DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@memetk Tebrikler, imzanizda ve tabloda da gunceller misiniz bu sevincli haberi?
-
@dkanar Merhabalar. Belgrad'a dosya taşıyabildiniz anladığım kadarıyla, oturumunuz var mıydı acaba? Bana hep oturum izni varsa taşıyabiliriz şeklinde dönüyorlardı, tekrar şansımızı denesek mi acaba?
-
herkese merhaba. Normalde 9 nisanda Viyana da mülakatım vardı ama maalesef ki schengen reddi yediğim için mülakata katılamamıştım. Viyana Konsolosluğu eğer tekrar vize alırsam yeni bir randevu verebileceğini söylemişti.Tekrar schengene başvurdum ve dün schengen vizem onaylandı hemen viyanaya yazdım ve saolsunlar bana 20 Haziran tarihine tekrar randevu planladılar. Bu durumu sizlerle de paylaşmak istedim umarım herkes mülakatını alır
-
@lumos [email protected] su mail adresine atmıştım
-
@merve26 Viyana’ya attığınız mail adresi nedir ?
-
@SdasCtz hayırlısı olsun 🙏🏻
-
@melikemim [email protected] bu mail adresine atmıştım ilk mailimi 24 şubatta atmıştım 29 şubatta dosyamı kabul ettiklerini söylemişlerdi dosyası ilk kabul olanlardandım
-
@melikemim Tamam iste, bu nedenle email adresiniz kayitlaniyor, bu sistemsel bir durum.
-

-
@paslanmazmühendis, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bugün Ankaranın yavaş gittiğini mülakat maili gelmeyeceği için endişe duyduğumu dile getiren mail yazdım attıkları cevap: Formlarınız alındı ve şu anda işleniyor. İşleme için birkaç hafta bekleyin. Görüşmeler, işlemeyi tamamlayan vaka numaralarına göre sayısal olarak planlanır.
-
@paslanmazmühendis bu hangi ulkenin cevabi acaba hocam ?
-
@Biks kcc göndermiş bunu anladığım kadarıyla dosyalar ankara da olsa sistemde de ankara yazmaz mı bilemedim
-
@merve26 M77- NON-RESIDENT TRANSFER-konu başlığına bunu mu yazmıştınız acaba
-
@melikemim yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ben böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum çok uzun zaman geçtiği için belki benim aklımdan çıkmıştır
-

Bugün Ankaranın yavaş gittiğini mülakat maili gelmeyeceği için endişe duyduğumu dile getiren mail yazdım attıkları cevap: Formlarınız alındı ve şu anda işleniyor. İşleme için birkaç hafta bekleyin. Görüşmeler, işlemeyi tamamlayan vaka numaralarına göre sayısal olarak planlanır.
hocam mail adresini verir misin acaba biz de yazı yazmak istiyoruz da
-
@akaynak-3546 her sene 14k kadar mülakat veriyordu Ankara bu sene neden böyle oldu
-
@merve26 keşke forumda küfür etmek serbest olsaydı cidden akıl alır gibi değil inanılmaz kötü ve hiçbir şekilde ümit vermiyor artık 8k üstü için
-
@Biks kcc
-
@paslanmazmühendis KCC baska turlu cevaplar yazmaz ve zaten bu tip durumlarla da ilgilenmez maalesef ki.
Konsolsoluklara yazin, her yere, gecen senelerde OK diyen yerler ve ek baska yerlere. -
@melikemim Buraya yazmalisiniz evet...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum