DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar arkadaşlar ilk defa greencard çıktı ve başvuru yaptım hemen zaman kaybetmemek adına. ve heyecanlanıp okul kısmındaki yeri high school no degree yaptım ben bunu lise ve liseden derecesiz olarak ayrılma olarak anladım. Ama bazı yerlerde izlediğim videolarda liseyi terk etmişseniz ve bitirmediyseniz bu seçeneği seçin yazıyordu. Sizce mülakatta sorun çıkartır mı ?
-
@crazycells çok teşekkür ederim emek verip bizlere yanıt verdiğiniz için ☺️
-
@crazycells Çok teşekkür ediyorum detaylı yanıt için. Peki sonuç olarak DS-260'ı ne zaman doldurmamı tavsiye edersiniz? Ekim ayına vize alabileceğimi umut ediyorum çünkü 20 Eylül'de başvurup, 27 Eylül'de vize randevusuna girip vizemi alıp 7 Ekim 2021'de Amerika'ya giriş yapmıştım. Her şeyin bu şekilde pozitif olacağını düşünürsek( ya da kötü ihtimalle Ocak 2025 için konuşursak) DS'i şu an hemen doldurmalı mıyım yoksa Türkiye'ye gidip Eylül - Ekim aylarında(ya da Ocak 2025) mı doldurmalıyım? Daha net bir şekilde soracak olursam; Green Card aşamasında H2B'ye başvurmam olumsuz bir sonuç yaratır mı? @gucarslan @crazycells
-
@Cemil-Hacioglu bu sene gönbderiyoruz seni ;)
-
@crazycells
Ha tamamdır öğrenmeye çalıştığım buydu teşekkür ederim. Bizim evlilik sürecimiz ve pasaport çıkartma süreçlerimizde olacak çünkü eğer böyle bir evrak gönderimi olursa ds-260 güncellemeden bilgilerimi güncellemiş olacağım. Sorun yaşamayalım diye telaşlanmıştım. Olurda inşallah dosyamı current olduktan sonra taşırsam hemen taşıdığım konsolosluğa mesaj atarak ds i açtırıp mülakata gitmeden güncellerim. -
@Emreiner sorunuza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@crazycells
Anladım çok teşekkür ederim.
Dosya taşıma işlemi yapıldığından sanırım değişiklik gösterebiliyor mülakat günü süresi -
@serserotek sorularınızı sorduktan sonra cevaplanmasını beklemelisiniz.
forumda çekilişi kazanan, sorularına cevap beklene tek kişi siz değilsiniz.
sabırlı olun lütfen.. -
@rasitcenngiz forumun arama butonunu kullanarak rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
-
@crazycells
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Şuan ben sürece dahil değilim zaten 1 ay içinde pasaport nikah vs belgelerde değişiklik olucak. Dosya taşıma ve mülakat günü aldığımız anda hemen bilgi güncellemeye gideceğiz ve bana da form açtıracağız inşallah nasip olursa tabi -
@crazycells geri dönüsleriniz içim cok teşekkür ederim 😊
-
@yusaomers sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@ugursway
Teşekkür ederim uğur bey. Biraz bilgi kirliliği var malesef sizde bilirsiniz herkes her şeyi bildiğini sanıyor daha sonra insanları strese koyuyor. Takipte olacağım sizleri ve forumu hayırlısı olur umarım herkes için 🙏🏻 -
@crazycells
Teşekkürler -
@gucarslan
Tabi ki size katılıyorum beyfendi ilk günlerin heyecanı diyelim özür dilerim gerçektende her yazılana cevap veren bir kemik kadro ve bilgi yumağı olan sizler gibi faydalı arkadaşların olması çok mutlu edici bir durum sağ olun 🙏🏻 -
Merhaba,
dün ds-260 formunu doldurmaya başladım ancak aşağıda sıraladığım sorunlarla karşılaştım sizlerden de aynı sorunları yaşayanlar ve bu sorunları aşanlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.-
İkamet adresi alanlarında yazdığım adresi yazım hatası varmış gibi değerlendirip uyarı verdi
-
USD de yeşilkartın gönderileceği adreste yaşayan kişi isminde ve adresinde hatalı uyarısı verdi
-
Q. Does this job require at least 2 years of training or experience? (Bu mesleginiz en az 2 yil egitim ya da deneyim gerektiriyor mu?) Mühendisim ve yaptığım iş için mühendislik eğitimi almak gerekir. bu kısma evet deyip duties kısmında ayrıntılı da ayrıntısız da açıklama yapsam hata veriyor. Bu kısıma No cevabı mı vermeliyim? yes cevabı mı?
-
Dah aönce çalıştığım yerin adres kısmında ALTINDAG olarak girmeme rapmen invalid uyarısı veriyor
-
-
@gucarslan Merhaba ben dv2025 kazananıyım. CN 8700. Şu şekilde bir sorunum var: Beni tahminim ağustos 2025 gibi mülakata çağırırlar, benim pasaport süremde şubat 2026 da bitiyor. Yani mülakat gününden sonra 5-6 ayı kalıyor pasaport süremin. BU benim için sorun oluşturur mu? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
-
Üniversite diplomamda hem ingilizce hem türkçe olarak yazıyor bunun için yeminli tercümanla yine de çeviri yaptırmalımıyım yoksa sadece apostil yeterli mi?
-
Bu ileti silindi! -
@MartinOcean fotoğrafcida cektirdim fakat. Check sayfalarindan boyut oran vs kontrolunu sağladım fotografin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum