DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ebruayvazoglu merhabalar. Ben oturum ile direkt taşımıştım. Cut off olmuştum ve frankfurt dosyamı direkt taşımıştı. Tekrardan durumu anlatarak mail atarsanız taşıyacaklarını düşünüyorum. Frankfurtun bir avantajı emaillere oldukça kısa sürede dönüş yapıyorlar (en azından bana dönmüşlerdi). Ve küçük bir hatırlatma. Almanyadaki sağlık kuruluşları inanılmaz kalabalık. Bu yüzden mülakat mailinizi alır almaz randevu almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bol şanslar.
-
@gucarslan yere atıp koşarak uzaklaştım

-
@Mehmet-Yıldız Dv mülakat tecrübeleri sayfasında hemen hemen her iletide yazıyor görüşmeye girenler. Kaldıki çoğu iletide mevcut. Siz yeterki bulmak isteyin.
-
@Meho35 sizin de deneyimlerinizi bekliyoruz. Mülakat alana kadar her aşamayı paylaştık, telefonu nereye koyduğunuzu da anlatırsanız seviniriz
-
@selamibasaran örnek gösterebilir misiniz? Kaç dosya okudum çocuklar için gidecek evrakları bulamadım.
-
@Meho35 hemen mülakat binasının dışında 100 TL karşılığında emanet alan siyah bir araba durmaktadır, ona bırakabilirsiniz.
-
Arkadaslar kisa bir bilgilendirme yapayim Bahreynle ilgili.Saglik muaynesine gidildiginde asi kartinjz yoksa normal muayneyi yapip asilar icin hafta hafta randevu veriyorlar. Ayrica tercumesini yaptirdiginiz dokumanlarin konsolosluk onayi 7.5 dinar, disisleri onayi 10 dinar belge basi.
-
Merhabalar öncelikle, kısa bir sorum olacaktı. Ds260 doldurmadan önce ameliyat olmadım ve ds260 dosyasında daha önce ameliyat olmadığımı işaretledim fakat 5 ay önce çapraz bağ ameliyatı oldum bir sıkıntı olur mu, eğer olursa ne yapmam lazım. Herkese hayırlı akşamlar dilerim inşallah gönlünüze göre geçer mülakat almanız dileğiyle..
Dosya Numarasi: 2024EU49XX
DS-260 Gonderimi: 07/05/2023
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy -
Bu ileti silindi! -
@Eneshan-Yesilyurt Sağlık kontrolünüz sırasında size soracaklar daha önce ameliyat oldunuz mu diye, gerekli açıklamayı o aşamada yapmanız yeterli olacaktır. Bunun için formunuzda herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yok.
-
@ugursway Çok teşekkürler ayağınıza taş değmesin sağlıcakla kalın.
-
Merhaba iyi günler, mülakat sonrası pasaport durumunu vs takip edebildiğimiz yer var mı? direkt status check tarafından edebiliyor muyuz?,
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim -
-
Herkese merhaba , bu gün itibariyle basılan vize sayısı kaç oldu acaba? Ve basılan vize sayısını hangi resmi siteden takip edebilirim?
-
İyi günler herkese
1 doz sinovac aşısı yeterli oluyor mu?
-
@gucarslan Sydney abi
-
Merhaba dv2024 süreci 30 Eylül de son ap sürecindekileride kapsıyor mu
-
@ahmetyorulmaz elbette hayır.
-
-
Arkadaşlar Merhaba, Sevgili adminlerimiz haklı olarak YeşilkKartForum'un , Schengen vizesi forumu olmadığını defaetle belirttiler. Ancak bu bilgiyi paylaşmam gerekiyor belki bir arkadaşımın işine yarar. Diğer arkadaşlarım lütfen kusuruma bakmayın. Ben schengen radevusu ararken son ihtimal diyerek finlandiyaya 3 kişilik randevu almıştım VSF globalden ancak Avusturya için vize evraklarını teslim ettim. Dolayısıyla ihtiyacım kalmadı. ihtiyacı olan arkadaşlarım bana özelden ulaşabilirlerse, eş zamanlı olarak ben radevuyu iptal ederim, ihtiyacı olan arkadaşımız da belki radevuyu kapar. Tekrar kusuruma bakmayın lütfen.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.