Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Peace4 merhaba kardeşim . Normal ehliyetini aldıysan sana tarif edeceğim şekilde DoorDash hesabını actirabilirsin yalnız über eats hakkında bilgim yok

• @idil13, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Arkadaslar genel olarak tecrubesi olan atkadaslar, sizlerin backgroun check leri kac gun surdu? Benim 2 gun oldu ve haber yok hala 😔

Size bir mail geldi mi link geliyor ona bilgilerinizi giriyorsunuz mailinizi ve junk,spam kutularini bir kontrol edin bence Checkr gibi kurum oluyor uber onlarla calisiyor ama eyalete gore degisiyor mu bilmiyorum, 2 haftaya kadar surebiliyor ama normalde daha kisa surede sonuclaniyor.

• ⭐⭐

@baran-bozdogan Benim ikisi de 1 saat dolmadan tamamlanmıştı. Burada yeni başvuran arkadaşlarda da bahsedilen sıkıntıyı görüyorum ve bunun sebebi SSN numarasının yeni olmasından ötürü "fake" olmasından şüphelenilmesi. Sorgu yaptıklarında karşılarına hiçbir şey çıkmıyor. Bu sebeple Lyft ehliyet süre sınırı koymazken SSN için en az 6 ayı şart koşuyor.

• ⭐⭐

@baran-bozdogan Amacım Lyft ile başkalarını karşılaştırmak değildi, security check ile SSN arasındaki bağlantıyı vurgulamak için söyledim. Yeni SSN neredeyse yok gibi bir şey. Hali hazırda açık olan banka hesabınıza SSN'i işleterek işe başlayın, sonra varsa ehliyet (yoksa gidin hemen alın) ve diğer yasal belgeler üzerinden SSN girişi yapıldıkça sorgulama süreleri kısalacak.

• Merhaba arkadaşlar chicago’da yeni Dasher açmak istediğimizde şöyle bir uyarı aldık ne yapmak lazım bilen yardımcı olabilir mi rica etsem.
    Chicago şu anda yeni Dasher'lara kapalı
    Bu bölgede zaten yeterince aktif Dasher var. Yeni Dasher'lara ihtiyaç duyulduğunda bildirim almak için aşağıdaki düğmeye dokunun. Uyarısı aldık.

• @slckgrlyk ihtiyac yokmus...baska firmalara bas vurun

• Gecenlerde Boca Raton, Florida'da doordash yapan bir ciftin videosunu izledim. Sabah 9'dan oglenden sonra 5'e kadar yaptilar. Toplamda $215 yaptilar. Benzin, icecekler falan cikinca, $180 civarinda para kaldi. Sadece yemek siparisleri degil ama market alisverisi ve Home Depot alisverisi de aldilar.

Saatte $180/8=$22.5 yaptilar, vergiler kesilmeden.

• @MySea Bu tarafla kiyaslayinca cok iyi bir rakam. Ama ayni sehirde bile bolgeye gore cok degisiyor. Ve artik saatlik 20$ a gecinmek daha da zorlasti.

• @MySea N

• North Carolina içinde (Özellikle Charlotte'ta) Uber Eats veya doordash yapan var mı acaba? Hangi uygulamaya yönelmek lazım? Veya deneyip görmek mi en mantıklısı?

• @Ben-Batur Selamlar, biz de eşimle Charlotte’da DoorDash düşünüyoruz(ilk etapta boş kalmamak adına İngilizcemizi geliştirip bir iş bulana kadar), tabi henüz vize mülakatına bile girmedik çok az kaldı heyecanlıyız 🙂 Gelişmeler oldukça sürecinizi yazarsanız çok faydalı olacaktır, teşekkür ederim şimdidenn

• @merve34, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@Ben-Batur Selamlar, biz de eşimle Charlotte’da DoorDash düşünüyoruz(ilk etapta boş kalmamak adına İngilizcemizi geliştirip bir iş bulana kadar), tabi henüz vize mülakatına bile girmedik çok az kaldı heyecanlıyız 🙂 Gelişmeler oldukça sürecinizi yazarsanız çok faydalı olacaktır, teşekkür ederim şimdidenn

Selamlar, şimdiden araştırdım biraz Doordash'ten ziyade Uber Eats daha hızlıymış Charlotte'ta. Tabii ki gelişmeleri yazarım mutlaka 🙂

• @Ben-Batur Birlikte de yapılabilir belki(mümkünse), ayrıca ehliyet durumunu nasıl çözdünüz yani Tr ehliyetimizi 1 yıl kadar kullanabiliyoruz diye okumuştum ama bu tarz işler için de geçerli midir acaba

• @merve34, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@Ben-Batur Birlikte de yapılabilir belki(mümkünse), ayrıca ehliyet durumunu nasıl çözdünüz yani Tr ehliyetimizi 1 yıl kadar kullanabiliyoruz diye okumuştum ama bu tarz işler için de geçerli midir acaba

Tabi evet multi hesap bakıp değerlendirmek daha iyi olur dediğiniz gibi. Ehliyet sanırım 2 veya 3 ay geçerli ama ben SSN'im geldiği gün ehliyet sınavına gireceğim Deneme sınavlarını yaptım çok zor değil sınav, bi ara bakayım link ileteyim size de

• ⭐⭐⭐⭐

@merve34 TR ehliyetiniz NC’da permanent resident kartınızın issued date’i itibariyle 60 gün geçerli.

.

• Arkadaşlar selamlar, Amerika'ya giriş yapalı önümüzdeki hafta 2 ay olacak. SSN ve greencard geldi. Ehliyetimizi de geçen hafta aldık ve dün doordash hesabı açmak istedik eşimle. Başlangıçta kısa sorular sordu ve verify yapacaklarını söylediler. Ancak birkaç saat sonra ikimizin hesabında da "we are unable to confirm your identity and cannot move forward with your submission." yazdı.

Bunu yaşayan oldu mu ilk hesap açılışında? Bir çözümü var mı bilemedik. Yardımcı olursanız sevinirim.

• @HüseyinBurcu, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Arkadaşlar selamlar, Amerika'ya giriş yapalı önümüzdeki hafta 2 ay olacak. SSN ve greencard geldi. Ehliyetimizi de geçen hafta aldık ve dün doordash hesabı açmak istedik eşimle. Başlangıçta kısa sorular sordu ve verify yapacaklarını söylediler. Ancak birkaç saat sonra ikimizin hesabında da "we are unable to confirm your identity and cannot move forward with your submission." yazdı.

Bunu yaşayan oldu mu ilk hesap açılışında? Bir çözümü var mı bilemedik. Yardımcı olursanız sevinirim.

DoorDash support u arayarak, sorunun nerden kaynaklandigini sormaniz gerekiyor. bir ihtimal kullandiginiz telefon numarasi daha once baskasi tarafindan kullanilip, hesap suspend/cancel olmus olabilir. baska telefon numaraniz varsa, onunla deneyebilirsiniz.

• @MySea merhaba, kanal kime ait öğrenebilir miyim? Biz de o taraflarda 2 haftadır yapıyoruz, maksimum gördüğümüz 190$ oldu. Eğer videodan öğrenebileceğimiz ince detaylar varsa öğrenmek isteriz. Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 18
  • 10
  • 46
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |