DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
MERHABALAR 8 BİNLER DE GREEN CARD KAZANMIŞ DURUMDAYIZ SÜREÇ BİZE YETİŞİR Mİ?
-
@crazycells onun soyadını demek istediniz sanırım değil mi aynı olması açısından?
-
Bu formu türkçe mi dolduracağız yoksa ingilizce mi videoda anlatırken hep türkçe yazmışlar oraya
-
@gucarslan imza kısmında ben görüyorum sürecimi ama size görünmüyor mu?
-
Merhabalar, ben üniversite öğrencisiyim. ds 260 formunda primary occupation kısmında student seçip kendi okuduğum üniversiteyi yazdım. ondan sonra previous work/edutcation kısmında ' Number of Educational Institutions Attended' kısmına 2 yazıp şuanki üniversitemi eklemem gerekiyor mu?
-
Merhaba,
J1 vizesine başvurmak üzereyken green card çekilişi (DV2025) açıklandı ve sıram (case number) 29binlerde. Çekiliş sonucumun açıklanması j1 vizesi almamın önüne geçer mi? Vize reddiyle karşılaşır mıyım?
Şimdiden çok teşekkürler! -
Selamlar herkese, Dv-2025 talihlilerindenim 11k case number im gelir mi acaba düşüncelerinizi merak ediyorum
-
arkadaşlar çok basit sorular soruyor olabilirim bende araştırdıkca okudukca farkına varıyorum kusura bakmayın lütfen.
highest level of education completed bölümüne ben şuan üniversiteden mezun olma aşamasındayım haftaya tezimi sunup mezun olucam ama buraya sadece liseyi mi yazmam lazım bitirdiğim için ve bilgileri mezun olmadan doldurup mezun şekilde üni diploması ile gitsem randevuya sorun olur mu ?
-
Merhaba 2025 kurasını kazandım. Fakat ds260 formuna giriş yaparken case no ve onay no eşleşmiyor hatası alıyorum.
The case information you entered does not match our records.
hatası veriyor yardımcı olabilir misiniz..
-
@VIRTUE tarih bölümlerine dikkat ettiniz mi, arada boşluk zaman gözükmemeli
-
- other travel document ile doldurun pasaportları mülakata götürürsünüz
- evrakları konsolosluğa götüreceksiniz sadece mülakat maili bekliyorsunuz
-
@Yusuf-Uzak other travel document ile doldurun, pasaportları mülakata götürün yeterli
-
@goktug1122 “mersin” olarak yazıyorsunuz dimi ingilizce harflerle
-
@cptmuzaffer "onay no" greencard çekiliş sonuçlarını görmek için girdiğiniz 2025 ile başlayan numara... Numaraları doğru girdiğinize emin misiniz?
-
Bu ileti silindi! -
@bukkari İngilizce karakterlerle doldurmazsanız hata verir zaten. Sadece ingilizce karakterler kullanın.
-
@CalimbaCourer Liseden itibaren girdiğiniz okulları bildirmeniz gerekiyor. Şu anki okulunuzu da ekliyorsanız "attended" kısmına 2 yazmalısınız.
-
Sorunu buldum arkadaşlar,,
ben doğum tarihimi gün ay olarak girmiştim başvuru yaparken , onlar ay gün olarak istiyorlarmış,
ds260 formuna girerken oraya yazdığım gibi girdim form açıldı...
!!!Doğum tarihimdeki yanlışlığı nasıl düzeltebilirim!!!
-
@ozlemcavus aynı durumu bizde yaşadık 1 senelik internship j1 başvurusuna hazırlanıyorduk vize tarihimiz vs belliydi bizim Case number düşük olduğu için ve henüz programa para ödemediğimiz için J1 sürecini iptal edip lottery sürecine devam etmiştik.
Eğer ki j1 süreci için ödemeleri vs yaptıysanız şansınızı deneyin yinede derim. Ödemeleri yapmadıysanız iptal edebilecek durumdaysanız karar size kalıyor biraz ama göçmenlik başvurunuz varken göçmen olmayan bir vize almaya çalışacaksınız kendinizi mülakatta iyi bir şekilde ifade etmeniz gerekir benim düşüncem -
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
@hknyasar35 Merhabalar, öncelikle lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin , paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum