DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Öncelikle ankara konsolosluğunun dosya numarası sırası kaçta? İkincisi de konsolosluğu taşıma süreci ne kadar sürüyor tahmini ?
-
@asyamayakutubik 2023 senesinde kasım ayının sonunda 10 gün sonraya aralığa planan şekilde mülakat dağıtmıştı ankara mesela. Tamamiyle o anki planlamalarında oluşabilecek boşlukla alakalı. Eğer ağustos ayında ya bu ay sonu, yada eylül başı aslında biraz boşluğumuz var hadi şuraya biraz dv mülakatı alalım derlerse mülakat gönderebilirler ama bu tamamen konsolosluğa ve planlamasına (kısacası keyfine) kalmış
-
@sonokege
Gerek yok amerikadan baska bir eyalette yasadiysaniz gerek var. -
@rachedion selam: Viyana icin soyluyorum, dosya tasima kabul mailin, benim 1 martta geldi,13 marta hangi evrrak getirmem gerekli 2 mail geldi, 23 mayisa mulakat gunu, bu benim
Surecim bu arada, lutfen diger mulakat deneyimlerini okuyun. Size bir fikir verir. Surecinizde basarilar 👋 -
@maliek42 ankara'dan taşımayı talep etmenizin sebeplerini içeren bir mektup almaya çalışmanızı istemişler kaba tabirle :)
eğer singapur'da bir oturum vb statünüz varsa bunu ankara konsolosluğu'ndan talep edebilirsiniz ancak; ne kadar mümkün olur bilemiyorum. -
@ametin-k Owww üst üste kazanmissiniz:) bu sene ki çekiliş için de tebrik ederim sizi
-
@mehmet80 siz Türkiye de mülakata girmişsiniz sanırım. benim mülakatım viyana da olacak.
-
Ankara konsolosluğu mail kac günde cevap verir ds 260 dosyamı güncellemek için
-
@ahmetyorulmaz ne için bu talebi yaptınız?
-
@gucarslan pasaport numaraları aile bireyleri için ve düğün tarihi yanlış girmişim okul mezuniyet tarihi bunlar için kendi pasaport numarsını 1 rakam fazla yapmışım
-
@ahmetyorulmaz bunun için formu açtırmaya gerek yok ki.
-
@gucarslan bey bir den fazla hata var ondan sorun çıkmasın diye telaş yaptım
-
@ahmetyorulmaz sorun olsa mülakat alamazsınız..
-
@kadiruslucan KCC ile deneyin , öbür türlü hiç şansınız yok gibi Varşova için.
-
@hsn-kartal saol hasan hocam 🙏
-
Bülten gelmedi bekliyoruz, ama sanki yine cimri davranacaklar gibi hissediyorum.
-
Bu ay vize bülteni hızlanır
-
@ametin-k inşallah hocam
-
4 farklı ülkenin Amerika Büyükelçiliği ile iletişime geçtim. Taşımıyorlar. Maalesef oturum iznim, yeşil pasaportum, schengen'im ya da başka ülkede girebilecek vatandaşlığım yok. Aracı bir kurumla da süreçlerimi yönetmedim. Benden dosya numarası büyük kişiler, başka ülkeler üzerinden görüşme randevusu alabilmiş. Bu süreç bu yıl, gerçekten adil yürütülmüyor, sadece Türkiye'de böyle. Dava açılamaz mı?
-
@Eozakturk Dava açılamaz maalesef zira bu bir hak değil lütuf. Ancak Ne kadar az da kalsa süreç sonuna kadar o 4 farklı ülkeyi 40'a hatta 80'e çıkarın hocam. Şansını kovalayan bekleyene nazaran en azından sonuç alma ihtimaline sahip. Ben de mail atmaya devam ediyorum, Maillerimi iletmemin 3. ayına girdim. Eğer yine yanıt alamazsam bir 3 ay daha atmaktan başka çaremiz yok... Elimizden geleni yapmamız lazım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum