DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar polonyaya daha önce transfer için yazmıştım bana KCC den mülakat aldığınızda bize geri dönüş yapabilirsiniz diye bir geri dönüş maili attılar. Sanırım yanlış anlaşıldım diye bir düzeltme maili atttım ve bana böyle bir geri dönüşte bulundular kafam yine karıştı benim bildiğim konsolosluklar dosya transfer yapacağı zaman kendileri bildirmiyor mu bizim ekstradan KCC ye mail atmamız gerektiğini bilmiyorum
Thank you for writing to the U.S. Visa Service Desk.
We understand that you have a question regarding your immigration case.
As we wrote earlier, we cannot consider transferring your case to our post while it is still in KCC. Please contact us again after you receive notification from KCC that the case has been transferred to the embassy.
We hope this information is helpful to you.
-
@anyela Bana da aynı maili atmışlardı, demek istedikleri şey aslında kibarca reddettikleri.
-
@eren34 direk söyleseler ya niye bu kadar gereksiz uzatıp ümitlendiriyolar insanları :person_facepalming_light_skin_tone:
-
@anyela Bazi konsolosluklar sadece başka bir yerden mülakat almis olmayı kendilerine transfer yapmak için on koşul koyuyorlar (tasimiyorlar gerçi ama işte trajik bahane neler sünüyorlar), Polonya da bunlardan biri.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@erenotti merhabalar umarım her şey istediğiniz gibi olur
Sizden ricam bu 5 aylık süreci biraz açıklayabilir misiniz
Teşekkür ediyorum -
@peloo bu başlığı incelemelisiniz;
-
@gucarslan uğur bey öğrenmek istediğim
işin AOS kısmı statü değişikliği ile ilgili süreç nedir neler yapmak gerekiyor -
@peloo forumu okumakla başlayabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak/
-
merhaba, bizde vizemizi almayı başardık, ama süreç ile aklıma takılan bir soru daha var. biz ilk girişimizi washington dc üzerinden yapsak , greencardın ise california eyaletine gonderilmesini istesek bir problem yaşar mıyız ?
-
@Gunesy2000 merhaba, mülakat deneyiminizi göremedim. Paylaşabilirseniz belki başka arkadaşlarında işine yarayan bilgiler olabilir.
-
@Gunesy2000 Gule gule kullanin. Bir sorun yasamazsiniz.
Ulkeye ilk giris konusuyla ilgili olan baslik icin tiklayiniz.
-
@Gunesy2000 Merhaba. Mulakata Ankara da mı girdiniz?
-
@Gunesy2000 bir problem olmuyor, bizde Miami den girecegiz fakat kartlarimiz Houston a gidecek
-
@anyela numaranız henüz aktif değil bültende o yüzden Ülkelere değil kcc ye göndermeniz gerekli bildiğim kadarıyla cut off içine girmiş numaralar ülkelere mail atabilir sızın bülteniniz Haziran'da aktif olucak yine işin uzmanları görürse yanlışsam lütfen düzeltsin
-
@devrim-astan
Yazmış olduğunuz bu gönderide doğru olan hiçbir bilgi yok. Lütfen yeteri kadar bilgi sahibi olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. -
@ALDOZ merhaba,
hayır vize görüşmemizi Avusturyada yaptık -
Merhabalar,
Ben dosyamı taşımayı düşünüyorum herhangi bir ülkede vatandaşlığım veya çalışma iznim vs. yok dosya numaramda henüz aktif değil diğer ülkedeki konsolosluklara mail atmamın anlamı var mı. . Dosya taşımak için attığım maillere olumlu cevap gelirse dosya numaram aktif olmadan dosyamı taşıyabilir miyim? Teşekkürler -
@avcisems01 normal şartlarda numaranız aktif değilken işlemlerinizi KCC yapar. Ancak KCC üzerinden oturumsuz dosya taşımaya onay alamazsınız. Onun için yapmanız gereken konsolosluklarla iletişime geçmeniz olmalı. Bu noktadada aktif olmadığınız için olumsuz cevap alabilirsiniz, bültende aktif olunca iletişime geçin vs tarzında ama yinede şansınızı denemenizi öneririm daha önceki yıllarda aktif olmadan konsolosluktan taşıma onayları alan olmuştu. Ne kadar erken iletişime geçerseniz o kadar iyi
-
@Emre-Kurtulmuş Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Konsolosluktan onayı aldığımız taktirde dosya taşıma süreci ortalama ne kadar sürer. İllaki değişkenlik gösteriyordur ama bir süre vermek mümkün mü -
@avcisems01 mümkün değil, bültende ne zaman aktif olacağınız, ilgili konsolosluğun mülakat planlaması vs bir çok etken var maalesef
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum