Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@necatiarslan Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
@saulgoodman Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. Yeni bilet alıp eskisini iptal etmemi söylediler. Bilet Kesildikten sonra isim değiştirilemiyormuş.
Bu hali ile kalsa giriş çıkışlarda sorun olurmu ?
Özellikle ABD de ?soyismi mi Begum yok ikinci ismi mi?
-
@crazycells BEGUM 2 nci ismi. Soyadı ARSLAN.
Tam Adı ESMA BEGUM ARSLAN yerine ESMA BEGUN ARSLAN olmuş.
-
@crazycells BEGUM 2 nci ismi. Soyadı ARSLAN.
Tam Adı ESMA BEGUM ARSLAN yerine ESMA BEGUN ARSLAN olmuş.
ilk ismi ve soyismi daha onemli. Ben hicbir sorun cikacagini sanmiyorum.
-
@crazycells çok teşekkürler. içimi rahatlattınız.
tekrar bilet almaktan kurtuldum.
ben de problem olmaz a daha yakındım. artık sonucu paylaşırım. -
@Necatiarslan buradaki herkes birbirine yardımcı olmak için uğraşıyor bende sizin durumu arkadaşıma sordum thy de çalışıyor. Havaalanında sıkıntı yaşamaması için en yakın THY yetkili satış yerine yada müşteri hizmetlerinden incelenmesi için dosya oluştursun dedi. Sonra havaalanında iptal yada iade için yönlendirmesinler kendisini dedi.
-
@ayvalik10 Teşekkürler. Bu dönüşten sonra doğru isimle yeni bilet aldım. eski bilet iptal edilecek. Tutar değişmedi.
-
@necatiarslan çok sevindim çünkü yurtdışı olduğu için çok sıkılarmış bu konuda başka anlama geliyor diye cevap vermişti
-
Merhaba, evlilik yolu ile green card gorusmesini Türkiye’de ABD konsoloslugunda yaptim ve pasaportuma vize basildi. Onumuzdeki ay Amerika’ya gidecegim. Ben gocmen vizesi ile giris yapacagim, giris yaptiktan sonra green card posta ile gonderme sureci basliyormus. Benim sorum su; Amerika’ya giris yapip, sonrasinda green cardi beklemeden baska bir ulkeye tatil icin gidip yine ayni vize ile Amerika’ya tekrar girebilir miyim? Yoksa Green card’in gelmesini mi beklemem gerekiyor. Pasaportumdaki vize de, vizenin bir yil gecerli oldugu yaziyor ama cok emin olamadim. Konu ile ilgili bir bilginiz var ise paylasirsaniz cok memnun olurum.
Simdiden cok tesekkurler. -
@aydan28 Evet, yapabilirsiniz. Kartın gelmesini beklemenize gerek yok.
-
@necatiarslan girişte bilete bakmazlar.diğer belgeleriniz tamamsa sorun etmeyin.
-
@knnrn tesekkur ederim.
-
@aydan28 hayirli olsun, surecinizin ozetini ilgili konuda da bekliyoruz:
-
Arkadaşlar tamamen merak ettiğim için soruyorum. ABD de Hükümentin Kapalı Olması gibi bilmediğimiz bir durum var.
Bu durum Green Kart ın basılıp gönderilmesi veya SSN Numarasının çıkmasını etkiler mi? Geciktirir mi ?Açıkçası biz Hükümentin Kapalı Olması ile nerelerin hangi mantıkla hizmet veremediğini anlayamadık.
-
Arkadaşlar tamamen merak ettiğim için soruyorum. ABD de Hükümentin Kapalı Olması gibi bilmediğimiz bir durum var.
Bu durum Green Kart ın basılıp gönderilmesi veya SSN Numarasının çıkmasını etkiler mi? Geciktirir mi ?Açıkçası biz Hükümentin Kapalı Olması ile nerelerin hangi mantıkla hizmet veremediğini anlayamadık.
Hayir, bu hizmetlerde bir sorun yok su an icin.
-
Bu ileti silindi! -
@tevrat55 Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris içinde söyledi:
bende soru sorabılırmıyım
Bunun için önce parmak kaldırıp izin almanız lazım. :)
-
Bu ileti silindi! -
-
@Necatiarslan Geçtiğimiz Aralık ayında ABD'ye giriş yaptıktan sonraki 2 hafta içinde SSN'im, 4 hafta içinde de GC'ım elime ulaştı. Müsterih olabilirsiniz yani :)
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum