DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Koray85 selam hayırlı olsun, bu sitede herkes bireysel sürecini yönetiyor, çünkü Greencard süreci kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Kesinlik ama kesinlikle bu süreçte DANIŞMAN OLMADAN devam etmenizi tavsiye ederim. Tabiri caizse Hem paranızı kaptırmamış olursunuz, hem de hedefinize daha saglam ilerlersiniz. Bu forum bu yüzden var, burada GC süreciyle ilgili aradıgınız bütün bilgiler var. Aksine danışman sizi yanlış yönlendiriyor. Öncelikle okuyun, bu iletiyi okuyun, geçen seneyi okuyun, mülakata giren insanların deneyimlerini okuyun. Anlamadıgınız birşey, ya da cevabını arama butonundan bulamadıgınız sorular olursa da buraya yazın, burada sordugunuz soruyla daha once karsılasmıs, bu surecten daha once gecmiş arkadaşlar ya da bilgi sahibi olan arkadaslar/adminler buradan size cevap verip yardımcı olmaya calısacaklardır. Yine de danışman tutmak istiyorsanız bu forumda kimse size danışman önermeyecektir, danışman tutup da yine buraya soru yazarsanız da kimse cevap vermeyecektir, bol şanslar dilerim.


  • @Trio bunun için çok endişe etmeyin, mülakat maili aldıgınızda konsoloslukla iletişime geçip formunuzla ilgili istediginiz gibi değişiklik yapabilirsiniz, biz bikaç bilgiyi konsoloslugun kendisinde değiştirdik. Pasaportunuz yoksa ve karşınıza pasaportla ilgili bölüm cıkıyorsa bos bırakın ve formunuzu hiç bi şekilde mülakat maili alana kadar açtırmayın. Bol şanslar


  • @canym Merhaba
    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Siteye bugün denk geldim şuanda konulara bakıyorum ve araştırıyorum. Sadece biraz korku yaşıyorum, bir an önce ds 260 doldurun diyorlar, yanlış doldurmamak adına böyle birşey dedim. Yoksa Green card çekiliş başvurusunu da kendim yaptım, yardım almadım. İngilizcem orta üstü diyebilirim. Boşanmışlığım, çocuklar konusu falan olduğu için biraz kafam karışık velayetler annede ve bir yıldır görmüyorum. Bu çekilişte elimde fotoğrafları vardı, bundan sonra öyle bir şansımda olmayacak. Bunun için ilk ve son başvurum olacak😔 diyelim ki konuları tamamen hakim olmam bir hafta mı aldı ve sonrasında ds 260 doldurdum gönderdim şansım azalır mı? Yoksa hata yapma olasılığını göze alıp hemen şimdi doldurayım mı?


  • @ametin-k
    Cevap için teşekkürler. Ordan geliyorum


  • Bu ileti silindi!

  • @Koray85 olabildigince erken doldurmanız sizin için iyi. Ama yanlış doldurmanızdansa 1 hafta sonra doğru doldurmanız bana sorarsanız daha iyi olacaktır. Biz 1 hafta sonra gönderdik, mülakat davetiye mailinin gelme tarihinde bi fark olmadı. Siz hatasız en erken gönderebildiginiz sürede göndermeye çalışın, telaş etmeden. bu arada unutmayın, aileniz sizinle gelmeyecekse bile onların bilgilerini de doldurmanızı isteyecekler formda, detaylı anlatımları ve örnekleri forumda mevcut, bol şanslar dilerim tekrardan.


  • @canym çok teşekkür ederim cevaplarınız için🙏


  • @canym Merhaba değerli bilgiler için teşekkürler. Rica etsem konsoloslukla iletişime geçebileceğim bir maili atabilirmisiniz ?


  • @canym Hocam şu an dolduruyorum da son aşamada pasaport no istiyor ve boş bırakınca kabul edilmiyor. Oraya WILL BE ADDED LATER yazdım olur mu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Kerem-Ali-Kotil, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells

    1-Sizce surec amerikadan mi daha hizli olur yoksa turkiyeye donup mu sureci turkiyeden baslatmamizi onerirsiniz?
    2- I-485 formunu gondermek (sureci baslatmak) icin case numberimizin gelmesi gerekiyor degil mi?

    1. Su an icin ABD'den devam etmenizi tavsiye ederim, ama DV2025'in nasil baslayacagini gorup buna siz karar verebilirsiniz. Arkadaslarin da dedigi gibi DV2024 basliklarini ve AOS basligini okumanizi tavsiye ederim.

    2. Evet, dosya numaraniz aktif olmadan AOS surecine baslayamazsiniz.


  • @hkngs Merhabalar, öncelikle lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin ,paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

    Eğer formu onayladıysanız mülakat aldıktan sonra değiştirirsiniz, sorun olmaz.


  • @canym sağolun hocam en kisa zamanda ds 260 formunu dolduracagim. Aklima takilan birşey var, siram 24700 lerde olduğu için Ankara da sira gelmez diyorlar, benim formu doldururken ankara seçmekten başka şansım varmi. Başka ülkelerden 2. Vatandaşlık yok. Sadece abd turist vizem var.
    Formu doldururken Ankara secsem. Daha sonra aos yapmama yada başka ülkeye dosya tasimama engel olurmu. Gerçi başka ülkelere dosya taşıma hakkim varmi onuda bilmiyorum.


  • @VIRTUE Merhabalar, doğrudan böyle bir değişiklik yapmamalısınız. Öncelikle bu başlığın 2. postunu okumanızı tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Muratbb, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba benim almanyada oturumum var ds-260 doldururken frankfurt'tan randevu istedim, KCC'ye mail atmam gerekiyor mu (case transferi icin falan)veya yapmam gereken baska bir sey var mi yoksa randevuyu Frankfurt'tan istemem yeterli mi? Almanya'da tek secenek Frankfurt'tu bu dogru mu bir bilgisi olan var mi? Simdiden tesekkurler

    Adres bilginizi Frankfurt olarak yazip, konsolosu da buna gore secmeniz yeterli.

    Evet, Frankfurt'taki konsoloslugun sayfasindan yine bakin, ama ben de Almanya'da sadece Frankfurt gocmen vize veriyor diye biliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gayeberkay, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba. 7 aylık çocuğumuzun ds-260 doldururken en son kısımda başvuruyu kimin doldurduğu- yardım aldınız mı kısmına evet olarak işaretleyip esas talihli olarak kendimi yazmalı mıyım ? yoksa no olarak kalmalı mı?

    yes deyip, kendi isminizi yazin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Biego34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba herkese şöyle bir problemim var cevaplarsanız çok mutlu olurum.2025 yılı green card başvurusu yaptım yalnız isim ve soyismimi türkçe karakterle yazdım bu sebeble kontrol edemiyorum başvurumu her hangi bir başka yolu var mı kontrol edebilmem için?

    DV2025 talihlisi degilseniz sorularinizi bu baslikta sormayin. Su basligi kullanmalisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7236/dv2025-sonuç-kontrolü-sırasında-karşılaşılan-hatalar/

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   S selamibasaran 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Azizz2424, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan merhaba,
    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ben dv2025 talihlisiyim yukarıdaki anlatımlarınızda ds260 formunu doldururken henüz pasaportunuz yoksa other travel documents seçeneğini işaretleyin demişsiniz ama ben bu seceneği bulamadım ayrıca pasaport süresi üç yıllık olanı yeterlimidir sizce yerdımınız için şimdiden teşekkürler

    Video'daki "kimlik bilgileri" bolumune bakabilirsiniz...

    "document type" olarak soruyor olmali...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Erdem-Yıldız sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Revolter Revolter 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cemciftcioglu tebrikler.
    lütfen 1. sayfadaki excel listesine kayıt olup sonrasında lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Trio, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Revolter Hocam videoyu izledim. Ancak benim adres bulma gibi bir şansım yok. Ne önerirsiniz bazı kişiler ev kiralıyormuş adresi oraya felan veriyorlarmış.

    Bir ABD adresi olmadan gocmen vize alamazsiniz, bilginize. Su basligi da inceleyebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90
Çevrimiçi

42.8k
Kullanıcı

4.5k
Konu

436.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum