@Hildebrandt Merhaba, AP surecim devam ettigi icin henuz ben vizemi alamadim ama esim ve oglum giris yaptilar. Onlarin tecrubesine gore, vizeleri basili pasaportlari ve sari zarflari mulakattan tam iki hafta sonra elimize ulasti. Sari zarflarin ust kosesinde ucgen seklinde kucuk bir aciklik var. Icindeki evraklar gorunuyor. Bu olmasi gereken bir sey. Bir sorun degil. Ayrica, sari zarflarin uzerinde bilgilerinizin ve fotografinizin oldugu bir A4 kagidi zimbalanmis oluyor ve yine zarflarin uzerinde bir damga olmali. Buna dikkat edin. Damgasiz zarflarin geri gonderilip damgalanmasini istemelisiniz. (Bu bilgiyi forumda okumustum). Bu evraklar PTT ile size ulastiktan sonra USCIS’e kisi basi 220 usd’lik green card basim ucretini online olarak oduyorsunuz. (Bunun bilgileri de size pasaportlarla birlikte geliyor). Pasaportunuz ve sari zarfinizla ABD’ye giriste border polisi sizi bir odaya aliyor. Sari zarfi acip, pasaportunuza damga basiyor. Vizenizin 1 yil gecerli oldugunu bildiriyor. Ayrica, green cardinizin postalanmasini istediginiz adresi soruyor. Adres degistirmek isterseniz, burada belirtiyorsunuz. Baska herhangi bir soru sormamislar. Yiyecek, para vs. gibi. Girislerini JFK’den yaptilar. Rahat ve sorunsuz bir sekilde gectiler.