En son bana da ucakta verdiler, doldurdum ama isteyen olmadi alanda , oylece ciktim gittim. Covid sebepli bence, az temas etmeye calisiyorlar insanlarla.
-
-
@tulay, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Benim green card i. 24 mayista geldi.19 nisan da giris yapmistim .yaklasim bir ay gibi surdu ssn 9 gun de gelmisti .Bank of americada hesabi acmistim simdide yatirim hesabi acabiliriz size dediler onu da actiracagim.Kutuphaneden ve city college dan dil eğitimi aliyorum library cok fazla wtkinlik düzenliyorlar.Ben Tellodan hattimi aldim ..Telefonu hatsiz olarak aldim.Birkac ay sonra chicago gecince faturaliya donusturecegim.
T-Mobile alt yapısını kullanan Tello kullanan ve downtown’da yaşayan birkaç arkadaşım özellikle bina içlerinde sıkıntı yaşıyor. Taşındığınızda yaşayacağınız bölgede çekim gücü iyi olan operatörleri araştırdıktan sonra karar vermeniz yararınıza olabilir. Chicago’nun yazını (San Francisco’nun bahar havasına denk geliyor) kaçırmamanız dileğiyle 🙂
-
ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.
-
@mesut57 en kötüsü kiosklardan yaparsın. Ben ramazan bayramında almanya gittim. Kiosklardan hem check in yaptım hem de bagaj fişini otomatik olarak sen takıp direk teslim ediyorsun belki bundan dolayı olabilir.
-
@EzgiEce, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhabalar
Sürekli Chicago’ya Thy ile uçtuğum için Avrupa aktarmalı hiç uçmadım malum Thy ile biletleri çok pahalı . Lufthansa ile Antalya - İsviçre - Chicago bileti çok uyguna buldum Greencard ile aktarmada sıkıntı yaşar mıyız deneyen varsa yada farklı önerdi olan var mıdır
Teşekkürler
Daha önce birden çok kez aynı kombinasyonu kullandık, aktarma çok rahat. SunExpress AYT - ZRH ve Swissair ZRH - ORD biletlerinizin aynı PNR altında olduğundan emin olun (tek bilet). Zürih havalimanı tek terminalden oluşuyor, indikten sonra gidiş terminaline ulaşmak çok kolay. Biletinizi Lufthansa sitesinden alıyorsunuz muhtemelen, ZRH - ORD seferini gerçekleştirecek havayolu Swissair, ekranları takip ederken buna dikkat etmeniz iyi olacaktır.
-
@mlsscu atistirmaliklar paket icerisindeyse birsey demezler.
-
-
Geçerli ABD pasaportunuz ve Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanınız varsa Türkiye’ye sorunsuz bir şekilde giriş yapabilir, herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın Türkiye’de kalabilir ve Türkiye’den çıkış yaparken ABD pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz.
-
@efemu35, içinde söyledi: ABD'ye giderken ziynet eşyası götürmek
merhaba arkadaşlar, amerika’ya giderken bir miktar nakit ve bir miktar altın götürmeyi istiyoruz. nakit para tek başına 10 bin doları geçmiyor ama ziynet eşyasını da ekleyince fazlasıyla geçiyor. bu durumda nakit para + altın şeklinde 10 bin dolara tamamlayıp da götürmek mi daha mantıklı yoksa hepsini götürüp altınları gümrükte memura bildirip form doldurmak mı daha mantıklı ? düğünde takıldıkları için herhangi bir belge de ibraz edemeyeceğim.
Aile başına toplam değeri $10.000’ı geçen tüm nakit ve getireceğiz kıymetli madenleri / ziynet eşyalarını gümrükte beyan etmeniz bekleniyor sizden. Düğünde takılan gram, çeyrek, tam vb altınları burada bozdurmak isterseniz kabul edecek yer bulmanız imkansıza yakın.
Sahip olduğunuz altınları altın bazında saklamak istiyorsanız bankaların altın hesaplarında değerlendirebilir veya Türkiye’de kiralık kasada muhafaza edebilir veya bozdurarak USD’ye dönebilir ve ABD’ye gelince fiziksel olarak Money Metals’dan round veya bar olarak satın alabilirsiniz.
-
Merhaba, Amerika'ya göç sürecimizde nihayet uçak bileti baktığımız safhaya geldik. Acaba kimler hangi kredi kartlarını kullanıyor? Gerçekten avantaj sağlayan kredi kartı / program var mı ? Yoksa Amerika'ya yerleşip orada kredi kartı çıkardıktan sonra Türkiye'deki kredi kartıyla bilet almanın bir avantajı olmadığından kimse kullanmıyor mu? Pek bilgi bulamadım.
-
Merhabalar,
MPC ile ilgili bir başlık göremediğim için yeni bir başlık başlatmak istedim.
Geçtiğimiz günlerde Tatil dönüşünde eşimin tavsiyesi ile MPC telefon uygulamasını (MPC Mobile App) kullandık.
Uygulama basit,
1- ABD vatandaşları ve LPR( Greencardlılar) kullanabiliyor.
2- Sizden LPR Card(greencard) bilgilerinizi istiyor.
3- ABD girişinde bildirim(declare) yapmanız gereken konularda bildirim gerekip gerekmediği ile ilgili sorular soruyor. Bildirim gerekiyorsa app üzerinden yapıyorsunuz.
4- ABD inişinizde pasaport ve bagajdan önce fotoğrafınızı çekip sisteme göndermenizi istiyor. ( 4 saat içinde ABD ye giriş yapmanız lazım bu adımdan sonra. O yüzden uçağınız iner inmez veya geminiz limana gelir gelmez yapmanız iyi olur, zaten 2-3dk filan alıyor tüm adımlar)Bunları yaptıktan sonra CBP kontol noktasında MPC özel girişe gidiyorsunuz( Global entry gibi ama ayrı bir sıra yeri var.)
CBP officer uygulamadaki ekranı gösterip Greencard ve pasaport veriyorsunuz ve geçiyorsunuz.
Ne kazandırıyor?
En önemlisi zaman, diğer giriş noktalarında sıra varken ve uzun sürerken siz çok hızlı geçiyorsunuz.
Bildirim kolaylığı, özellikle ingilizcesi biraz zayıf olanlar için muhteşem uygulamadan bildirim yaptığınız için CBP officcer size pek fazla birşey sormuyor.Aşağıya resmi linki ekledim gelecekte yaşanabilecek değişilkler için, bugün itibariyle aşağıdaki havalimanlarında mevcut.
MPC is currently available at the following 53 sites, including 35 U.S. International Airports, 14 Preclearance locations, and 4 seaports of entry:
Abu Dhabi Zayed International Airport (AUH)
Anchorage International Airport (ANC)
Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport (ATL)
Aruba Queen Beatrix International Airport (AUA)
Bermuda L.F. Wade International Airport (BDA)
Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI)
Boston Logan International Airport (BOS)
Calgary International Airport (YYC)
Cleveland Hopkins International Airport (CLE)
Charlotte Douglas International Airport (CLT)
Chicago O'Hare International Airport (ORD)
Dallas/Fort Worth International Airport (DFW)
Denver International Airport (DEN)
Detroit Metropolitan Airport (DTW)
Dulles International Airport (IAD)
Dublin Airport (DUB)
Edmonton International Airport (YEG)
Fairbanks International Airport (FAI)
Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL)
Halifax Stanfield International Airport (YHZ)
Honolulu Daniel K. Inouye International Airport (HNL)
Houston George Bush Intercontinental Airport (IAH)
Houston William P. Hobby International Airport (HOU)
John F. Kennedy International Airport (JFK)
Kansas City International Airport (MCI)
Las Vegas Harry Ried International Airport (LAS)
Los Angeles International Airport (LAX)
Miami International Airport (MIA)
Miami Seaport (MSE)
Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP)
Montreal Trudeau International Airport (YUL)
Nassau Lynden Pindling International Airport (NAS)
Newark Liberty International Airport (EWR)
Oakland International Airport (OAK)
Orlando International Airport (MCO)
Ottawa International Airport (YOW)
Palm Beach Seaport (WPB)
Philadelphia International Airport (PHL)
Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX)
Pittsburgh International Airport (PIT)
Port Everglades Seaport (PEV)
Portland International Airport (PDX)
Sacramento International Airport (SMF)
Salt Lake City International Airport (SLC)
San Diego International Airport (SAN)
San Francisco International Airport (SFO)
San Jose International Airport (SJC)
San Juan Airport (SJU)
San Juan Seaport (SAJ)
Seattle-Tacoma International Airport (SEA)
Shannon Airport (SNN)
Tampa International Airport (TPA)
Toronto Pearson International Airport (YYZ)
Vancouver International Airport (YVR)
Winnipeg James A Richardson International Airport (YWG)Mobile Passport Control (MPC) Mobile Passport Control (MPC)
Securing America's Borders
-
@Deniz-C-0 selam, benim de seninle durumum ayni... Daha Turkiye'ye gitmedim. Giris cikislarda sikinti oldu mu esinin soyadinin olmamasindan dolayi. Ek belge istediler mi? Ek kontrol oldu mu? Nelere dikkat etmeliyim ? Tesekkurler
-
Arkadaşlar aranızda Memphis te yaşayan varmı
-
@aysegul, içinde söyledi: Seyahat Sağlık Sigortası
@Serapp Anladım Serap Hanım teşekkürler, peki ilk 120 gün için işe yarar mı? Yani zaten gider gitmez sigorta yaptırırız (çocuklara medicare kapsamında oluyor sanırım) ama kapsam olarak belki dar olabilir biz yetişkinler için, başlangıç maliyetini düşürmek için ilk etapta bizimkinin kapsamını dar tutabiliriz. Ancak gittikten 3 ay sonra buradaki gibi eli yüzü düzgün sigorta yaptırmaya başladığımızda veya bir offer letter imzalama şansımız olursa iş yerinin karşılayacağı veya destek olacağı bir sigorta poliçesine geçene kadar (90 gün gibi mesela, en azından hedef süremiz bu olsun) birşey olursa kullanabilir miyiz acaba? Çünkü hemen adres değişikliği yapmayı planlamıyoruz sanırım(şimdilik düşünce bazında tabi). GSS işlemesi durumu, adres değişikliğini bildirmeme cezai şartı vs biliyoruz ancak sanki adres değişikliği yapmamak en azından bir süre işimize gelebilir gibi düşündük.
İki yetişkin için yıllık olarak ödeyeceğiniz poliçe tutarı çok yüksek tutabilir ve astarı yüzünden pahalı olur. Kapsamı dar tuttuğunuz zaman da her şeyi ödemek istemezler.
Adres değişikliği yapmayınca poliçe bir kaç aylığına geçerli olabilir ama sigorta şirketleri para ödememek için çok araştırılar sizin bu kadar uzun süre orada ne yaptığınızı araştırabilirler. Ayrıca kısa sürede bir işe girme ihtimaliniz de olabilir. Sonuç olarak iki kişi için ödeyeceğiniz para belirsiz bir durum için ödenmiş olacak. Allah korusun önemli bir şey olmasın ama olursa poliçenizin karşılamayacağı bir şey olduktan sonra ne işe yarar? Atlar gelirsiniz TR'ye daha iyi. Ben önermiyorum, karar sizin tabi. Sağlıklı günler🙏🌸 -
-
@Atlantis00 Bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz anı yaşayalım babanızda umarım o maça gider 🙂
-
@begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek
@ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor.
Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor.
Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim 🙂
-
-
Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@Yıldıray81 Tek biletle aktarmali ucus yapilir. Ayri biletlerle yapilamaz.
-
@ATS16 çok teşekkürler cevabınız için. Sizlere de bol şanslar :))
-
@Hope-Breaker
Slmlar hayirli olsun hakkinizda.telas yapmayin bizden de istemediler parmak izi de almadilar greencardimiz 1 ay sonra elimize ulasti hicbir sorun yasamadik. -
@uraz-mert çok teşekkürler umarım bir önce kartım elime geçer

-
@ATS16 burada bir güncelleme yapayım, diğer kullanıcılar ileride belki faydalanabilir.
03.04.24 Çarşamba günü lokal saat ile akşam üstü Los Angeles’dan giriş yaptık, 09.04.24 Salı günü sabahı Google’dan kaldığımız yere en yakın rastgele seçtiğim Social Security Administration ofis’e giderek (randevusuz, girişteki numaratörden numara alarak) görevli ile görüşerek SSN numaramızı sözlü olarak öğrenmek istediğimizi söyledik. SSN numaralarımız atanmış, hem ben hem de eşimin numaralarını sözlü olarak söyledi memur ve not almamızı istedi. Fiziksel kartın basımının yapıldığını, 2 hafta içerisinde verdiğimiz adrese teslim edilmesinin muhtemel olduğunu söyledi memur.
Öğleden sonra Bank of America’da bankada randevumuz vardı, daha önceden açılmış banka hesabımız mevcuttu, hesap içerisinde SSN numaralarımızı tanımlamalarını istedik. Fiziksel olarak SSN kartı görmeleri gerektiğini ve ancak bu şekilde sistemde güncellenebileceğini iletti bankadaki görevli. Türkiye’ye döneceğiz 2 gün sonra, bir sonraki gelişimizde fiziksel kart ile gerekli güncellemeyi yapacağız.
Kredi kartı başvurusu ile ilgili banka görevlisinin fikrini sorduk, hali hazırdaki banka hesabımız ve hesap hareketleri nedeniyle unsecured kredi kartı başvuru yapmamızın daha mantıklı olacağını, red gelirse secured başvurusunu yapmanın daha uygun olacağını söyledi. Beyan ettiğimiz gelir ve diğer bilgilere göre başvurumuzu aldı, o esnada sistemden sonucu ileteceğini söyledi. Biz Türkiye’ye döneceğimizi ve Türkiye’den yapacağımız alışveriş & kredi kartı ödemeleri ile kesin göç etmeden önce kredi skoru oluşturma niyetimiz olduğunu söyleyince yine unsecured olan “BofA Travel Rewards” kart tipine yönlendirdi. Bu kart tipi ile TR’den yapacağımız alışverişlerde kur farkından etkilenmeyeceğimizi söylemesi bizi de ikna etti. Başvuru sonucu hem bana hem eşime ayrı ayrı USD 2.000 limitli kredi kartı onaylandığını ve ilettiğimiz adrese fiziksel kartın gönderileceğini iletti.
-
@Serapp teşekkürler yönlendirmeniz için. Burada yazdığınız “USPS’e adres bildirimi yapın” konusunda biraz daha detay verebilir misiniz?
-
@ATS16 hayırlı olsun kartınız, secured karta gerek kalmadan sorununuz çözülmüş. Ne zaman yerleşmeyi planladığınızı bilmiyorum ama daha zaman alacaksa 1-2 ay sonra başka bir kredi kartına daha başvurmanızı öneririm eğer burada kartı yönlendirebileceğiniz bir adresiniz varsa
-
@ATS16 sakin o karttan vazgecmeyin. Bofa size ileride bu kart yerine size cash point vs gibi bir oneride bulunacak lakin o travel karti iptal edip sizi yenisini verecekler. Sorun su ki travel karti ABD disinda ekstra bir ucret odemeden kullanabiliyorsunuz yani harcamalariniza ekstra bir ucret yansimiyor. Diger vercekleri kartlar icin ABD disi firmalarda yaptiginiz harcamalarda sizden ekstra % alacaklar. Travel kart yillik ucreti olmayan bir kart, sakin birakmayin.
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim bu süreçteki yönlendirmeleriniz için. ABD’ye taşınma sürecini belirleyecek olan konu iş bulma süreci olacak, adım adım süreci devam ettireceğiz. Umarım sonu hayırlı olur

-
@cnpist teşekkürler tavsiyeniz için, ilerleyen süreçte aklımda bulunduracağım tavsiyenizi

-
@ATS16 ayni karttan bende de var. Cok saglam kart. Puan vs de kazandiriyor.
BofA hesabini actigimda basvurmustum 4400 usd limitli kart vermisti, simdi limit 7700e cikti. Wells Fargo hesabini gorduklerini zannediyorum,yoksa baska bir aciklamasi yok.Esime 1000 dolarlik verdiler,abd banka hesabi gecmisi cok az diye.
-
@charon kart çok hızlı bir şekilde basılmış ve bugün kargoya vermişler. Umarım USPS de aynı hızla ve sorunsuz bir şekilde ilettiğim adrese ulaştırır kartı. Teşekkürler

-
@ATS16, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
@Serapp teşekkürler yönlendirmeniz için. Burada yazdığınız “USPS’e adres bildirimi yapın” konusunda biraz daha detay verebilir misiniz?
Rica ederim. USPS konusu şöyle
ABD’de adres değiştirdiğiniz zaman bazı kurumlara yeni adresinizi bildirmek gerekiyor. USPS de onlardan biri:
https://yesilkartforum.com/forum/post/50793Yalnız burada bir konu var, biz adres değiştirmedik. Bu zaten ABD'deki ilk adresimiz.
BofA’dan talep ettiğimiz kredi kartı adrese gelmeyince acaba USPS ye adres bildirmemiz mi gerek diye düşündük. Kredi kartı gelmeyince bankanın müşteri hizmetlerini aradık hemen Fedex ile 1 günde gönderildi.
Daha sonrası için gerekli olur diye web sitesinde üyelik açıp profile adres girdik. Bu işlemden sonra herhangi bir posta adresimize gönderilmediği için henüz bu bilgiyi teyit etmiş değiliz.
Sizin kartınızın basıldığını okudum, umarım kart gelir ve bir sorun yaşamazsınız. Kolay gelsin.
-
@selamibasaran %99.99 zor olacak ama götüreceğiz ayrı kalamam onlardan

-
@Darwin %99,99 onları da götüreceğiz, zira dediğiniz gibi eve geç gelsek bile çok nazlanıyorlar ayrı kalmayı bizi unutmaları ihtimalini göz önüne almak istemyiyorum. Bi çıksında tabi orası ayrı konu
-
Bu ileti silindi! -
Herkese selamlar, 14 Nisan 2024 tarihi itibariyle Dulles Airpottan Washington Dc’ye giriş yapmış bulunuyorum. 2 buçuk saat kadar pasaport sırası beklemem dışında bir sorun yaşamadım. Saatlerce tek bir vezne çalıştı sonra halimize acıdılar heralde ve 2-3 vezne daha açtılar. Sıra bana geldiğinde siyahi ‘Wells’ adında bir arkadasa sarı zarfımı ve pasaportumu verdim. İnanılmaz hızlı İngilizce konuştuğu için ‘Biraz yavaş konuşabilir misiniz?’ dedim, sağolsun kırmadı beni

Sonrasında daha net anlayabildim söylediklerini, uçakta hiç uyumamanın, bir gece önce de eşim, dostum akrabalarımın sagolsunlar yaptığı vedalardan dolayı uykusuzluktan pilimin son güçleriyle lütfen bir an önce sorunsuz bitsin diye dua ediyordum. 10 bin doların üzerinde paramın olup olmadığını sordu. ‘’5 bin usd nakitim var banka hesabımda da bir o kadar param var’’ şeklinde cevap verdim.
Sarı zarfı açtı ve kağıtları tek tek incelemeye başladı, sağlık muayenemle alakalı cd yi isteyip istemediği sordum. ‘Sende kalsın onu sakla’ dedi. Sonra uçuş numaran kaçtı dedi, Tk007 dedim. Biraz daha kağıtları inceledi, bilgisayardan bi 2-3 dakika kadar birşeyler yaptı ve pasaportuma mühür bastı. ‘Hepsi bu kadardı kendine dikkat et’ dedi ve teşekkür edip valizimi almaya gittim. Valizimde yiyecek birşeyler, bir sürü de antibiyotik ilaç vitaminler vs vardı. Valizle alakalı herhangi birşey sorulmamıştı zaten. Sonrasında valizimi aldım, dışarı çıktım arkadaşım beni almaya geldi.
Dc ve Maryland çevresinde ilk birkaç günümü geçirdim. Giriş yaptığım günden itibaren 3-4 gün geçti bu süre zarfında banka hesabımı açıp hattımı çıkarttım. Sırada ehliyet, ssn’in elime ulaşması ve iş bulmak var. Umarım herkesin süreci sorunsuz şekilde tamamlanır. Saygılar
-
@kotanzii Yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
-
Herkese selamlar, anca kafami toparlayip birseyleri yazma zamani buldugum icin aklimda kalanlari neler yapip yapamadiklarimi aktarmaya calisacagim.
16Nisan IST-JFK ucusu ile oglen 11:30 gibi esim ve ben inis yapmis bulunduk. Ucus cok kalabalikti ve benim boyum biraz uzun oldugu icin standart koltuklarda biraz zor da olsa onca sureyi gecirip nihayet inis yapabildik. 2 saat kadar kontrol sirasinda bekledik. Sonrasinda kontrolde polis memuru zarflarimizi aldi uzerimizdeki nakit miktarini sordu( fazla getirmemistim zaten) evraklari sisteme yukledikten sonra damgalari basarak. 1 sene gecerli oldugunu 90gun icerisinde belirtilen adreslere greencardlarin gelecegini anlattiktan sonra hicbir odaya goturulmeden “ welcome” diyerek bizlere gecisi verdi. 1 haftaligina NY de vakit gecirecegimiz icin Downtown bolgesinde tuttugum otele gecmek icin JFK den airtrain ile Jamaica stationa gecis yaptik, Jamaicaya inince Airtrain icin kisi basi 8$ odeme yaptiktan sonra subway ile ulasim icin 7gunluk sinirsiz metro kartlarini aldik(34$ kisi basi) J hatti ile Jamaica-Canal St arasi aktarmasiz gecisi yaptik. Bu guzergahi kullanmak isteyen olursa bir fikir sahibi olabilir en azindan. Ben sinirsiz kart almamin sebebi metro kullanmak sehirde kaybolmak hosuma gidiyor 3 gunde bile fazlasiyla isimi gordu. Birkac gun ufak ufak dolandiktan sonra bugun PNC banka gidip durumu anlatarak hesap actirdim sagolsunlar cok da yardimci oldular. Sadece ssn gelince sisteme islemen gerekecek diyerek uyardilar. Debitcard olarak kart onayi verdi fakat kalmak icin belirttigim adrese gidecegini soyledi. Internet app i kurdurup oradan takibi nasil yapacagimi anlatti ve Zelle olayini aktif etti. Kredi karti olayi hic aklima gelmemisti onu da artik sonra hallederim diye dusunuyorum. T-mobile dan da hat almak icin gitmistim fakat social number olmadigi icin prepaid hat verdi aylik charge yapilacak sekilde. Simdilik yapabildiklerim bu kdar belki dogru belki yanlis birseylerin cabasi icine girmeye basladik
artik gordukce yasadikca birseyleri anlamaya calisacagiz. Tekrar farkli birseyler olursa yazmaya calisacagim. Simdilik hoscakalin. -
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
crazycells -
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
lumos
-
Arkadaslar merhaba, Amerika'ya ilk giriste mutlaka yapilmasi gerekenler, ilerisi icin tavsiyeler vs ile ilgili bir paylasim var mi? Basligin ilk ve son sayfalarini, ayrica SSN basligini okudum. Bunlarin harici icin soruyorum. Cogu seyi artik basliklari okuya okuya ogrendik ama ucusum yarin oldugu icin kacirdigim, bilmedigim bir sey var mi kontrol etmek istiyorum. Boyle bir paylasim varsa ve beni yonlendirirseniz cok sevinirim.
Benzer Başlıklar
153
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k