Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Serapp support maili attığım Malezya da açılmış
    onu değiştirmek için live chatten profil yerinizi düzeltin diye deneyimli arkadaşların yazıları var.
    onu talep ettiğimizde eski hali için ankara olarak talep edebilir miyim?

• @gucarslan merhabalar tekrardan. Biraz önce durum güncellemesi oldu, ready olan durumumuz AP ye döndü. Varmı bir öneriniz. Bekleyecek miyiz? Herhangi bir Mail gelmedi.

• @keyifteyiz muhtemelen ya birazdan ya da yarın sabah vizeniz basılır, "Issued" olur.
    gözünüz aydın, vizeniz hayırlı olsun.

• @gucarslan 😀 artık gülsemmi ağlasammı bilemedim. Psikolog gibisiniz😀 iç rahatlatıyosunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@zynp7tepe Eğer Malezya'da takılı kaldıysanız şunları yapın:
    Önce profilinizi kontrol etmek için https://portal.ustraveldocs.com/SiteLogin?country=&language=en girip bakın hangi ülkede göründüğünüzü görün.
    Bu durumu düzeltmek için https://ustraveldocs.com sitesine gidin. O saatte işbaşında olan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, siz nereden cevap almayı istiyorsanız o ülkenin ismini verin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzeliyor. Artık o ülkenin support içeren mailine yazabilirsiniz, cevap gelecektir.
    Ankara olmaz yeni mail yazacağınız support uzantılı bir ülke seçmeniz gerek.

• @Serapp teşekkür ederim:)

• @ATS16 Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

• @Serapp diyelim ben mesela morocco ya çevirttirdim profil yerimi. sonrasında onlar yeri değiştirdiler. Daha sonra bu supportlara mail atmazsam profil morocco da kaldığında bir sıkıntı olur mu?

• ⭐⭐

@mamudo Agustos bulteninde hangi ulkeden kac talihlinin kazandigi aciklanmisti buradan ulkelerin kac talihlisi oldugunu gorebilir , DVcharts kullanarak o konsolosluklarin bu sene icin nasil performans gosterdigine bakabilirsiniz. Eger konsolosluk istatistiklerde gorunmuyorsa talihliler baska bir konsoloslukta mulakata giriyordur ve bunu forumda aratinca sonuca ulasacaginiza eminim. Cekilise katilmayan ulkelerin konsolosluklari genellikle DV vize tipine bakmiyorlar fakat bu dosya kabul etmeyecekleri anlamina gelmiyor istatistik yok dosya kabul etmez diye dusunmeyip sansinizi deneyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@zynp7tepe Yok hayır hiç bir sıkıntı olmaz

• Vize mülakatında istedikleri parayı hesaba yatırıp hesap dökümü ve imza sirkülerini aldıktan sonra parayı çeksem hesaptan olur mu? Daha önce bu tarz bir şey yapan oldu mu?

• Aslında hesabınızı göremezler sanki ama yine de yapabiliyorsanız mülakattan sonra çekmek en garantisi gibi @Meho35

• @Meho35 çekebilirsiniz sorun olmaz

• @Emre-Kurtulmuş tamamdır teşekkürler çünkü hesap sıkıntılı içerde para tutamıyorum

• Arkadaslar merhaba, acil bir sorum var. Esimin pasaportu hasarli, 6 martta mulakatimiz var. 1inde Rusyaya gidip yeni pasaportunu alip hemen geri gelebilme durumu var. Ancak dolayisiyla pasaport numarasi vs. Degisecek ds260da ki pasaport bilgileriyle ayni olmayacak mulakata gittigimizde. Bu problem yaratir mi? Ve bu pasaport cipli pasaport degil eski tip pasaport ancak gecerli, ailesi o tur bi pasaportla Turkiyeye seyahat etmisti.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@CANBILBEY problem yaratmaz daha önceki mülakat deneyimlerine istinaden. DS260'ı doldururken kullandığınız pasaportu ve yeni pasaportu mülakata giderken yanınızda bulundurun. Konsolosluk giriş esnasında güvenlik noktasına DS260'ı doldururken kullandığınız pasaportu ibraz edin içeriye giriş için. Konsolosluk binasına girdikten sonra ve ödemenizi yaptıktan sonra sizden mülakat öncesinde evraklarınız istenecek. Bu evrakları teslim ederken yeni pasaportunuzun dikkate alınmasını, DS260'ın bu pasaport doğrultusunda güncellenmesini ve mülakata yeni pasaportunuz ile katılmak istediğinizi beyan edin. Bol şans

• @gucarslan issued olduk. 🤣🤣 teşekkürler sayın psikolog

• Arkadaşlar merhaba bir konu hakkında görüşünüzü daha önce almıştım ama konu üzerinde gelişme olduğu için tekrar sormak istiyorum.Ben yurt dışında girmeyi planlıyorum randevuma fakat girmeyi planladığım konsolosluk daha önceki çalışma hayatımı görmek istiyor ben ailemin yanında çalışıyorum ve her şey babamın üzerinden ilerliyor o yüzden herhangi bir başka işte çalışma geçmişim yok biz de evlada para veya mal bırakmak daha önemli görüldüğü için herhangi bir sigorta kaydım da yok daha önce bi arkadaş babanızın yaptığı işi kanıtlayıp babana antetli kağıda imzalı şekilde yanınızda çalıştığınızı yazdırın size DHL yolu ile göndersin demişti DHL fiyatlarını sorguladım bir a4 kağıdı için 4 bin küsüre yakın ücret istiyor bu belgeyi başka türlü bana ulaşma imkanı var mı (PTT vb kurumlar )bu konuda bilgisi olan?Ve ek olarak aklıma şu geldi acaba bunu yapmayıpta ben e devletten ‘sigorta kaydı bulunmayan’ yazılı belgeyi çıktı alıp çevirtip versem bir sorun olur mu en azından eksik evrak kategorisine girmem bir de bir aile dostumuzundan büyük ihtimalle iş teklifi vereceğim iş teklifini vermem memura geçmiş çalışma hayatımı sorgulamamasına sebep olur mu ya da sigorta kaydımın olmaması ve kayıtlı bir çalışma hayatımın olmaması memurun gözünde bir dezavantaj oluşturur mu? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

• Merhaba arkadaşlar sizlere biz sorum var. Amerikadan bir iş yerinin bize burada şu tarihte çalışacak diye yazı göndermesi greencard sürecini olumlu olarak etkiler mi? Süreci hızlandırmak gibi bi etkisi olur mu?

Benzer Başlıklar

• 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • Green card onay numara hatası

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 11 Oy
    1k İleti
    204k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k