DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells Selam Cihan,
Evet sonunda kardesim de talihliler arasinda yerini aldi. Uzun zamandir aklimi kurcalayan tek mesele buydu: Nasil olur da kardesimi yasal yollarla yanima alirim. Sonunda buyuk bir sans onunda kapisini caldi. Umarim hersey bekledigimiz gibi gider ve yesil kartini alir :crossed_fingers_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: -
@crazycells maalesef yok. Iste butun is gelip catip orada dugumleniyor maalesef. Sadece Almanya vatandasi yakinlarimiz var; davet edebilecek. Fakat Turkiyenin su bir kac yildir yurtdisi vizeleriyle imtihani hersseyi zorlastiriyor. Ve de Almanya'ya schengen alsa bile sanirim coklu schengen olmadikca pek bir yarari yok.
-
@fatih99, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaşlar merhabalar bu yıl ilk defa green card a başvurmamla birlikte şansıma loto tuttu fakat case numberım 26 bin rakamlarında bu konu hakkında tecrübeli arkdaşların önerisi varmıdır diye danışmak istiyorum.
siz DV2024 talihlisi misiniz? yoksa DV2025 mi?
-
DV2025 talihlisiyim
-
@xemre, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells maalesef yok. Iste butun is gelip catip orada dugumleniyor maalesef. Sadece Almanya vatandasi yakinlarimiz var; davet edebilecek. Fakat Turkiyenin su bir kac yildir yurtdisi vizeleriyle imtihani hersseyi zorlastiriyor. Ve de Almanya'ya schengen alsa bile sanirim coklu schengen olmadikca pek bir yarari yok.
Bu durumda EU bolgesinden bir konsolosluk secmemeniz daha dogru olur.
Surecinizde bol sanslar :four_leaf_clover:
-
@crazycells peki bu konuda red yeme ihtimali var mıdır? Emin olabilir miyiz? Yani eski pasaportla Greencard alabilir miyiz? Kusura bakmayın çok soru sorduğumun farkındayım ama bu hakkı da saçma sapan bir hata yüzünden zora sokmak istemiyorum.
-
@Lamineure, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells peki bu konuda red yeme ihtimali var mıdır? Emin olabilir miyiz? Yani eski pasaportla Greencard alabilir miyiz? Kusura bakmayın çok soru sorduğumun farkındayım ama bu hakkı da saçma sapan bir hata yüzünden zora sokmak istemiyorum.
bu bir hata olacak olsaydi size bunu soylerdik zaten :)
onceki cevaplarimin yeterli oldugunu dusunuyorum, karar size kalmis, sonucta sizin formunuz, dilediginiz gibi doldurabilirsiniz :)... surecinizde bol sanslar... -
@crazycells çok çok teşekkür ederim eksik olmayın zaten harikasınız . Peki 24xxx dosya numarası için Ankara dışında bir şansımız olmaz ise çok mu karamsar olmalıyız bu seneye bakacak olursak? Hiç sevinemedik beklediğimiz heyecan yaşanmıyor evde ölüm sessizliği oluştu :)
-
@fatih99, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
DV2025 talihlisiyim
Onceki yillarin mulakat deneyimlerini incelemenizi ve duruma gore hazirlik yapmanizi tavsiye ederim...
-
@crazycells Himm. Anladim. Cok tesekkur ederim.
Ben cocukken bir deterjan reklaminin soyle bir repligi vardi "Cok calismam gerek anne, cok"
Bu yesil kart icin de sanirim cok calismamiz gerek:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
@crazycells tamam sağolun
-
@crazycells onun formunda kendi adını pasaport adı soyadı alias bölümüne de benden aldığı soyadını yazdım. Benim formumda kendisini eşim olarak yazarken hangi soyadını yazmam gerekiyor? Alias kısmı yok bendeki formda
-
Merhaba eşim için ds-260 formu doldururken güncel be geçmiş adresler kısmı sürekli kırmızı renk hatalar veriyor. Kendi formumu nasıl doldurduysam türkçe karakterlere noktalama işaretleri koymadan öyle doldurdum. Yanlış bir şey göremiyorum ama kabul etmiyor. Save tuşuna bastığımda hemen hemen bütün sütunlar da hata uyarısı veriyor. Ne yapmalıyım?
-
@crazycells çok çok teşekkür ederim eksik olmayın zaten harikasınız . Peki 24xxx dosya numarası için Ankara dışında bir şansımız olmaz ise çok mu karamsar olmalıyız bu seneye bakacak olursak? Hiç sevinemedik beklediğimiz heyecan yaşanmıyor evde ölüm sessizliği oluştu :)
Zaten vizeyi alana kadar beklentileri minimumda tutup, hayatinizi etkileyebilecek buyuk kararlar almamalisiniz... fakat bu sadece sizin icin degil, tum DV talihlileri ve hatta diger tum vize basvuranlari icin boyle...
Sadece DV2024'e bakarak analiz yapmak yaniltici olabilir, DV2025, DV2024'ten farkli (daha kotu veya daha iyi) olabilir, o nedenle onceki yillarin deneyimlerini iyice inceleyin ve eger yapabiliyorsaniz en zor duruma gore hazilrik yapin. En kotu durumda eger yapabiliyorsaniz cevredeki (Balkan bolgesi veya Ortadogu ulkeleri) ulkelere uzun sureli seyahat duzenleyip bunu kullanarak ilgili ulkelerden vize almayi da deneyebilirsiniz.
-
@crazycells onun formunda kendi adını pasaport adı soyadı alias bölümüne de benden aldığı soyadını yazdım. Benim formumda kendisini eşim olarak yazarken hangi soyadını yazmam gerekiyor? Alias kısmı yok bendeki formda
kendi formunuza da ayni sekilde sizin soyisminizi yazin o halde, esinizin iki formdaki bilgileri ayni olsun...
-
@crazycells kendi formuna pasaportta olduğu gibi ESKİ soyadı alttaki alias kısma benden aldığı YENİ soyadını ekledim. Benim formumda ise sadece surnames kısmı var hangi soyadını yazmalıyım bilemedim. Yoksa ikisini mi yanyana yazayım?
-
Selamlar,
Eşim DV2025 talihlisi ve ben imzamı ve excel dosyasını güncelledim. İzninizle 2 sorum olacak.
-
sorum; Daha önce bahsetmişsiniz ama teyit etmek istiyorum, 4 kişilik bir aileyiz ve hiçbirimizin pasaportu yok, biz bugün pasaport başvurusunu yaptık ve önümüzdeki hafta muhtemelen pasaportlar tarafımıza ulaşmış olacak. DS-260 ı doldurmak için pasaportları bekleyelim mi yoksa "Other Document"seçeneği ile mi ilerleyelim ? Beklersek mülakat mailidnen sonra dosya açtırmamız gerekmeyecek ancak bekleyerek DS-260 formunu gönderme sırasına göre aday çağırılıyor gibi bir durum varsa geride kalmak da istemiyoruz biraz aradayız.
-
sorum; DS-260 formunu doldukduktan sonra KCC den evrak talep etme maili gelecek mi yoksa biz yalnızca mülakat maili mi bekliyor olacağız ? ve bu mailler asıl hak sahibinin ilk doldurduğu başvuru formunda belirttiği mail adresine mi yoksa DS-260 formunda gireceği mail adresine mi gönderilecek ?
Şimdiden teşekkürler.
-
-
bu gün ds260 formunu doldurmayı planlıyorum, 3 kişi gideceğimiz için 3 pasaport aldık, formu pasaportlar elimize geçtikten sonramı dolduralım yoksa şimdi doldurmaya başlayıp o kısmı daha sonra değiştirebiliyor muyuz ? değişiyorsa nasıl yapılıyor bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
-
Herkese iyi günler. Daha ilk sayafada dogdugum il ilce bilgilerini girdiğimde save tusuna basamıyorum Mersının tarsus ılcesınde dogrum, ılceyı kabul edıyor ama ılı kabul etmıyor yanında kırmızı ok cıkıyor maalesef bu hatayı alıyorum 'Please correct all areas in error as indicated below. Once you have finished, click ‘Save’ or ‘Next’ to continue completing your online application form.
State/Province of Birth is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, $, ?, period (.), apostrophe ('), comma (,), hyphen (-), and space.' -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum