DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 Uyari icin tesekkurler, heyecan yaptim.
-
@lumos Bilgi için teşekkür ederim. Sizce KCC ye durumu sorgulama emaili atmamın bi sakıncası olur mu sürece?
-
@ack Olmaz, arada deneyin.
-
@madeby c/o yani “care of”, Amerikaya geldiğinizde adresini kullanacağınız kişinin mail kutusuna kartlarınız sizin adınıza gönderileceği için, adreste siz olmasanız bile posta dağıtım görevlisinin posta kutusuna sizin adınıza gelen postayı bırakması içindir. Bazen posta memuru ev sahibi ve gelen postanın isim uyuşmazlığı olursa mailinizi bırakmayabilir, bu ihtimale karşı c/o ibaresini kullanmak tavsiye edilir.
-
İyi akşamlar öncelikle mülakat maili alan herkesi tebrik ediyorum. Umuyorum her şey gönlümüzce olur.
Ben ne yazık ki şimdi okuyorum mülakat durumlarını. Biz hemen Viyana için mail atacağız. Bu arada Yeşil pasaporta Nisan ortası hak kazanacağız. Bize mülakatı Nisan sonu ya da mayıs başına vermelerini rica edebilmemiz mümkün olur mu? Ya da başka bir öneriniz var mıdır? Teşekkürler şimdiden. -
@lumos teşekkür ederim
-
@lumos oldu mu ?
-
@lumos Teşekkürler 🙏🏻
-
@lumos evet imza olayını bilmiyordum simdi düzenledim deli sorulara devam edelim
-
Merhaba,
Mulakat maili gelmedi ancak, dvprogram.state.gov dan kontrol edince mulakat tarihimi gorebildim, 16 nisana vermisler. Hemen exceli guncelliyorum. -
@raltan Oldu, teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
Dosya taşıma ile ilgili olan başlığı tekrar paylaşabilir misiniz. Benim numaram 9K larda sizce Ankara dan şartlarımı zorlayıp dosyamı taşımalımıyım. Sayıları takip ediyorum ancak her ay Avrupa bölgesinden bu kadar kontrol etseler kota dolabilir bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
@eray26 çeviriyi noter onaylı yeminli tercümana yaptırmak zorundasınız. Bahreyn apsotil tasdik şerhine üye ülkelerden olduğu için onaylı belgelere apostil almanız gerekiyor. Bulunduğunuz ilçe kaymakamlığında belgeyi vereceğiniz ülkeyi belirterek beş dakikada apostil yaptırabiliyorsunuz ( benim öyle oldu en azından)
-
Merhaba 2.5 ay önce Green card lotosunu kazandığımdan haberim oldu ds-260 formunu 21.12.2023 te gönderebildim. Bu durum benim açımdan ne gibi zorluklar yaratır mülakat tarihi alma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Geçmişte bu şekilde bir tecrübeniz oldumu Case numaram 2024EU63XX teşekkür ederim
-
@jtcarlos merhaba bana da henüz mail gelmedi ve burayı kontrol ettiğimde Herhangi bir randevu tarihi gözükmüyor. KCC den bir mail geleceği eğer current değilsem randevu olmayacağı tarzında bir yazı var.
-
@zynp7tepe merhaba benzer cn numaralara sahibiz. Henüz bana da mülakat maili gelmedi. Tahminim mayıs ayı gibi olacağı yönünde
-
@Lifepark-0 evet ben de baktım hala bir değişiklik yok. kontrol ettiğinizde değişiklik olursa durumunuzda haber verir misiniz?dosya numaramız dediğiniz gibi çok yakın
-
@zynp7tepe tabi veririm iletişimde olalım
-
Merhaba iyi günler, Mülakata yeşil pasaport ile gireceğim. Öğrenci olduğum için sigortalı bir işe girdiğimde otomatikman pasaportum geçersiz oluyor. Greencardı ayrı bir pasaport olarak alma şansımız var mı? mülakatta bu isteği belirtmeme gerek var mı?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum