DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yusufalak çatladım artık 😂
-
@melikemim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@yusufalak çatladım artık 😂
Yat yat ben öyle yapıcam :) bugün zor artık bence :)

-
@Hanhun cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Biz las vegasta evlendik, evlilik sertifikamiz abd’den. Konsoloslugun buna takilacagini zannetmiyorum, sonucta soyadini değiştirip degistirmemesi kendi karari. Nevada’dan aldigimiz evlilik sertifikasinda apostil olmadigi icin Turkiyede isletemedik evliligimizi ve eylul ayinda Turkiyede tekrar evlendik. Iki tane evlilik sertifikam var yani. Pasaportu Turk pasaportu olmadigi icin, Turkiyede veya Abdde yapilan evliligin baska bir ulkenin pasaportunu iptal edebilecegini zannetmiyorum ki baska ulkere giris cikis yaptik bu pasaportla. Buradaki tek problem pasaportun kosesini kopek isirdi ne yazik ki, kopekler pasaport yemeyi cok seviyor :)
-
@KEMALAKKAYA tatlı bir heyecan olsa gerek "Ankara'dan mülakat almayı beklemek" Sizin en azından bir umudunuz var. Kaybetmeyin. Bu ay gelmezse önümüzdeki ay gelecektir ( E gelsin bir zahmet )
Bize halimize şükretmek öğretildi hep bakın benim cn 20binde oturumsuz dosya taşımak için çırpınıyorum. Çırpındıkça batıyorum. AOS ihtimalim de sıfır üstelik. Ya talihli olmasaydım buna da şükür diyorum. Karınca misali varacağım meçhul bir yolda yolun tadını çıkarmaya çalışıyorum. Tavsiye ederim. Uzun lafın kısası bu hafta sonuna kadar umarım beklediğiniz o maili alırsınız 🤞🏻
-
@furkansn forumda defaatle cevaplanmış bir soru.
lütfen ilgili başlıkları inceleyin. -
@CANBILBEY ilgili hasar pasaportunuzun kişisel bilgilerini içeren kısmında mı?
-
@zge Merhabalar Ankara'nın azizliğinden hepimiz nasibimizi alıyoruz ne bir eksik ne bir fazla.
Herkesin derdi kendi sırtındaki yükü kadar,
Umarım en erken şekilde AOS yapıp, en kısa sürede vizenizi alıp, yeni hayatınıza başlarsınız.
Tüm bekleyen arkadaşlarımızla beraber her şeyin en iyisi olur. -
@gucarslan tum pasaportun, tum yapraklarin sag alt kosesi 1cm yirtik. Bilgiler veya fotograf hasarli degil, okunuyor. Gumrukteki scannerlar okuyor ama en son dubaiye giderken ne oldu bu pasaporta diye polis vs ugrastirdilar ama gectik. Turkiyeye girerken ise hoc problem yasamadik polis pasaportu cihaza okuttu ve gectik.
-
-
@CANBILBEY havalani memur arkadaşlara sordum sizin için, bu pasaportun size sıkıntı çıkaracağını söylerler
-
@hsn-kartal cok tesekkur ederim ilginiz icin illa ki problem cikaracak :/ yeni pasaport alacak esim ama mulakattan hemen sonra gidecek, suan imkani yok yetismez. Konsoloslukta vize basmakta ve unganlarda problem olur mu bu pasaport diye merak ediyorum. Tum forumu aradim, kimse boyle bir pasaportla mulakata gitmemis.
-
@CANBILBEY üzerine bir fincan kahve dökülmüş pass'a dv basılmıştı ama; bu biometric kısmı hasar görmüş bir pass.
konsolosluğun bu pass'a vize basacağını hiç zannetmiyorum. -
@gucarslan asil talihli benim, yalnizca bana ve ogluma vize verilebilecek o halde. Bundan sonra esim yeni pasaportunu aldiktan sonra konsolosluga gonderecegiz degil mi?
-
@CANBILBEY evet, eğer sizlerin pass'ı varsa bu şekilde ilerleyecek süreç.
ama eşiniz de kesinlikle mülakata katılsın, katılamazlık yapmamalı. -
@gucarslan evet katilacak, umarim ek evrak icin bir hafta vs sure vermezler. Pasaport alip geri gelmesi 5 6 haftayi bulacak.
-
Arkadaşlar sağlık randevusu onay mailimde son 30 gün içinde üretilen aşi kartlarını kabul etmiyoruz yazıyor ve covid aşi kartımı nasıl ve nereden bastirabilirim.
-
@Fatma-Yılmazoğlu forumda defaatle cevaplanmış soruları, forumda araştırma yapmadan sürekli soruyor ve cevap verilmesini bekliyorsunuz.
arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, ilgili özellik tamamen ücretsiz. -
@gucarslan cevabınız için teşekkür ederim . Çocuğum alerji hastası düzenli ilaç kullanıyor. Doktor yapılmasın nasıl reaksiyon verecek bilemeyiz dedi. Elimizdeki bütün raporları sağlık muayenesinde sunacağız. Ayrıca alerji uzmanından işlemin risklerini içeren yazı alıp ingilizceye çevirmeyi düşünüyoruz .
-
@gornakula bahsettiğiniz konu baya detay içerir, bu linki inceleyin lütfen;
https://www.uscis.gov/policy-manual/volume-9-part-d-chapter-3
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum