kullanıyorum fakat EU ların kaç tanesi TR dosyası olarak mülakata girmiş göremediğim için bu yorumu yaptım. Umarım Viyana bu senede kendisine güvenenlere sonuna kadar destek olur. tşk bilgi için

• @cttl 20 K 21 K arasına 1 adet vize vermiş . 21 K 22 K arasına 1 adet randevu vermiş. TR den 20 k dan sonra dosya kabulu yapmamış gözüküyor. yada 2 si de TR dosyası olduğunu varsayarsak tam olarak görebiliyor muyuz ? bulamadım. sadece 2 dosyayı kabul etmiş gözüküyor. Doğru mu okuyorum verileri tam emin olamadım ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |