IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
3 tane asi olanlar da, tekrar asi olmak zorunda mi son eger son asi 1 yil icersinde degilse?
-
@Alihan-Demir
Evet son 1 yıl içerisinde aşı olmanız gerekiyor -
@beyza890 merhaba ceac ta ds260 formunun mülakata da goturmeniz gereken barkodlu belgesi mevcut.orda AA ile başlayan confirmation numarası aynı zamanda barkodun altında da yazıyor.
-
@feyza86 tesekkur ederim sinovac kabul ediliyor mu?
-
@Alihan-Demir evet
-
Arkadaşlar 2 mayısta mülakatım var ptt kaydı yapıyorum randevuya için hazır değil diyor aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmalıyım?
-
@Busra-Akdag bende de aynı sorun oldu 3/4 gün bekleyin sistemin sonrasında tekrar denediğinizde oluyor
-
@demirdenkadifeldiven çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım düzeldi
-
@beyza890 ne kadar çabuk sonuçlanmış. Biz mayıs 2023 verdik evrakları hala ses yok.
-
Merhaba arkadaşlar
Ben ABD vatandaşıyım. 22 Aralık 2023 tarihinde nvc den email geldi ve ankara konsolosluğu ile çalışıp eşime mülakat tarihi bildireceklerine dair fakat nerdeyse 4 aya yaklaşmasına rağmen vize mülakatına çağırmadılar. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı? Not eşim aslen Fas lı. -
@Busra-Akdag eşimede 22 aralıkta geldi fakat hala vize mülakatı bekliyoruz çok can sıkıcı olmaya başladı
-
@Onur-Karaca dq olmak ne demek 😂
-
@cetmili merhaba
Benim duydugum kadarıyla dogum yeri baska ulke olanlarin mulakat sureci cok uzun suruyormus. 14 aydan fazla bekleyenler var ((
Malesef bende ayni konumdayim bizim DQ daha 1 ay oldu fakat daha cok beklicez gibi -
@cetmili documenterily qualified by NVC
-
Ben İstanbulda dogdum 5 ay oldu dq olali hala randevu yok abdli avukat işlemleri yürütüyor sorduk dosya nvcde bir problem yok mülakat tarihini bekleyin diyor böyle de absürt bir durum var
-
@berkant, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Ben İstanbulda dogdum 5 ay oldu dq olali hala randevu yok abdli avukat işlemleri yürütüyor sorduk dosya nvcde bir problem yok mülakat tarihini bekleyin diyor böyle de absürt bir durum var
senin uscis e basvuru tarihinde, DQ olma tarihinde benim takip ettigim case den daha once, lakin bana vize randevusu Nisan 2 de verildi.
Gelecek ay yani mayis da randevu yok, hos degil! -
@Raybay1971 sorma sasilacak is
-
Arkadaşlar daha önce biontec olanlar sinovac olamıyor mu ? Sistem sadece biontec randevusu veriyor aranızda biontec olup sonra sinovac olabilen var mı ? Ve hangi hastanede oldunuz
-
Ben biontech olmustum. Bugun sinovac randevum var gidiyorum birazdan. E-nabizdan aldim. Ankara'da ki gazi mustafa kemal cevresel hastaliklar hastanesine
-
Yeni randevu mailleri 1 ve 15 inde mi gonderiliyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum