DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ugursway Çok teşekkürler ayağınıza taş değmesin sağlıcakla kalın.
-
Merhaba iyi günler, mülakat sonrası pasaport durumunu vs takip edebildiğimiz yer var mı? direkt status check tarafından edebiliyor muyuz?,
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim -
-
Herkese merhaba , bu gün itibariyle basılan vize sayısı kaç oldu acaba? Ve basılan vize sayısını hangi resmi siteden takip edebilirim?
-
İyi günler herkese
1 doz sinovac aşısı yeterli oluyor mu?
-
@gucarslan Sydney abi
-
Merhaba dv2024 süreci 30 Eylül de son ap sürecindekileride kapsıyor mu
-
@ahmetyorulmaz elbette hayır.
-
-
Arkadaşlar Merhaba, Sevgili adminlerimiz haklı olarak YeşilkKartForum'un , Schengen vizesi forumu olmadığını defaetle belirttiler. Ancak bu bilgiyi paylaşmam gerekiyor belki bir arkadaşımın işine yarar. Diğer arkadaşlarım lütfen kusuruma bakmayın. Ben schengen radevusu ararken son ihtimal diyerek finlandiyaya 3 kişilik randevu almıştım VSF globalden ancak Avusturya için vize evraklarını teslim ettim. Dolayısıyla ihtiyacım kalmadı. ihtiyacı olan arkadaşlarım bana özelden ulaşabilirlerse, eş zamanlı olarak ben radevuyu iptal ederim, ihtiyacı olan arkadaşımız da belki radevuyu kapar. Tekrar kusuruma bakmayın lütfen.
-
@gucarslan teşekkür ederim sağlık raporunda sıkıntı çıkarsa balgam testi gibi 3 ay bir süre çünkü dahilmi
-
@ahmetyorulmaz 30 eylül sonrası hiçbir süreç dahil değil.
1 ekim olur, her şey biter. -
@Vildan-0 deneyimler başlığı altında paylaştım bütün süreci
-
@sevgilisena telefon 50, çanta 100, valiz 150 TL
-
-
Dün mülakat esnasında Amerika'daki adresi güncellemeyi unuttum arkadaşımın eski adresi duruyor hala. Şuan onu nasıl güncelleyebilirim bilen birisi var mı acaba?
-
@Meho35 abd'ye girişte, sarı zarfınızı teslim ederken güncelleyeceksiniz.
şuan bişey yapmanıza gerek yok. -
@gucarslan çok teşekkür ederim. Hızır gibisin valla hocam anında iç rahatlatma garanti

-
@gucarslan Merhaba Uğur abi, mülakat maili geldikten kısa bir süre sonra mülakatımız olması ihtimaline karşın Unganlardan ayın 20 sine yada 20 sinden sonrasına randevu alarak sağlık raporumuzu önden almamız, belki bu bahane ile (eğer mail gelmemiş olursa) sağlık raporumuzu da aldığımızı ve mülakat beklediğimizi bildirmemiz doğru olur mu?
-
@yakt05 eğer 6 ay içinde mülakat gelmezse o zaman boşa sağlık muayenesi olmuş olursunuz.
eğer vereceğiniz para sizi zorlamayacaksa elbette sağlık muayenesi olabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.