Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
873 213 134.8k 217

• Gecenlerde Boca Raton, Florida'da doordash yapan bir ciftin videosunu izledim. Sabah 9'dan oglenden sonra 5'e kadar yaptilar. Toplamda $215 yaptilar. Benzin, icecekler falan cikinca, $180 civarinda para kaldi. Sadece yemek siparisleri degil ama market alisverisi ve Home Depot alisverisi de aldilar.

Saatte $180/8=$22.5 yaptilar, vergiler kesilmeden.

• @MySea Bu tarafla kiyaslayinca cok iyi bir rakam. Ama ayni sehirde bile bolgeye gore cok degisiyor. Ve artik saatlik 20$ a gecinmek daha da zorlasti.

• @MySea N

• North Carolina içinde (Özellikle Charlotte'ta) Uber Eats veya doordash yapan var mı acaba? Hangi uygulamaya yönelmek lazım? Veya deneyip görmek mi en mantıklısı?

• @Ben-Batur Selamlar, biz de eşimle Charlotte’da DoorDash düşünüyoruz(ilk etapta boş kalmamak adına İngilizcemizi geliştirip bir iş bulana kadar), tabi henüz vize mülakatına bile girmedik çok az kaldı heyecanlıyız :) Gelişmeler oldukça sürecinizi yazarsanız çok faydalı olacaktır, teşekkür ederim şimdidenn

• @merve34, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@Ben-Batur Selamlar, biz de eşimle Charlotte’da DoorDash düşünüyoruz(ilk etapta boş kalmamak adına İngilizcemizi geliştirip bir iş bulana kadar), tabi henüz vize mülakatına bile girmedik çok az kaldı heyecanlıyız :) Gelişmeler oldukça sürecinizi yazarsanız çok faydalı olacaktır, teşekkür ederim şimdidenn

Selamlar, şimdiden araştırdım biraz Doordash'ten ziyade Uber Eats daha hızlıymış Charlotte'ta. Tabii ki gelişmeleri yazarım mutlaka :)

• @Ben-Batur Birlikte de yapılabilir belki(mümkünse), ayrıca ehliyet durumunu nasıl çözdünüz yani Tr ehliyetimizi 1 yıl kadar kullanabiliyoruz diye okumuştum ama bu tarz işler için de geçerli midir acaba

• @merve34, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

@Ben-Batur Birlikte de yapılabilir belki(mümkünse), ayrıca ehliyet durumunu nasıl çözdünüz yani Tr ehliyetimizi 1 yıl kadar kullanabiliyoruz diye okumuştum ama bu tarz işler için de geçerli midir acaba

Tabi evet multi hesap bakıp değerlendirmek daha iyi olur dediğiniz gibi. Ehliyet sanırım 2 veya 3 ay geçerli ama ben SSN'im geldiği gün ehliyet sınavına gireceğim Deneme sınavlarını yaptım çok zor değil sınav, bi ara bakayım link ileteyim size de

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@merve34 TR ehliyetiniz NC’da permanent resident kartınızın issued date’i itibariyle 60 gün geçerli.

https://www.highpoint.edu/global/drivers-license/#:~:text=In order to drive in,accept the International Driver's License.

• Arkadaşlar selamlar, Amerika'ya giriş yapalı önümüzdeki hafta 2 ay olacak. SSN ve greencard geldi. Ehliyetimizi de geçen hafta aldık ve dün doordash hesabı açmak istedik eşimle. Başlangıçta kısa sorular sordu ve verify yapacaklarını söylediler. Ancak birkaç saat sonra ikimizin hesabında da "we are unable to confirm your identity and cannot move forward with your submission." yazdı.

Bunu yaşayan oldu mu ilk hesap açılışında? Bir çözümü var mı bilemedik. Yardımcı olursanız sevinirim.

• @HüseyinBurcu, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Arkadaşlar selamlar, Amerika'ya giriş yapalı önümüzdeki hafta 2 ay olacak. SSN ve greencard geldi. Ehliyetimizi de geçen hafta aldık ve dün doordash hesabı açmak istedik eşimle. Başlangıçta kısa sorular sordu ve verify yapacaklarını söylediler. Ancak birkaç saat sonra ikimizin hesabında da "we are unable to confirm your identity and cannot move forward with your submission." yazdı.

Bunu yaşayan oldu mu ilk hesap açılışında? Bir çözümü var mı bilemedik. Yardımcı olursanız sevinirim.

DoorDash support u arayarak, sorunun nerden kaynaklandigini sormaniz gerekiyor. bir ihtimal kullandiginiz telefon numarasi daha once baskasi tarafindan kullanilip, hesap suspend/cancel olmus olabilir. baska telefon numaraniz varsa, onunla deneyebilirsiniz.

• @MySea merhaba, kanal kime ait öğrenebilir miyim? Biz de o taraflarda 2 haftadır yapıyoruz, maksimum gördüğümüz 190$ oldu. Eğer videodan öğrenebileceğimiz ince detaylar varsa öğrenmek isteriz. Teşekkürler.

• Merhabalar herkese bende amerikada şuan delivery işi yapmaktayım. sorusu olan hesap açmak isteyen herkese yardımcı olmak isterim. bu arada doordash hesaplarını açarken mutlaka birilerinden referans kodu alın. bu size ekstra o ay içinde ortalama 600 USD para kazandırabilir. ve amerika şartlarında 600 Usd gayet iyi bir para.

• @MySea Teşekkür ederim 🙏🏻

• Selamlar dallasta bu tür işleri yapan var mıdır? XL-comfort tarzı yapmak daha mı mantıklı. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

• @merve34 1 ay geçerli TR ehliyetiniz. Sonrasında yakalanırsanız ceza yeme ihtimaliniz var.

• ⭐⭐

@zorbey, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Selamlar dallasta bu tür işleri yapan var mıdır? XL-comfort tarzı yapmak daha mı mantıklı. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Dallas'ta yaşayan ya da bu bölgede taşıma, kurye işleri yapan arkadaşlar, Güney Dallas, Oak Cliff, Wolf Creek, Hutchins bölgelerinden uzak durunuz. Gasp, adam kaçırma gibi olaylar yaşanıyor. Herkese güvenli yolculuklar...

• @Movistar74 Merhaba çok teşekkür ederim bilgi için, ülkeye giriş yaptım bir kaç gün önce, ssn number gelince hemen ehliyet sınavına gireceğiz 🙏🏼

• @merve34 Hoşgeldiniz. North Carolina da mısınız?

Benzer Başlıklar

• 2 Oy
    2 İleti
    866 Bakış
    ?
    Guzel baslik katkilar cok ehemmiyetli olacaktir.
  • Amerika da Pilotlar

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
    10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    smartcellsS
    Sadece pilotaj eğitimi için ABD'ye gitmek isteyenler veya ABD'de pilotaj eğitimi alıp Türkiye'de iş aramayı, çalışmayı düşünenlere bir uyarım var! 1 Ocak 2022'den itibaren yürülüğe giren ve uygulanmaya başlayan SHGM yönetmenliğine (SHT-1LC) göre Türkiye dışından bir otoriteden (CAA) alınan lisansların ve ratinglerin Türk Lisansına çevrilmesi ve işlenmesi çok zorlaştırılmıştır. Bazı lisans türlerinde hiç mümkün değildir, özellikle yeni bitirilmiş eğitimlerin. Yani 0'dan ATPL'e bütün eğitimlerini yurtdışında alan biri artık bu lisansı Türk lisansına doğrudan çeviremeyecek. Yurtdışında alınan eğitimlerin tekrardan Türkiye'de de devam mecburiyeti olan sınıflarda aynen alınması, SHGM tarafından yapılacak yazılı ve uçuş sınavlarına tekrar girilmesi zorunlu tutulmuştur. 31 Aralık 2021'e kadar yurtdışında aldığımız lisans ve ratingleri sadece form doldurarak logbook ve diğer belgeleri beyan ederek aynen Türk lisansına çevirebiliyorduk. Yeni yönetmenlik ile bu devir sona ermiş oldu. Bu kararın alınmasına Türkiye'deki uçuş okullarının baskısı neden oldu. Yurtdışında daha kısa sürede ve yarı maliyetle uçuş eğitimi ve lisans alınması nedeniyle çok sayıda öğrencinin başta Avrupa(EASA) ve ABD(FAA) eğitimi almak için yurtdışına gitmesinden rahatsız oldular ve bunun durdurulması için uzun zamandır uğraşıyorlardı. Türkiye'de 2-3 yıl süren ve 80 bin euroya mal olan eğitimleri Avrupa'da 1 yılda ve 35-40 bin euroya almak imkanı varken insanlar neden Türk okullarına gitsinlerdi? Asıl çözmeleri gereken problem şuydu: Türkiye'deki pilotaj eğitimleri neden bu kadar uzun sürüyor ve neden yurtdışına göre hem de döviz bazında 2 kat pahallı? 1 Ocak 2022'den itibaren uygulanmaya başlayan yönetmenlik: (SHT-1LC) LİSANS VE YETKİLERİNİN ÇEVRİLMESİ TALİMATI
  • Amerikada Doordash-Ubereats benzeri yemek taşımacılığı

Kilitli Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
    15
    0 Oy
    15 İleti
    4k Bakış
    M
    @voom Amerikada Doordash-Ubereats benzeri yemek taşımacılığı içinde söyledi: @mehmett ne kadar kazanıyorsunuz tam olarak Eger sabah Lyft, oglen Doordash , aksam da Amazon yaparsam gunluk 180-200 gibi kazaniyorum ama bu cok yourucu, hergun yapilacak birsey degil. Hedefim gunluk 100 dolar kazanmak, onuda genelde tutturuyorum.
  • Amerika'da Pilot olmak ve Pilotluk okulu

Taşındı Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
    46
    1 Oy
    46 İleti
    11k Bakış
    T
    Amerika'da pilotluk eğitimi almak istiyorum. Eğitim sonrasında h1b veya greencard ile abd'de çalışma izni alıp alamayacağımı merak ediyorum. Kısacası böyle bir eğitim değer mi değmez mi öğrenmek istiyorum. Cevaplar için herkese teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k