Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • selamlar. ben ailenin en büyük oğluyum. greencard mülakatımızı aldık, aklımıza takılan bir soru var. acaba parayı annemin hesabına mı koymalıyız babamın hesabına mı... kazanan annem. babam da annemin hesabına para koymak istemiyor(...) mail attım konsolosluğa, adamlar garip garip cevaplar veriyorlar. 330 dolar getirin diyor.
    biz 5 kişiye 30k dolar göstereceğiz , parayı kimin hesabına koymalıyız. KAZANAN ANNEM.

    şimdiden teşekkürler


  • @emirhankarakoc kimin hesabındna olduğunun önemi yok, eşlerden birinin hesabındna olması yeterli.
    (bahsettikleri 330$ vize ücreti, bunu vize alacak her kişi için ödemelisiniz)


  • @anyela sorun oluşturmaz. aynı zamanda evlilik cünzdanınızın da taranmış halini yollayın, ilk üç sayfasını.


  • @furkansn Selam, ben de dün HK’ya geldim ve bugün dönüyorum. Bana İstanbul’da dönüş biletim soruldu. Emin olmamakla birlikte sanırım dönüş bileti gerekli. Dediğim gibi emin değilim, daha iyi bilgye sahip biri varsa beni düzeltsin.


  • @furkansn selam, e-postayı ne zaman göndermiştiniz? Ve bu e-posta bugün saat kaçta size geldi. Ben şu anda HK’dayım ve dün gönderdiğim e-postaya henüz cevap almadım. Bir sıraya göre mi cevap veriyorlar onu anlamaya çalışıyorum. Teşekkürler.


  • @Fatih-Kaymak 2 gün önce yollamıştım maili. Biz de döneceğiz maili atıp 4 gün kaldıktan sonra.


  • @bengokhancelik tesekkur ediyorum. Evet katiliyorum hocam fakat maalesef elim kolum bagli pasaportumu bekliyorum 🤦🏻♂


  • @yusufalak Yok zaten sistemde görünüyor. Ben de söyleyecektim zaten ama bu durumların sağlık muayenesinde geçerli bir rapor alıp alamayacağım konusunda nasıl etki edeceğini bilmiyorum ve bu durum beni endişelendiriyor.


  • @gucarslan bilgilendirmeniz için teşekkürler dediğiniz gibi evlilik cüzdanımızın taranmış halinide yollayacağım fakat ben bir karışıklığa sebep vermemek için dosyamı açtırıp eşimi ekletmedim mülakat aldıktan sonra konsolosluğa bildirmeyi bekliyorum bir sorun yaşamayız umarım.


  • Hongkong tan selam herkese,Havalimanı na iner inmez mail attım, olumsuz döndüler

    Thank you for your inquiry. We appreciate your patience in awaiting a response.

    We regret to inform you that we have received hundreds of transfer requests; due to the limited number of appointments, we cannot accept your case transfer at this time

    While we understand this is not the outcome you hoped for, we wish you well.


  • @cemal1153 buluna biliyor diye duydum


  • Arkadaşlar merhabalar.Biz dün itibariyle Hong Kong’a geldik ve konsolosluğa mail attık.Bize de fiziken burada olursanız verebiliriz şeklinde cevap vermişlerdi Ancak az önce mailimizi cevapladılar ve herkese attıkları klasik çok talep aldık şu anda dosyanızı taşıyamıyoruz diyerek talebimizi reddettiler.Maalesef durum şu an bu.


  • @cemal1153 tercüman ile mülakata girebilirsiniz


  • @mustafa_27 Hergün mail atın bence, oraya kadar gittiniz kaybedeceğiniz birşey yok.


  • @fahriakc Hocam bakalım artık hayırlısı olsun.Her yolu deneyeceğiz.


  • @gucarslan uğur bey merhabalar.Fziken burada olursanız mülakat verebiliriz cevabından sonra Hong Kong’a gelip konsolosluğa hemen mail attık.Ancak çok fazla talep var denilerek reddettiler.Sizce biz sizin mailiniz sebebiyle buraya geldik.Talebimizin reddedilmesi bizleri çok üzdü. Lütfen dosyanızı taşıyabilir misiniz tarzında her gün konsolosluğa mail atsak bir zararı olur mu?Bizim açımızdan ters tepme ihtimali var mıdır sizce? Napsak bilemedik.


  • @cemal1153 Hong Kong özelinde tercüman götürebilir siniz deneyımde tercüman ismi var gerekli olduğunda numarasını paylaşabilirim


  • @mustafa_27 geçen sene benim başımda geldi tatlı ısrarcı olun derim deneyimde bahsettim bakarsınız


  • @mustafa_27 Oraya gittiğinizi kanıtlayacak bilgileri fotoğrafları vs eklediniz mi maile? Neden Türkiye'den mail atmışsınız gibi davranmışlar ki


  • @misha90 Ülkede olduğumuza dair tüm evraklarımızı ekledik mailimize.Maalesef böyle dönüş yaptılar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum