DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@meteertugkeskin sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@Lamineure orjinali neyse o şekilde yazmalısınız.
-
@goktug1122
Merhabalar formunuzu doldurmak için pasaport çıkartmayı beklemeyiniz, bu durum formunuzun geç işlenmesine, dolayısıyla geç mülakat planlanmasına sebebiyet verebilir.
Mülakat tarihinizi aldıktan sonra pasaportunuzu bildirmeniz yeterli olacaktır. Bol şanslar. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan çok teşekkürler cevabınız için
-
Ds260 formunu daha doldurmadım, nasıl doldurulur hangi siteden doldurulur en ince detayına kadar bilgi alabileceğim bir video veya forum başlığı var mı acaba?
-
@gucarslan Merhabalar güncelledim :)
-
@gucarslan Benim sıralamam 600 lerde ama yine de vizemi alınca yüksek miktarda mama alıp bağışlayacağım :D
-
@cemciftcioglu kasım ayı gibi uçak bileti bakın..
bol şans ;) -
@meteertugkeskin sadece mülakat bekleyeceksiniz..
göndermeniz gereken herhangi bir şey yok.
bol şans. -
@meteertugkeskin benimde size çok yakın numaram umarım çıkar. Dv2024 listesine baktığımda çok umut verici gözükmüyor.
-
@emirhnbulut şuan tam da oradasınız sanki ama.. :face_with_rolling_eyes:
-
@gucarslan hakkimin yanmaması için en mantıklısı hangisi ise onu yapmak istiyorum. Ds 260 formunuda biran önce doldurmak istiyorum. O yüzden ne yapacagima şaşırdım. Şuan tr deyim aos yapacak şekilde doldurabiliyormuyum formu. Yada dosya tasimami daha kolay olur. Ankara olarak secsem yollasam formu. Aos işimi zorlastirirmi.
-
@gucarslan biraz daha açar mısınız? Sokak hayvanlarına sürekli yardım ediyorum🙂 ama hangi platform üzerinden yapmalıyım? Yada bu bir ironi mi?
-
@Mehmet-Fatih-Aslan yerinizde olsam aos yapardım.
karar sizini bol şans. -
@Selim-Benek öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@gucarslan yani aos nasıl yapılır öğrenip formu öyle yollamam gerekiyor dimi. Ankara olarak seçip daha sonra aosa karar verirsem iş uzuyor sanırım.
-
-
Selam herkese, arkadaşlar ben 2025 GC başvurusunu eşimle birlikte yaptım bana çıkmadı ama eşime çıktı GC ve şöyle bi sorun var şu an biz geçen yıl Mayısda evlendik ve eşim benim soyismimi götürdü ancak yalnız evlilik belgesinde eski soyisminden benim soyismime geçtiği kayıtlı, yani düğünden sonra ne kimliği yeniledik, ne pasaportu öylece eski soyismiyle kaldı ve Ekim ayında GC başvurusunu da mecbur eski soyismi ile yaptık. Yani şu an sorun şu başvuruyu eski soyismi ile yaptık aslında heryerde o soyismi geçiyor çünki kimlik ve pasaport değişimi yapnadık diye hala o soyisminde gibi gözüküyor şimdi biz mülakata gittiğimizde ve ya belgeleri gönderdiğimizde nasıl bir sorunla karşılaşacağız acaba bi fikriniz var mı? Pasaportu kimliği falan yenileyelim mi ve ya evlilik belgesini tercüme ve resmi onaylatdıkdan sonra acaba sorunu çözmemize yardımcı olur mu? Böyle bir tecrübeye sahib arkadaşlar ve ya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilendirme yapa bilirler mi? Önceden teşekkürlür.
-
@gucarslan teşekkürler bilgilendirme için.
-
@evrentnrkl umarım her şey yolunda gider ve sürecin sonu amerika olur. bol şanş..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum