Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @VIRTUE merhaba, mailinizin bu kadar uzun olmasina gerek yok bir de mail icerigini chat gpt den yazdirmissiniz sanirim. Maillerinde spam protection var ise (yüksek olasilik ile var) spam olarak algilanmis olabilir en iyisi kendiniz sade bir sekilde yazin benim gönderdigim mail örnegi eski mesajlarda var.

• ⭐⭐⭐⭐

@VIRTUE, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera

Mailim şu şekildeydi şimdi tekrar aynısını gönderdim.

Dear Sir/Madam,

I hope this email finds you well. I am writing to request the transfer of my Diversity Visa Lottery case (DV2025) and my family members' cases to the U.S. Embassy in Vienna, Austria. Currently, our interview location is the U.S. Embassy in Ankara, Turkey. However, as we will be residing in Vienna at certain times during the DV2025 process, it would be more convenient for us to have our cases processed at the U.S. Embassy in Vienna. Below are the details of my case and my family members'

information:

I kindly request your assistance in transferring our cases to Vienna.

Thank you for your attention to this matter. I look forward to your positive response.

Best regards,

Uzun olduğu için ya okumamışlardır ya da kafaları karışmıştır.

O yüzden her zaman kısa ve öz yazmaya çalışın.

I kindly request your assistance in transferring our cases to Vienna.

Sadece bu kısım bile yeterli olabilir, maile yazmanız gereken bilgilere ek olarak.

• @EzgiLera kesinlikle katiliyorum forumu kesfetmeden önce ismi cok gerekli olmayan bir danismanin youtube videosuna soru sorma amacli yorum atmistim , ve beni o kadar gereksiz telaslandirip yanlis bilgi vermisti ki o gün arastirma yaptigimda burayi kesfettim😄sanirim akli sira insanlari telasa sokup danismanlik hizmeti satmaya calisiyordu galiba.

• @fahriakc hayir boyle bir sey yapmaniza gerek yok. Mulakat almak icin current olmayi beklemelisiniz, bu sure icerisinde dosyanizin nerde oldugundan emin olmak istiyorsaniz KCC’ye dosyam hangi postta gibi bir mail yazabilirsiniz.

• @EzgiLera tekrar denedim, evet, sirket vpn'ini deaktif edince girebildim.

• @deebee evet bende bunu düşünüyordum , son dakika bir sorun olur dosyam taşınmamış olur diye endişeleniyordum. Bunu da ilerleyen günlerde dosyam nerede mailini atarak netleştirmiş olacağım. Teşekkür ederim.

• Merhaba, dosya taşıma talebime şu şekilde mesaj geldi, kcc dv herkese farklı davranıyor galiba.
    Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

• @rezanclz Merhaba. Ben eşim ve iki çocuğumun dosyalarınıda taşımak için biraz detaylı hazırlamam gerekiyordu. Evet chat gpt4o kullandım ancak sizinde söylediğiniz gibi spam olarak algılanmaması için formatı değiştirip gönderdim☺️ yine net cevap alamazsam basit bir mesaj göndeceğim.

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera kesinlikle katiliyorum forumu kesfetmeden önce ismi cok gerekli olmayan bir danismanin youtube videosuna soru sorma amacli yorum atmistim , ve beni o kadar gereksiz telaslandirip yanlis bilgi vermisti ki o gün arastirma yaptigimda burayi kesfettim😄sanirim akli sira insanlari telasa sokup danismanlik hizmeti satmaya calisiyordu galiba.

Ayrıca gerçekten bilmiyor da olabilir 😅

• @VIRTUE

Hello,

My wife, my child, and I will be in Vienna, Austria next year. Could you transfer my case to Vienna, Austria?

Name:
    Surname:
    Birth Date:
    Case Number:

Bu şekilde mail atabilirsiniz en alttaki bilgilere my wife name my child name diye ekleyip gönderebilirsiniz. yapay zeka kullanmanızı önermem şahsen. diğer mesajda bahsettiğim gibi bir koruma var ise direkt spam diye mail adresiniz bloklanabilir riske hiç gerek yok. Ben ailemden çok gpt gibi yapay zeka uygulamaları ile konuşuyorum yazma biçiminden direkt anladım gpt olduğunu 🙂

• @rezanclz Teşekkür ederim. Aynı maili tekrar göndermiştim. Cevap bekleyeyim mi ? Yazdığınız şekilde tekrar göndereyim mi?

• @VIRTUE bana da 2 seferdir alakasız cevaplar atıyorlar en basit şekilde yazıyorum talebimi ama anlayamadım sorun ne.
    Acaba taşıma talebi arttıkça işi yokuşa mi sürmeye çalışıyorlar diye de aklıma gelmiyor değil

• @VIRTUE Cevabı bekleyin yoksa sizinde kafanız karışır.

• Bu arada dostlar HK (hong kong) dosya tasimasi maili olumlu olanlar kac kisiyiz acaba suan iletisimde olmak icin ogrenmek istedim

• @Uzuzi Bilmiyorum bende sizin gibi düşünmeye başladım.

• @Uzuzi sorun sizde degil KCC’de. Cogunlukla okumadan, ezbere cevap vermeyi seven calisanlar boyle hatalar yapiyor. Hatta hep ayni yanlis mail ayni calisandan da gelebilir. Siz atin mailinizi, okuyan bir calisana denk gelecektir yazdiklariniz.

• @VIRTUE, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz Merhaba. Ben eşim ve iki çocuğumun dosyalarınıda taşımak için biraz detaylı hazırlamam gerekiyordu. Evet chat gpt4o kullandım ancak sizinde söylediğiniz gibi spam olarak algılanmaması için formatı değiştirip gönderdim☺️ yine net cevap alamazsam basit bir mesaj

@EzgiLera eş ve çocukların dosyası ayrı mi beni tasidiklarinda hepsi benimle taşınmış olmuyor mu onlarida ayrı ayrı belirtmek gerekiyor mu mailde

• ⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bu arada dostlar HK (hong kong) dosya tasimasi maili olumlu olanlar kac kisiyiz acaba suan iletisimde olmak icin ogrenmek istedim

Merhabalar, ben olumlu donus almistim hk dan.

• Merhaba,
    Schengen turist vizem mevcut. Dosya numaramı taşımak için Hollanda doğru bir tercih olur mu? Daha önce Hollanda'ya taşıyan oldu mu?
    Ya da ülkelerin ortalama verdikleri interview tarihlerini görebileceğim bir veri mevcut mu?
    Dosyamızı Avrupa'da herhangi bir şehre taşıdığımızda ne kadar süre kazanırız?

Dosya Numarasi: 2025EU4XXX
    DS-260 Gonderimi: 08/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: (ornek: Mayis 2020)

• @Easychamp Taşıdığımız ülkelerin neredeyse hepsi oturum izni veya vatandaşlık istiyor fakat yeni çıkan yönetmelikle dosyanızı taşıtıp başka ülkelerde mülakat alabilme şansınız var. Buna rağmen elçilikler DV2024 talihlilerinin dosyalarını taşımıyor. Bu sene ilk defa KCC çoğu başvuran kişilerin dosyalarını taşıdı ama elçiliklerin mülakat verip vermeyeceğini bilemiyoruz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |