DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @demireser Tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun. Amerika maceranızda bol şans ve mutluluklar.


  • @Caner-Urker selam , evlilik cüzdanın orjinalini görmek istiyorlar hem formül b , hemde evlilik cüzdanın Aslı ikiside olucak. Diploma içinde benim hem İngilizce hem Türkçe idi ben tercüme ettirmedim,kabul ettiler.Eğer diplomanız sadece Türkçe ise, yeminli tercüme ettirmelisiniz.apostil gerek varmı onu bilmiyorum.


  • @ametin-k Merhaba . Siz dosyanızı numaranızı kapsayan bülten açıklandıktan sonra mı taşıdınız ?


  • @fahriakc selamlar , DV2024 yardım olabilir diye yazıyorum. yoksa sizin sürecinizedaha çok var. benim sürecim , martta acıklandı 1 nisan aktif oldu, marta ilk dönüşü aldım viyanadan


  • @ametin-k hayırlı olsun.


  • Herkese bol mülakatlı ve bol vizeli günler diliyorum.
    Şükürler olsun ki mülakatımıza girmiş ve vizemizin onaylandığını öğrenmiş bulunmaktayız.
    Öncelikle 23 Mayıs tarihinde Unganlar’da 10.50 de ben, eşim ve kızımın randevusuna 10.30 civarı gittik. Önce pasaportlarımızı ve aşı belgelerimizi (yetişkinler için sadece covid aşısı görünüyor) teslim ettik fotoğrafımızı çekip bir belgeye imza aldılar. Eşim ve beni önce kan tahliline ardından akciğer filmine aldılar. Tahlilleri verdikten sonra tekrar Unganlar’ın bekleme alanına döndük ve yaşlaşık 2 saate yakın sıra bekledik. Çoğunluk İranlı vatandaşlar vardı hiç Türk vatandaşlarına denk gelmedik. 2 saatlik bekleme süresinden sonra önce beni ardından eşimi en son kızımı muayeneye aldılar. Muayene 4-5 dk sürdü ve sonunda aşılar yapıldı. Toplamda 890$ ödeme yaptık. Ertesi gün sağlık raporumuzu teslim alacağımızı söylediler ama biz tekrar İstanbul’a dönmek istediğimiz için mülakattan 1 gün önce teslim alacağımızı söyleyip ayrıldık.
    4 Haziran öğlen saatlerinde Unganlardan sağlık raporlarımızı sorunsuz bir şekilde aldık.
    5 Haziran 7.45 olan randevumuza 6.40 gibi gittik
    Konsolosluk karşısında emanetçi, cafe ve seyyar simitçi vs mevcut. Bu alanda kahvaltı yapabilir kahve alıp bekleyebilirsiniz. 7.30 gibi konsolosluk önünde uzun bir sıra oluşmaya başladı. Polisler 7.45 randevusu olanların öne gelmesini, çanta saat telefon tablet USB vs. kesinlikle alınmadığını belirttiler. Biz tüm eşyalarımızı araca bıraktık (araç anahtarı kabul ediliyor) yanımızda sadece nakit para, anahtar ve evraklarımız vardı.
    İçeride evrak alınması için kayıt aldılar 2. sıradaydık yaklaşık 30-40 dk evrak teslim etmeyi bekledik. Önce çağırıp kişi başı 330$ ödeme aldılar ve sıra numarası verdiler. Ardından 4-5 dk içerisinde evrak teslimi bölümüne geçtik. Bizim için en stresli bölüm bu kısımdı. İstedikleri tüm evraklar yanımızda vardı ancak 6 yaşında olan kızımız için nüfus kayıt örneğini sordu görevli. Bizde böyle bir evrakın olmadığını, bizim nüfus kayıtta kızımızın bilgilerinin yer aldığını ilettik tamam dedi. Evraklar pasaportlar ve görevli ekranı çok uzun süre incelendi. Burda çok gerildik neden bu kadar uzun sürdüğü hakkında hiç bilgi verilmemişti. Tüm evraklarımız alındıktan sonra tekrar beklememizi söylediler. 10 dk daha bekledikten sonra inanılmaz sıcak kanlı güler yüzlü bir görevli ile mülakatımız başladı. Türkçe olmasını isteyince tercüman çağırdı. Burda herkesin belirttiği sorular soruldu ve o sihirli cümleyi duyduk. Tebrik ederim 1 hafta içinde pasaport PTT. Böylelikle mülakat sürecemizi de tamamlamış olduk. Anlattıklarım dışında belki unuttuğum belki atladığım bir çok şey olabilir çünkü stresten neye dikkat edeceğimizi şaşırdık.
    Mülakat dışında söyleyeceklerime geçersek;
    Öncelikle her sorumu ve diğer forum üyelerinin sorularını büyük bir sabırla cevaplayan yönlendiren bilgi veren @cebrailoz
    @gucarslan ve adını sayamadığım ama bir çok bilgiyi edinmemize olanak sağlayan herkese teşekkür ederim.
    Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.
    İsteyen bekleyen herkes umarım bir an önce vizesine kavuşur.
    Teşekkürler YEŞİLKARTFORUM.


  • herkese selamlar forum ailesi olarak 6 yetişkin 4 çocuk olarak katıldığımız unganlar deneyimi sonucunu eksiksiz olarak aldık henüz eve ulaştığım için
    unganlar deneyimini bir kaç gün içinde paylaşacağım bu arada sağlık ile ilgili lazım olan belgeler ve sorularınız varsa unganlar deneyimi içinde bu soruların cevaplarını bildiğim kadar yer vermek isterim şimdilik kalın sağlıcakla


  • @KEMALAKKAYA hayırlı olsun vizeniz abd hayatında başarılar dilerim yolunuz açık olsun inşallah.


  • Merhabalar,

    06.06.2024 tarihindeki unganlar sağlık muayenesi deneyimizi ve bilgilerimizi paylaşalım sonraki gideceklere hem maliyet hemde yol göstermesi açısından faydalı olacaktır. Ben, eşim ve 2 cocuğum ile girdim muayene ve raporumuzu sorunsuz şekilde 1 gün sonra aldık çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.

    Muayene formdan 2 arkadaş ile beraber girdik. @salih-atilla ve @caakmemo arkadaşlarımızla beraber girdik. Randevumuzda sıralı aldık. Hikaye gibi anlatmak isterim ama hikaye kısımları içinde asıl önemli bilinmesi gereken kısımlar kaybolacağı düşüncesi ile madde madde yazmayı düşündüm.

    1. Muayane saatimizide 4. katta bulunan Prof.Dr. Mehmet Ungan bulunan ofise geldik. Katta 2 adet oda var biri boş merdivenlerin yanında diğeri ise kapının üzerinde "Prof.Dr. Mehmet Ungan" yazan kapı. Bu kapıdan giriş yapacaksınız.

    2. Muayene saatiniz gelince içeri girip istenilen evraklarınızı içerideki ilgili bayan arkadaşlar alacaklar ve girişinizi yapacaklar.

    3. Giriş işlemleriniz tamamlanınca. Size bir form verip 5. kat'a düzen laboratuvar bulunduğu kat'a yönlendirileceksiniz. Buradaki arkadaşlar sizin girişinizi yapacaklar. Yaşınıza göre XRay, Kan ve İdrar için giriş kaydı yapacaklar. Kan örneklerini aynı katta hemen alıyorlar. Xray için sizi 3. kat'a yönlendirecekler. İdrar istenmiş ise uygun bir yerde örneği verirsiniz 🙂

    4.Xray, Kan ve idrar örneklerinizi verdikten sonra, tekrar 4. katta geleceksiniz ve ilk girişiniz yapan arkadaşa pasaportunuzu ilk girişte size verdikleri formu vereceksiniz. Ortalama 1 saat sonra muayene için geri gelmeniz istenecek.

    1. Kan, Xray ve idrar sonuçlarınız çıkınca sizi içeriye muayene sırayla alacaklar. İçeride Handan hanım yada Mehmet bey ilgilenecek.

    Not: Kesinlikle birşey saklamayın ya da saklamaya çalışmayın. Toplum sağlığını etkileyecek bir durumunuz yoksa zaten sağlık muayesi sizin için sadece aşılanmaktan ibaret olacak. Sorulara cevabınız net ve dürüst olsun.

    İnan bu 5 maddeyi böyle yazmaya gerek yok. Çünkü sizi yönlendiriyorlar.

    Gelelim fasülyenin faydalarına burada asıl önemli konu masraflar;

    Masraflara geçmeden önce şunları bilmesiniz. Bu masraflar her kişi için farklı olacaktır. Örnek verecek olursak diyelim 16 aylık bebeğiniz var. ve 18. ayda TC Sağlık Bakanlığının aşılama takvimine göre olmanız gereken aşıları daha olmadınız ve muayene girdiniz. %90 olasılık o takvimde olan 3 aşıyı cocuğunuza yapacaklardır. Bu sebeble fiyat yaşınız ve aşı durumunuza göre değişkenlik gösterecektir. Akıllık edip muayeneden önce olabilirsiniz ama E-nabız sistemine giremezsiniz, giremediğiniz için ücretsiz yaptıramazsınız ve antikor testi felan filan derken size daha pahalıya gelir. Tabi birde 30 gün içinde covid harici bir aşı olmamalısınız.

    Yetişkin Masrafları; 24> yaş üzeri ve <50 yaş altı için;

    1- Xray, Kan kişi başı : 47,5$ toplam 2 yetişgin için : 95 $
    2- Muayene ve Aşılar kişi başı : 310$ toplam 2 yetişkin için : 620 $

    Çocuk Masrafları; 7< yaş altı ve 3 > yaş üzeri için;

    1- Xray, Kan ve İdrar testleri yok. 0$
    2- Muayene ve Aşılar;
    - 6 yaşdaki çocuğum için 170$ (Muayene ve tek doz aşı)
    - 3,5 yaşdaki çocuğum için 200$ (Muayene ve iki doz aşı)

    Toplam Maliyet: 1085$

    Şimdi burada 24 yaş ve üzeri 50 yaş altı insanlar için yetişkin masrafları birebir aynı olacaktır. Toplamda 4 aşı olursunuz büyük olasılık.

    Ama coçukların durumları yaşına aşılanma durumuna göre değişkenlik gösterecektir. 3,5 yaşındaki oğluma neden 2 doz derseniz. 48. ayda yapılması gereken KKK aşısını yaptı. 7 yaşındaki kızım tüm aşıları tamam ama TR su çiçeği için tek doz uygulanıyor ama CDC bunu 2 doz istiyor sanırım bu sebeble hatırlatma dozu yaptılar.

    Gelelim şu covid aşısı mevzusuna;

    1- Kesinklikle tarihi önemsiz en az 1 doz aşınız olacak. Biontech yada sinovac.
    2- Son 12 ay içinde 2. bir hatırlatma dozu olmak durumundasınız. Biontech yada sinovac. Kağıt üzerinde min 2 doz covid aşısı olacak sonuncusu son 12 ay içinde olmalı.

    Şimdi neden "Biontech yada sinovac" diyebilirsiniz CDC onaylı diğer aşılar hakkında bilgim yok yani moderna v.b. Belki onlarda sorun olmaz. Ama biz TR bazındaki aşılardan ve unganlardan bahsediyoruz. Mesela DSÖ tarafından onaylı olan Sputnic V aşısını unganlar kabul etmiyorlar. Ya Biontech yada sinovac olmasını gerekiyor. Bizzat arkaşlarımızla raporlarımızı @caakmemo ve @salih-atilla alırken sorduk ve aldığımız cevap bu şekilde.

    Diyelim ki covic aşı dozunu sağlık muayenize yetişmez ise gidip muayenizi olun bu engel değil. Ne zaman doz^lar tamamlanır ozaman rapurunuzu alırsınız. Mülakata yetişmez ise de dert etmeyin mülakata sağlık raporsuz girersiniz eksik evrak ile AP ye kalırsınız raporunuzu alınca gönderirsiniz. Vizeniz basılır. Bunu da oradaki yetkililere sorduk. Önerileri bu şekildeydi. Tabi kalan süreyi göz önünde bulunudurunca riske atmak çok tehlikeli.

    Dilerim isteyen herkes vizesine kavuşur. Şimdi aynı ekip 3 temmuz'u bekliyoruz. Onuda ayrı bir deneyim olarak paylaşacağım nasip olursa.


  • yazacağım deneyimde içimizde işi en ayrıntılı gözlemleyen @yusufalak kardeşime katıldığım için muayene aşamalarından bahsetmeyeceğim hepsine katılıyorum bu deneyimi @yusufalak kardeşimizle aynı anda yaşamak büyük şanstı ve üstadım meslekdaşım @caakmemo hep şansımız yerinde olsun işlerimiz rast gitsin bizler inşallah 3 temmuzda beraberiz 6 yetişkin 4 çocuk forum ailesi olarak ve umutla bekleyen forum kardeşlerimizin hayalleri gerçek olsun


  • @yusufalak
    Süreci tüm detaylarıyla güzel bir şekilde aktarmışsın herkese faydalı olacağını düşünüyorum eline sağlık.
    Ancak bir konuya değinmek istiyorum o da sağlık muayenesinde doktor ve çalışanların tavır ve davranışları ile alakalı.
    Forum‘da ya da diğer gruplarda doktorların ya da çalışanların olumsuz tavırlarından bahsediliyor, ancak biz üç aile küçük çocuklarla girmemize rağmen çocukların aşıya direnmesine rağmen hiçbir olumsuz tavırla karşılaşmadık, Gayet güler yüzlü ve sevecen tavırlarla işlerini yapıyorlar. Hatta kliniğe girer girmez çocuklara hemen Balon verdiler.
    şunu da belirtmeliyim ki yabancı bir aile vardı ve Sorulan sorulara doğru cevap vermediğini anladıklarında tabii ki buna bir tavır sergilediler, kişinin sürekli kullandığı ilacı varmış fakat yok demiş.


  • @caakmemo
    Evet bende o konuya değinmek istiyorum biz tüm aile handan hanıma muayene olduk. Gayet sıcak kanlı açıklayıcı ve işini iyi yapan bir doktor ile karşılaştık. Hiç de öyle yazılan çizilenler gibi değildi. Çocuklarımı benim refkatimde muayne etti çok kibar nazik bir şekilde aşılarını yaptı ilgilendi. Biz üç aile hiç olumsuz tavır tepki ile karşılaşmadık.

    Dilerm herkes biz gibi bir muayene süreci geçirir.


  • Bizlerden evrak olarak sadece pasaportlarımızı ve aşı kartlarımızı aldılar. Başka evrak istemediler. Tabi siz yine tedarikli gidin. Bir çocuklu aileler için bir uyarım var. Eğer çocuğunuzun doğumunda bir defter veriyorlar kontrollerini aşılarını işlendiği bu defter varsa bunuda yanınıza alın. Olmasada olur e-nabız çıktısı yeterli oluyor. Ama ben handan hanıma bu da var diynce aa o daha iyi getir dedi ondan yürüttü süreci.


  • Merhaba,
    5 Haziran tarihindeki mülakatımız sonucunda eşim, 4 ve 12 yaşlarındaki kızlarım ile birlikte vizemiz onaylandı. İlk günden beri forumu didik didik okuyarak herhangi bir soru dahi sormama gerek kalmadan süreci sayenizde tamamlayabildim. Hiç bir eksik ya da hatalı bir bilgi olmadı özellikle yönetici arkadaşların verdikleri bilgilerde. Sadece süreci yaşayan talihlilerin birbirinden farklı küçük deneyimleri olmuş okuduğum kadarı ile. Ben de bu süreçte çok farklı şeyler yaşamadığım sadece kendime has olarak gördüğüm şeyleri yazmak istedim.

    • Öncelikle büyük harflerle "SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM". Bu süreci çok planlı programlı biri olmama rağmen sizsiz tamamlayamazmışım.
    • Sağlık randevusunda 2 çocuğumdan da ne kan alımı ne de röntgen istenmedi. Sadece aşı ve muayene yapıldı. Doktor hanım çok kibardı. Şaka yollu "LGS den kurtulmak için mi Amerika' ya gitmek istiyorsun" diye büyük kızıma takıldı. Küçük kızım aşı olduğunu bile anlamadı onunla sohbet ederken. 8:30 gibi başlayan sağlık randevusu muayene dahil süreci 10:45 gibi bitmişti bile.
    • Mülakatımız 7:45 te başladı ve 10:00 gibi yüzümüzde kocaman salak bir gülümseme ile dışarı çıkmıştık. Aynı kısa sorular soruldu bize de. Sürec daha da kısa sürebilirdi ama küçük kızım konsolosu İngilizce bildiği konusunda ikna etmeye çalıştığından sohbeti bitirmelerini bekledik. :).
    • Çarşamba günü girdiğimiz mülakat sonrasında Cuma günü pasaportlarımızın kargoya verildiğine dair sms aldık.
    • Pasaportlarımız alır almaz seyahat programımızı yapacağız. Bir aksilik olmazsa Temmuz başı Boston yolculuğumuza başlayacağız.

    Benim ve tüm talihlilerin sürecinde adını sayamayacağım tüm forumdaşlara teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.


  • forumdaki kardeşlere selamlar benim ve eşimin muayenesine dr mehmet ungan girdi bende bıraktığı intiba harika bir kişi olduğu işinin ehli benim hayatım boyunca unutamayacağım muhabbetim oldu ayrıca görevli iki hanımefendide mükemmel ötesiydi unganlara gidipte sorun yaşamak imkansız kurallara uyar doğruları söylerseniz unutmayalım mülakatta elimizi kaldırıp yemin edeceğiz


  • Aylarca banada sıra gelir bende deneyim yazabilirmiyim diye beklediğim o güzel an geldi
    başlamadan önce unganlar mülakat deneyiminde @yusufalak kardeşim aşamaları harika yazmış kendisi bu aşamaları çok titiz ve müthiş izlediği için bu deneyimi birlikte yaşamak benim içinde harika oldu ben muayene mülakatına takılırım hikaye dinlemem diyen kardeşlere yusuf kardeşimin numaralandırdığı aşamalarını okumalarını öneririm benim daha ziyade güzel hayaller yaşananlarla dolu güzel bir gezinti tadında olacak UNGANLAR yazısı altındada sağlık muayenesi deneyimim anlatacağım
    60 yaşından gün almış çıktığı gündür green kartı bilen ama günü gelmediği için hiç başvuru yapmayan tamam zamanı geldi deyip 2024 başvurusunu yapan her adımda allahına dua eden ağır bir misyonu yüklenmiş şu anda çok mutlu olan birinin deneyimi bazı konuları 3 temmuz mülakata bırakarak başlıyorum umarım sizleri sıkmam hata kusur varsa affola ...
    15 mayıs 2024 günü öğle saatinde başıma dert olan tansiyon illeti için yürüyüş yaparken tel çaldı arayan @yusufalak beni korkutan sözlerle başladı mülakat maili geldi
    5 dakika geçmeden kıymetli üstadım @caakmemo aradı mülakat maili geldi dedi bende şafak attı acele hatta koşarak ofise gittim kontrol için ceac baktım önce zannettimki benim numarayı atladılar sonra sayın üstadımı aradım aç yine bak diyince allahhh deyip açtım erik dalını kolay değil cn no 50xx 3 ay topun ağzında bekliyordum hemen anında covid randevusu alıp hatırlatma dozlarını sinovac olarak yaptırdık @yusufalak @caakmemo ile mutabıktık aynı gün ise unganlar mülakata birlikte girecektik tele konferans yaparak haziranın 6 sına unganlar randevusunu aldık ertesi günü başkent öğretmen evinden 6 hazirana rezervasyonlarımızı yaptık
    eşimin çok ısrarları sonucu otobüs yolculuğuna 5 haziranda gece saat 12 de başladık sabahın körü aşti otogara indik servisle kızılaya oradanda harika bir ankara sabahında
    yürüyerek kuğulu parka geldik ilk ben geldim 9 gibi @yusufalak geldi bu arada bizim üstad relaks bir vaziyette sivrihisardayım geliyorum diye mesaj attı benim randevu11.15 olmasına rağmen yusuf kardeşle unganlara girdim 4 kata çıktık kimse olmadığını görünce küçük bir rica ve dünyanın en tatlı hanımefendileri benden pasaport aşı kartımı isteyerek işlemlerimize başladı yaşımız 50 üzeri olduğu için düzen labaratuvara xray yönlendirildik bu arada kredi kartı ile 2272.20 tl ayrıca muayene için 18.236 tl ödedim sonrasında saat 11 de gelin diye bizleri azad ettiler kapı önüne indiğimde baktım üstad gelmiş relaks rahat nerdeyse randevuyu kaçıracak birlikte çıkalım dedim tecrübeli olduk ya oda saat 11 yetişsin diye işler hızlı gitti kan tahlili xray derken saat 11 geldi 4 kata çıktık ben ilk önce çağrılırım derken @caakmemo dediler yusuf bana baktı ne oluyor diye son gelen üstad ilk muayeneye girdi yanımda oturuyordu bu şans banada bulaşır dedim nazar değmesin etkiyi anında gördüm 2 sırada beni çağırdılar ben çıktığımda @yusufalak ve eşimim muayenesi çoktan bitmişti en çok ben kaldım içerde ama 4 çocuğunda muayenesi olduğu için ilk ben ve eşim çıktık dışarıya sonucun iyi olduğundan emindim sinyal doğruydu sonrasında başkent otele gittik sayın üstadımın rezervasyonunda problem çıktı ne olacak derken hatta ben iptal etmeyi bile düşündüm yer yoksa başka yere gideriz planları yaparken üstadıma şak diye suit oda kral dairesi allahım dedim sen hep bizle ol bizede bulaşsın yetmedi tabi akşam olduğunda şimşekler bir yağmur ankara ağlıyor üstadım dediki bak ankara biz gidiyoruz diye ağlıyor bizleri ağlayarak uğurluyor dedi yağmur rahmet bereket her insanı kalbinden vurur ey güzel allahım dedim yağdır dedim yağdır üstadın suit odası balkonunundan ankara ayaklar altında şimşektende tırsıyarak neşe içinde muhabbet ettik @yusuf alak çocuklar uyuyacak diye 2 kattaki benim odanın aynısı olan odasına gitti bende hayran hayran bakarak üstadın en üst kattaki suit odasından ayrıldım ertesi gün kahvaltıdan sonra üstad yanımda otelden çıkacağız hesap kesiyoruz biz emekliyiz deyince meğer en kral indirim emeklilere imiş 400 tl eksik ödedim dedimki üstad yanımdan ayrılma yollarda ne diken kaldı ne taş sonrası unganlara gidip raporları 6 yetişkin 4 çocuk firesiz aldık otelden çok memnun kaldığımız için 2 temmuza rezervasyonları yaptık 3 temmuzda ne olur bilemeyiz ama benim tek isteğim mülakat alıp sonuna kadar gitmekti artık gözüm arkada değil nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden diyerek sağlık muayenesine geçiyorum

    U N G A N L A R

    ismim okunduğunda tansiyon ilacımı raporumu beyan ettim eşimde kol estetiği için epikriz raporu ve alerjik astım raporu ve 2 adet ilacını beyan etti
    odada son derece nazik hanım efendi tarafından boy ve kilo ölçümü yapıldı siyah bir önlük belden kuşaklı giyerken tersi yüzüne iyi bakın ve duvardaki uyarı
    levhalarına bakıp giymenizi tavsiye ederim sadece iç çamaşırı atletide çıkararak oturarak bekledim en az 20 dakika sürdü
    kapı açıldı alemin kralı bir adam dr mehmet ungan geldi hoşgeldiniz dedi uzanmamı istedi tansiyonuma baktı bana fiziki muayene yapmadı gözucuyla baktı steteskopla bile dinlemedi alkol sigara varmı dedi hocam hayatımda hiç kullanmadım dedim mali müşavirmişsiniz dedi eşiniz söyledi aklıma tamam çarpraz sorgu başlıyor dedim ama hiç öyle olmadı işiniz zor stresli tansiyon hapını al dedi sonra 1 dakika dedi ve geldi sol koluma difteri tetanoz boğmaca kızamık kabakulak kızamıkçık ve su çiceği aşılarını karma aşı olarak tek dozda yaptı eşime ilave olarak hepatit b aşısı yapılmış benim aklımda hala xray vardı hocam dedim ilaç bile kullanmadığım polen alerjim var dedim takılma onlara amerika hayırlı olsun hazırlan çık dedi gitti ben nerdeyse ağlayacaktım ve çıktım
    3 temmuz olur olmaz bilmem ama kuvvetli bir sinyaldi
    son olarak arkadaşlar mülakatta elimizi kaldırıp yemin edeceğiz doğruları söylemek lazım bence olumsuz olarak aranan bulaşıcı hastalık ama en çok aranan dürüstlüktü
    hakkımızda en az bizim kadar bilgi sahibi olduklarına inanıyorum sabırla okuduğunuz için teşekkürler herkesin işleri rast gitsin sevgiler saygılar


  • @salih-atilla hakkınızda hayırlısı olsun. geç oldu güç olmadı sizi forumda takip ediyordum. süreç baya stresliydi. inşallah AP ye kalmadan vizenir onaylanır


  • @salihcak0 inşallah kardeşim kaderimse abd gider görürüm kaderim değilse ben dünyanın en güzel ülkesinin vatandaşıyım kalır vatanımda yaşarım


  • @salih-atilla @caakmemo

    Sizlerle birlikte bu deneyimi yaşamak güzel bir ayrıcalıktı. Mülakatı sorunsuz geçeriz inşallah. Bu olursa 3 lü erik dalı videomuzu deneyimlere ekleyebiliriz 🙂


  • @yusufalak @caakmemo kardeşim ve birtane üstadım alalım vizeleri konsolosluk köşesini döndükmü gelsin erik dalı


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121
Çevrimiçi

43.7k
Kullanıcı

4.5k
Konu

440.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum