DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, aklıma bir şey takıldı da, şimdi ben formu gönderdim ama ilerleyen zamanlarda okuduğum üniversiteyi bırakma veya değiştirme durumum olabilir, formu düzeltmem gerekir mi, sıkıntı yaratırmı merak ediyorum, Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrt01

    Benim sorum mülakat tarihi aldıktan sonra AIS üzerinde hali hazırda turist vizesi için randevu sayfasının green card için mülakat tarihi aldıktan sonraki randevu sayfası ile ortak olup olmayacağı

    yukarıda cevaplamıştım, tekrar cevaplayayım..
    hali hazırda bulunan ais hesabınız ile siz bir mülakat slotu aldınız turist vizesi için.
    eğer dv mülakatı alırsanız yine aynı hesaba girip, otomatik gelecek gün ve saate girip kaydınızı tamamlayacaksınız
    yeterince açık oldu mu?


  • Bu ileti silindi!

  • Cn yüksek olduğu İçin oturum almaya bakacağım ancak şöyle bir şey takıldı aklıma cn aktif olmadan oturum aldık diyelim bunu kccye ileteceğiz bu durumda kcc bu oturumun kalıcı veya geçici oturum olmasıyla ilgilenir mi yoksa o ülkede yasal bir oturum hakkının olması dosya taşıma İçin yeterli görülür mü? Bir arkadaş Güney Kore için geçici oturum iznini kabul etmemişti demişti o yüzden kafam karıştı ( yani oturum alırken işi konsolosluklara bırakmaktansa kcc daha mı net olur?)

  • ⭐⭐⭐

    @erimcanlafci Ziyaretci vizesinden mi bahsediyorsunuz? Eger oyleyse tek soracaklari bu olacaktir buyuk ihtimalle zaten...


  • @mr-engineer-0 hocam sırlamam 30 binde abu dhabiye gidip oturum almak mı mantıklı yoksa çarem olmadığı için Ankara’da girmek mi şuan Erbil Irak bölgesindeyim 5 yıldır burdayım fakat Erbil Bağdat farklı Bağdat için vize almam gerekiyor ve uzun sürüyor ne önerirsiniz hocam


  • @gucarslan evet yeterince açık teşekkürler


  • Merhabalar. DV Charts and Data sitesinden baktığımda Copenhagen/Denmark toplam konsolosluğunda DV vizesi sayısı 0 görünüyor. Danimarka'daki konsolosluk hiçbir türlü DV vizesi kabul etmiyor mu acaba? Dosya taşımak için Danimarka mantıklı bir seçenek mi?

    Edit: Danimarka vatandaşları Stockholm'e yönlendiriliyormuş. KAYNAK


  • @ugurbocegi Siz dünya üzerinde nereye tasiyabilecekseniz taşımaya bakın.Bir defa ben ve benden eski bu süreçten geçen herkes sizin bu iletinizi gördüğünde ilk zamanlarimizdaki acemiliklerimizi hatırlıyoruz.Unutmayin seçeneğiniz yok nere olursa taşıyıp gitmek zorundasınız maddi manevi çok yorulacaksiniz ama böyle bir şans bir defa geliyor değerlendirin derim

  • ⭐⭐⭐

    @ugurbocegi Danimarka DV'e bakmiyor, oradan kazananlar Stockholm Konsoslolugu'nda islem gorurur. Her yerde olmuyor DV Mulakatlari.


  • @ugurbocegi selam, dv24 danimarkadan kazanan sayisi 16 kisi, bazen kucuk sayida kazanan ulke konsolosluklari ortak bolge belirliyorlar, belgrad konsoloslugu oyle, Azerbaycan kazananlarda tiflis gurcustanda mulakata giriyorlar. Ben uranbatura yazmistim yanilmiyorsam islamabad yada oyle biryerde dv mulakatlarini yapiyorlardi.


  • @Mumin-0 ankara hiç mantıklı değil,yapacağınız diğer hersey çok mantıklı

  • ⭐⭐⭐

    @Mikail-0 Form o anki durumunuzu yansittigi icin egitim konusunda, daha sonra olavak olanlarin bir onemi yok.


  • @mrt01 Bu oldukca hatali ve talihsiz bir mesaj olmus, keske hakli olsaydiniz.


  • @kukimoto hocam bazen insanlar çok bildiğini sanıyor, anlamamakta ısrar ediyor.Cok bilen çok yanılırmış


  • Merhabalar ben kendim için ds260 formunu doldurmuştum ailenin diğer fertleri için sonra doldurum diye doldurmamıştım. Şimdi vaka numarasını girdiğimde sayfa hata verip duruyor. Acaba onları doldurmayacakmıyım. Neden hata alıyorum.


  • @Mumin-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @mr-engineer-0 hocam sırlamam 30 binde abu dhabiye gidip oturum almak mı mantıklı yoksa çarem olmadığı için Ankara’da girmek mi şuan Erbil Irak bölgesindeyim 5 yıldır burdayım fakat Erbil Bağdat farklı Bağdat için vize almam gerekiyor ve uzun sürüyor ne önerirsiniz hocam

    Irak ABD'de yasaklı ülkeler listesinde olduğu için pasaportunda ora gidilmiş görünce red veriliyor diye bir şey duymuştum doğruluğundan emin değilim tabi sadece duydum


  • Merhabalar herkese, öncelikle aklıma takılan nerdeyse her konunun cevabını forumda buldum. Bu yüzden tüm katkı sağlayanlara teşekkür ederim. Sorularım ise :
    1- Eğer oturum izni ayarlayıp KCC üzerinden dosya taşırsak, gittiğimiz yerde bültende numaramız aktif olup mülakat bekleme aşamasında dosyamız gerilere gitmiş olabilir mi (Sonradan taşındığı için) ? DS260 formunun açılması nasıl bu yüzden önerilmiyorsa benzer bir durum olur mu acaba.
    2- DVCharts'ı da takip ediyorum, bir dahaki yıl için sizlerin şu ülkelere oturum taşıyabiliyorsanız (dil okulu, iş bulma vs gibi yöntemler ile) taşıyın diye tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ?
    3- Bir de Almanya'nın iş arama vizesi oturum veriyor mu, bu yöntemi deneyen oldu mu ?
    Sorularımı ayrı ayrı sormak istemedim. Teşekkürler şimdiden.


  • Herkese iyi akşamlar. DS260 formunu bugün itibariyle yolladım. Bu sitenin sayesinde oldukça bilgilendim. Hemen hemen her detayı okudum sayılır tek tek kullanıcı deneyimlerine baktım. Bazı PDF leri indirdim okudum. Küçük adımlar attım. Bu formu kuran geliştiren bilgi paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Gerçek bir emekle ilmek ilmek kurmuşsunuz. Umarım ihtiyacı olan herkesin okumaya hem vakti hem azmi olur. Bundan sonraki süreci de buradan sizlerle takip edeceğim. Çok yazı yazmasam da bu başlık altında yazılan her şeyi okuyorum. Tekrar teşekkürler


  • @Mumin-0 hocam 30binde Ankara mülakat vermez. Geri kalan her yol için full performans çalışın. Ben çok bu konularda tecrübeli değilim, 8 gündür az çok araştırıyorum. Yapabilirseniz oturum izni alarak, dosyanız aktif olmadan gerekli yasal belgelerle KCC üzerinden mülakat yerinizi değiştirin başka ülkeye. Eğer başarılı olamazsaniz dosya aktif olunca, konsolosluklara yazıp vizeyle dosyayı transfer ettirmeye çabalayin. Umarım başarılı olursunuz🙏🏻 bol şans dilerim hocam. Abu dhabiden oturum alıp dosyanızi taşıtın derim. Ama öncesinde forumdan 30binler ne zaman aktif olmuş kccde bı araştırın.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76
Çevrimiçi

42.9k
Kullanıcı

4.5k
Konu

436.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum