DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaşlar şuna Erbil’de bir otelde çalışıyorum ve otel Dubai de Abu Dhabi de mevcut oraya nakil alırsam yani orda çalışmaya başlarsam oturma izni alırsam orda mülakata girebilir miyim acil lütfen cevap veriniz
-
iyi günler 2 gün önce öğrendim kazandığımı dün pasaport başvurusunda bulundum elime geçmesi 3 4 günü bulur bu süre zarfında vakit kaybetmek istemeyip ds260 formunu şimdi doldurmak mantıklımı sizce formdaki pasaport kısmını other travel account şeklinde seçip. Birde diğer sorum benim nüfustaki ve pasaportta kayıtlı olan adresimde yaşamıyorum adres kısmına nüfustaki ve pasaportumdaki (hiç yaşamadığım formalite icabı yazılmıştı) bunu mu girmeliyim yoksa şuan yaşadığım evin adresini mi yazmalıyım cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba DV 25 talihlisiyim ds 260 sonunda askerlikle alakalı bi ibare çıktı anlamını bilemedim 18-25 yaş arası diyor. Ben temmuzda 26 olacağım. Beni ilgilendirir mi ?
-
Merhaba, Ds 260 formunu öncelikle benim için sonrasında eşim için doldurduk ve tamamladık. Destekleriniz için teşekkür ederim. Benim sormak istediğim bundan sonra ki süreçte mülakat daveti alana kadar yapacağımız bir şey var mıdır? Herhangi bir evrak vs. toplamak gibi?
-
@ozlemus forumu okuyabilirsiniz mesela.
bu başlığın ilk 3 iletisinden başlayın.. -
-
@Berkay-Algül bu 3 - 4 günde bu başlığı inceleyerek bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
mantıklımı
ziyadesiyle!
yaşadığım evin adresini mi yazmalıyım
evet.
-
@pnarr sürecinizde bol şans.
-
@Iricss bültende cutoff içinde olduğunuz aydan sonraki ayın içinde mülakat maili almanız lazım normalde.
bu arada mülakata ankara'da girecekseniz 2K falan çok da düşük bir case değil. -
@Mumin-0 "acil cevap" taleplerinde geri dönüş süremiz 146 iş günüdür.
-
Arkadaşlar özelden danışman soran arkadaşlarımız oluyor bu vesileyle burdan tekrar belirtmek isterim,hicbir danışman yesilkart forumdan daha fazla bilgiye sahip değil,kendileri zaten burdan aldığı bilgileri satıyor ,benim yaptığım gibi hataya düşmeyin.Ben forumla tanışmadan önce bir tanesine 15 bin TL para verdim yaptığı tek şey ds 260 formunu doldurmak oldu sonra ne aradı ne sordu bende numarasını sildim zaten.Paranizi ,emeğinizi bu tür umut avcısı insanlara kaptırmayın forum bize yeter, herkese bol şans..
-
@Gizem-Arslan 😀😀😀 çok yaşayın , Bu form sadece greencard değil , Amerika ile alakalı bütün süreçlerde bir ansiklopedi niteliği taşıyor , binlerce üye var ve her soracağınız sorunun mutlaka tecrübesini yaşayıp buraya aktaran var bu sebeple cevabı olmayan soru olmuyor , sizin DS260 formunuzda bir kaç hata yaptığınızı hatırlıyorum ama cevapları gördünüz, herbiri sizin içinize su serpecek ve en önemlisi Doğru cevaplardı , Buda forumun en güzel yanlarından biri olacak ki gerçekten konu ile alakalı çok bilgili insanlar var , bende elimden geldiğince bu süreçte kime faydam dokunursa mutlu oluyorum , umarım sizde hayallerinize kavuşursunuz 🙏😊
-
current olduğunu nasıl anlıyoruz mail mi geliyor?
-
Merhaba. İkamet ettiğim adresimi doğru noktasız virgülsüz İngilizce harflerle forma giriyorum fakat sürekli geçersiz diyor. Ne yapmam gerekiyor?
-
@gucarslan
Ds-260 formunu doldurduktan sonra pasaport bilgilerimizi kcc’ye mail yoluyla ulaştırmamıza gerek var mı?
Yoksa sadece konsolosluktan gelecek maili mi beklemeliyiz -
@yasin34 bu başlığın ilk iletisinde belirtmiştik bu bilgiyi, sadece konsolosluktan mülakat maili bekleyeceksiniz.
-
@pnarr forumu okuyorsunuz, bilginiz oluyor;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7210/sayılarla-dv2025/1
-
@iremmakayy klavyenizi ing. yapıp farklı bir tarayıcıda deneyin.
-
Formumda meslek yüksek okulunu vocational school olarak mı yoksa university degree olarak mı belirtmem gerekiyor?
-
@iremmakayy Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Küçük harflerle yazsanız bile sistem otomatik olarak büyük yazıyor. Ancak yine de Capslock tuşunuzu açmanız gerektiğini farkettim. Ben bu sıkıntıyı bu şekilde çözdüm. Tüm yazdıklarınızı Capslock açık ve ingilizce alfabeye göre yazıp gönderin, bi problem çıkmayacaktır diye düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum