DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Hepbirlikte 2024 talihlileri olarak amerikaya mail atalım ankara neden çalışmıyor diye
-
Bütün dünyada başka Ankara örneği varmı acaba ?
-
Forumda arattım ama bir sonuç göremedim, Hırvatistan'a dosya taşımak için mail atan oldu mu hiç?
-
@eren34 Daha önce mail atmıştım iş yükü nedeniyle dosya kabul edemediklerini söylediler.
-
Bu ileti silindi! -
@AYSY33 İranlılara 😑
-
@gucarslan Merhaba Uğur bey, global telegram sayfalarını bulamadım. Grup ismi bilgisi var mı? Her türlü seçeneği denedim isim olarak ☺️
-
@eren34 benim mailime cevap vermediler.
-
@Biks Siz yine de belirli aralıklarla kibarca yazın elbet dönecektirler.
-
@gucarslan Haklısınız, mecburen bekleyeceğiz.. bu hafta tekrar hatırlatma maili atmalı mıyız peki?
-
@ahmet77, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar benim case 14xxx umut varmı mülakata çağrılmak için
umut yok, işlek bir yerde büfe açın.
-
Arkadaşlar herkese günaydın. Sabah sabah uyku tutmadı uzun uzun okudum fakat herhalde uykulu gözlerden olsa gerek anlayamadım. Şu an kaç kişiye mülakat verildi Türkiye'den acaba ve her ay bu şekilde mülakata çağırıyorlar mı yoksa belirli aylarda mı çağırıyorlar acaba?
-
@gucarslan Selamlar abi görüşün ve düşüncelerini merak ediyorum. Ankara'da Mayıs ayında açılacak olan yeni ofis GC mülakat dağıtım hızı ve sayısına sence bir etkisi olur mu? Şimdiden çok teşekkürler.
-
@Atlantis00 Tüm Türkiye değil ama excel'e kayıtlı olan forum kullanıcıları kapsamında görebileceğiniz sayılar ve fikir edinebileceğiniz dosya aşağıdaki linkte mevcut.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hzWtWRX5sSBdSXkzYmnOWPtEXmJtRwBSmKgu5kjOrbg/edit#gid=0
-
@Alican-Kurul-0 uscis ofislerinin baktığı dosyalar / vakalar/ başvurular belli.
bölgedeki en yoğun konsolosluğa, bir de uscis ofisinin açılıyor olması faydadan çok yoğunluk getireceğinin kanaatindeyim.
eğer aile birleşimi, vaiwer vb başvurunuz yoksa uscis ofisi ile bir bağınız kalmıyor.
bu sene için dv'ye bir faydası olacağını hiç düşünmüyorum.
sonraki seneler için neler olur bilmek güç.
bekleyip görelim hep birlikte. -
Cuma günü schengen onayım geldi fakat dosyamı hiç bi yere taşıyamıyorum. Bu sabah Viyanadan cevap alan oldu mu?
-
@ATS16 Çok teşekkür ederim. İletim eksi yemiş anlayamadım. İyice saçma sapan insan dolmaya başladı foruma. Tekrar çok teşekkür ederim. Bu arada çok sevindim hocam siz gidebilmişsiniz ABD'ye. Allah yolunuzu açık etsin.
-
@Atlantis00 "saçma sapan insanların" dolduğu bir foruma bu şekilde hakaret içeren ifadeyi kullanan sizin de olmanız ne kadar da manidar olmuş.
bu ifadenizden dolayı sizi forumdan belirli bir süre uzaklaştırıyorum.
forumda kullandığınız ifadelere dikkat etmediğiniz sürece bu süre gittikçe uzayacaktır, bilginize. -
@eren34 vizenizin taranmış haliyle birlikte viyana'ya mail atıp talepte bulunun.
-
Bugün vizem olduğunu yazdım fakat cevap yok hala ve daha önce bahsettiğim gibi 2 mailime de bir süredir cevap gelmiyor :/ @gucarslan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum