Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@mr-engineer-0
    Selamlar hayir vermedim sadece plânladığımı yazdım.

• arkadaşlar hep bahsediyoruz küçük hatalar küçük hatalar mülakat alınca açtırırsın diye benim sorum büyük hatalar nelerdir neler kesin olarak ret sebebidir

• Yasaklı

@ahmeterol1912
    Pasaport numarası hatası kimlik bilgileri hatası olduğu halde olmadığını belirttiğiniz bir suç geçmişi veya yalan beyanlarda bulunmak ve bunun mülakatta araştırma sonucu ortaya çıkması gibi. Forumda sağ üst köşede arama butonu var forum yöneticileri bu konuda sorulan birçok soruya cevap vermişti. Hata, ds-260 formu yanlış gibi kilit kelimelerle arama yaparak geçmiş iletileri bulup okuyunuz.

• @serserotek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ahmeterol1912
    Pasaport numarası hatası kimlik bilgileri hatası olduğu halde olmadığını belirttiğiniz bir suç geçmişi veya yalan beyanlarda bulunmak ve bunun mülakatta araştırma sonucu ortaya çıkması gibi. Forumda sağ üst köşede arama butonu var forum yöneticileri bu konuda sorulan birçok soruya cevap vermişti. Hata, ds-260 formu yanlış gibi kilit kelimelerle arama yaparak geçmiş iletileri bulup okuyunuz.

dediğiniz gibi arattım ama çok karmaşık geldi pek bişey bulamadım

• Yasaklı

@ahmeterol1912
    Bilgisayar kullanmanızı öneririm mesela 30-40 sayfalık sonuç çıkıyor bazen diğer sayfalara bakılmıyor. Ayrıca filtreleme yaparak belli başlıklarda yazılan iletileri görmek isterseniz sadece filtreleme özelliğinide kullanabilirsiniz

• @serserotek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ahmeterol1912
    Bilgisayar kullanmanızı öneririm mesela 30-40 sayfalık sonuç çıkıyor bazen diğer sayfalara bakılmıyor. Ayrıca filtreleme yaparak belli başlıklarda yazılan iletileri görmek isterseniz sadece filtreleme özelliğinide kullanabilirsiniz

anladım teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Degerli DV2025 talihlileri,

Sayin @Revolter 'in kendi dosya tasima surecinde hazirlamis oldugu bazi bilgileri DV2025 talihli cizelgesine ekledik. Bu bilgilerden baska arkadaslarin da fayda saglayabilecegini dusunuyoruz: https://bit.ly/4b6swID

Ayrica bu cizelgeyi -icinde bulundugumuz DV sartlari altinda- daha faydali hale getirmek icin forumdan bir grup gonulluye ihtiyacimiz olacak. Onceki yillarin dosya tasima deneyimlerini derleyip DV2025 talihlilerine faydali olacak bir cizelge olusturmayi planliyoruz, fakat bu cizelgenin ayrintilarini henuz netlestirmedik, olusturacagimiz gonullu grubuyla netlestirmenin daha dogru olacagini dusunduk. Bu grupta yer almak istiyorsaniz lutfen bu hafta Pazar gunu (9 Haziran) aksamina kadar bana bildirin (bu baslik altinda etiketleyerek veya ozel mesajla). Herkese vize surecinde bol sanslar dilerim.

• Yasaklı

@EzgiLera ds260 formu sayfasını tekrar açtım formu kendime mail atma se.eneğini seçtim mail geldi. sonra tekrar durumumu sormak için mail gönderdim, ancak mailiniz elimize ulaşmıştır gibisinden bir yazı gelmedi. mail adresim sorunluysa iletişim mailimi nasıl değiştirtebilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@mr-engineer-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera ds260 formu sayfasını tekrar açtım formu kendime mail atma se.eneğini seçtim mail geldi. sonra tekrar durumumu sormak için mail gönderdim, ancak mailiniz elimize ulaşmıştır gibisinden bir yazı gelmedi. mail adresim sorunluysa iletişim mailimi nasıl değiştirtebilirim?

Değiştirmenize gerek yok. KCC ile iletişime geçeceğiniz bir durum olmayacak normal bir süreçte.
    Mülakat dağıtımının ne zaman olduğunu öğrenmek için forumu takip etmeniz yeterli.

Eğer KCC ile iletişime geçmek istiyorsanız -dosya taşıma gibi- herhangi bir mail adresinden yazabilirsiniz. Kendi bilgilerinizi eklemeniz yeterli. Sizin yazdığınız mail adresine cevap yazacaklar.

• @ATS16 çok teşekkür ederim yanıtınız için

• Yasaklı

Merhaba arkadaşlar bu sene gc çıkan kadın arkadaşlar var mı abdye tek başıma gideceğim yani benim gibi olan var mı henüz 24 yaşındayım biraz korkuyorum açıkçası benim gibi olan kadın arkadaşlarında düşüncelerini merak ediyorum bu yüzden soruyorum açıkçası

• Yasaklı

@Beyza-0
    Amerikada kadınsan veya evcil hayvansan kurallar senin hep avantajına koyulmuştur ama erkeksen evcil hayvandan bile daha dezavantajlı oluyorsun gibisinden bir yorum okumuş baya da şaşırmıştım kadın hakları konusunda ingiltere ve amerika oldukça iyiymiş korkması gereken erkekler aslında 😅

• Yasaklı

Değerli form üyelerimiz,
    Lütfen herhangi bir iletiyi okuduktan hemen sonra imza kısmını yani
    CN : 2025EU17XXX
    DS-260 : 07/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy
    Gibi yazan kısmı okuyunuz. Sizinle aynı mali yıl sürecine sahip olmayan insanların iletileri bazen sizin yılınıza ait başlıkta yer alabiliyor. Mesela mail atılması konusu konuşulduğunda bir sonraki yıla ait bir talihli KCC ile iletişime geçerken(benim gibi) bu yıla ait talihli current olmuş ise bültende case no su konsolosluk özelinde iletişime geçmek zorunda kalıyor. Bu ayrımı mutlaka göz önünde bulunduralım

• Yasaklı

Bu arada arkadaşlar sizlere naçizane bir önerim var,
    KCC ile iletişime geçip dosyanızı taşımak isterseniz bilindik ülkeler dışında yine vizesiz veya kolay vize alabileceğiniz bir ülkeyi tercih etmenizi öneririm. Yani örnek veriyorum bu sene Viyana mesela çok taşıma talebi aldı balon gibi şişti herkes mail attı kota doldu belki taşıyanlar yoğunluktan mülakat sırası alamayacak. Şuan KCC garip bir şekilde taşımaları olumlu karşılayabiliyor kanıt sunmadan hem de. Herkes aynı yerlere taşıma yapmaya çalışırsa ilerde yine mülakat alamama sorunu yaşanabilir bu sadece bir öngörü yanlış anlamanızı istemem. Cn no nuz ne kadar yüksekse taşıma sonrası mülakat alamama şansınız da o kadar yüksek. Tabi bu şekilde bir taşıma sonunda konsolosluğun red etme oturum talep etme durumları da olabilir bu bambaşka bir mesele ama belli yerlere sadece kilitlenmekte başka sorunlar doğurur. Forumda adı az geçen veya hiç geçmeyen ülkeleri de denemenizi öneririm. Tabi ki her talep olumlu karşılanmıyor şuana kadar 5-6 örneği var sadece.

• @serserotek Guzel bir noktaya değindiniz. Elinde çok dosyası olan konsolosluk yerine az dosyası olan konsolosluk, taşımak için daha idealdir diye düşünüyorum. Yoğun olan konsolosluk zaten daha fazla dosya istemeyecektir.

• @serserotek Benim de ne zamandır yazmayı düşündüğüm bir husustu. En azından dv2025 talihlisi forum üyeleri olarak organize bir şekilde kendi aramızda dağılım yapsak, bazı konsolosluklarda yığılma olmasının önüne geçebiliriz belki. Eğer belli birkaç konsolosluğa yığılma olursa, yine Ankara'dakine benzer bir süreç yaşayarak mülakat alma ihtimalimizi tehlikeye düşürebiliriz. Ama nasıl, ne şekilde bu dağılım için organize olabiliriz hiçbir fikrim yok. Sanırım birçok insan haklı olarak en yakın, vize istemeyen birkaç ülkeyi tercih edecektir.

• Yasaklı

@datanist
    Teşekkür ediyorum. Şimdi herkes az masraf etmek uzak yere gitmek istemez yani normal olarak. Bende aynı şeyi düşünerek gürcistanı tercih ettim ama şuan pişmanım. Hem herkes taşıma talep etmeye çalıştığı için hem de hali hazırda zaten 2 ülkenin mülakatına bakıyor olmasından(gürcistan ve azerbaycan) çok yoğun bir konsolosluk daha az yoğunlukta bir yer yine yakın masrafsız hatta gerekirse masraflı olsun yeterki alayım mülakat kafasındayım. B planı çizmeye çalışacağım bu yüzden başka çarem yok.

• @datanist Umarim KCC dosyalari tasirken case numberi da dikkate alarak konsolosluk kapasitesini gozetiyordur.

• @Bluey KCC’nin öyle bir şey yapması sürpriz olur. Öyle ilgili ve özenli bir kurum değiller 🙂

• @datanist
    Görünen maalesef o 😀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |