DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan merhaba, yanıtınız için teşekkürler. Eksik evrağımıza ulaştık, Ankara’ya göndereceğiz. Öncesinde AIS kaydı için sizin bir önceki cevabınızda tarif ettiğiniz ilgili alanı açınca, açıklama metnini girdikten sonra karşımıza reschedule appointment butonu ya da close butonu çıkıyor. Sizin tarif ettiğiniz çıktısını alacağımız 2 sayfaya ulaşmak için hangisine basmamız gerekiyor? Reschedule appointment tuşuna basmaya korktum çünkü aslında yeniden bir mülakat süreci olmayacağı için. Yardımınızı alabilirsem sevinirim.
-
Arkadaşlar herkese merhabalar. Forum çok zengin bu sebeple çok fazla soruya mahal vermeden forumu araştırmak yeterli oluyor. Bu anlamda site yönetici arkadaşların hepsine çok teşekkürler. Cevaplarda bolca ismini gördüğüm @gucarslan ada ayrıca teşekkür ederim destekleriniz için. Herkes için hayırlısı olması dileğiyle

-
@Darwin Merhaba bu sene sizinle aynı sıra numarasına sahibim

-
@oturan ilgili ekranda "konsolosluk benden evrak talep etti" butonu olmalı, şuan ais kullanmadığım için bunu göremiyorum haliyle.
eğer ilgili buton aktif değilse müşteri hizmerlerini arayıp durumu anlatın ve destek talep edin.
eğer hiçbir şekilde bunu yapamayacaksanız da ilgili evrağı ptt ile gönderin konsolosluğa.pasaportunuz sizde mi yoksa konsoloslukta mı bu arada?
-
@otherside yeni pasaport alıp mülakat alınca formunuzu açtığın ve ilgili bilgileri düzenleyin.
bunun hiçbir zararı olmaz sürecinize. bu kadar telaş edecek bir durum yok.. -
@mllgr forumdaki arama butonuna ilgili ifadeleri yazsanız cevabına ulaşabilirsiniz aslında.
başvuruduğunuz vize "diversity" olduğu için elbette bunu seçmelisiniz, eğer başka bir vize almayı planlamıyorsanız. -
@gucarslan konsolosluk evrak istedi adımlarından sonra en sonda reschedule appointment ya da kapat seçenekleri arasında kalmıştık. Close’a basıp sonra ptt ile gönderi için gereken barkodlu belgeye ulaştık. Pasaportlarımız bizde, onları da yollayacağız belgelerle birlikte. Şunlara kafamız takıldı:
-
eksik evrak ben ve eşime ait, o yüzden onun ve benim adlarımızı işaretledik ais’te. Ancak oğlumuzun pasaportunu da yollamamız gerekiyor. Talihli annesi, annesinin pasaportunun yanına oğlumuzunkini de koyup yollarsak uygun olur mu?
-
bana ayrı eşime ayrı barkodlu belge almış olduk. PTT’de iki ayrı zarf ile iki ayrı gönderi olarak işlem yaptıracağız doğru mudur? Yani tek zarf 3 pasaport değil. 1 zarf sadece benim pasaportum ve belgelerim;
Diğer zarf eşimin pasaport ve belgeleri artı oğlumuzun pasaportu şeklinde olacak. Doğru mudur sizce?
-
-
@oturan merhaba,
1- olur, sorun olmaz.
2- bütün evrakları, çıktıları, pasaportları aynı dosya / zarf içine koyup tek posta ile gönderin.
ayrı ayrı dosya, zarf, gönderim yapmayın. -
@gucarslan teşekkür ederim.
-
Sayın @gucarslan tekrar desteklerinize çok teşekkürler, tüm evrakları topladık ve şu an heyecanla yarın sabahı bekliyoruz.

-
-
@mrts00 merhabalar umudunuzu hiç kaybetmeyin umarım Ankara hızlanır ve tüm bekleyenler hayallerine kavuşurlar.Bize mülakat maili mülakattan 1,5 ay önce gibi gelmişti
-
@Buğra97 merhabalar umarım en kısa sürede tüm mülakat bekleyenler o mutlu mesajı alır ve hayallerine kavuşurlar selamlar
-
Vize için randevu alırken para yaptırmadan once bir kayıt oluyoruz ya orada 5 tane seçenek var hangisini seçiyoruz https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/schedule/55327741/applicants/new şu linkteki seçeneklerden hangisini
-
@Fatma-Yılmazoğlu hangi vize için mülakata gireceksiniz biliyorsunuz değil mi?
-
Biliyorum ama sadece çok heyecanlıyım. Birsey daha soracağım benim pasaportum temmuz ayinda bitiyor bir ay içinde tekrar pasaport cikarticam vize için dandevu kaydında pasaport numarasına soruluyor şimdi ben elimdeki pasaportla kayıt olmam bir ay içinde pasaportu yenileyecek için randevuya eski pasaport numarasını vermek yanlış midir
-
Bu ileti silindi! -
@Fatma-Yılmazoğlu vize türünüz "Diversity" ona göre ais kaydı yapın.
eski + yeni pass ile mülakata gidin ve mülakat sonrası yeni pass'ı verin vizenizi ona bassınlar.
sistemdne bir şey değiştirmenize gerek yok. -
14 yas altı çocukların mülakata girmesi gerekmiyor ama getirsek sorun olur mu? Getiren oldu mu hiç küçük çocuğunu
-
@Aysegul-Yorulmazlar yaşı farketmeksizin cocuklarınızı mülakata götürün.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.