DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yusufalak ben 4 kişi için ödeme yaparken (4x330:1320 usd) 13x100 usd sorunsuz geçti, ama 20 usd makineden geçmemişti.
330 geri verdi bana, 1 kişilik ücreti kredi kartından ödemiştim.
önlem olarak ; 1) yanınızda en azından götürdüğünüz banknot çeşidinden 1-2 yedek olsun.
( toplamda kaç kişi olduğunuzu bilmediğim için kendimden örnek vermem gerekirse ; 2 adet 100 usd banknot ve 2 adet 20 usd banknot yedek alırdım)
2) kredi kartınız veya nakit TL mutlaka yanınızda bulunsun . bir de kredi kartınız online'a ve yurtdışına açık olması gerekiyor. -
@Aysegul-Yorulmazlar Mulakata Ankara'da girecekseniz turkce ve ingilizce olmayan tum belgelerinizin ingilizce cevirisini yaninizda bulundurmaniz gerekmekte.
-
@Busem-Ateş merhaba,
1- elbette yaratmaz, sonuçta size verilen pasaport resmi makamlarca hazırlanmış.
2- onlar sormadan söylemenize gerek yok.bu kadar stres yapmayın, mülakatınızda başarılar..
-
@gucarslan
Cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏 biraz olsun içim rahatladı 🙏 açıkçası ben mail atmayı denedim ama sistemde bir sorun var ye yazı geldi her seferinde ve atamadım … umarım sorunsuz bir mülakat olur … -
Son olarak emin olmak için bir soru daha sorayım. Eğer yanlış anlamadıysam çalışma geçmişi ile ilgili evraklar sadece mesleki yeterlilik arananlardan istenmiş benim üniversite diplomamda var.
Üniversite diploması yeterli mi? Yoksa İşverenlerin sigorta dökümü, işveren olduğuna dair gerekli dökümanları götürmeleri gerekiyor mu? -
@Busem-Ateş diplomanız yeterli, bol şans.
-
Merhaba arkadaşlar.
Durumu sorgulamak için ara sıra KCC ye mail atıyorum. Geçen gün ilk defa şöyle bir mesaj aldım.
“ Your case number is now current for interview processing. ”
Case number: 92xx civarında
Size de bilgi vermek istedim.
-
Merhabalar, sayın @gucarslan 7 Şubat'ta mülakatımız var ancak mülakattan bir hafta önce gönderilen ve istenen evrakları içeren mail henüz tarafıma ulaşmadı. Bu mail gelmezse bir problem olur mu? Toplanacak evrakları zaten sizlerin & forumun desteği sayesinde biliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim.
-
@LaughingFox normal çünkü cn'niz current.
16K altı herkes bu cevabı alır. -
@Armağan-Yılmaz olmaz merak etmeyin.
gerekli bütün evrakları hazırlamanız yeterli, bol şans. -
@Armağan-Yılmaz benim de 7subatta mulakatım var bana da mail gelmedi
-
azerbaycanda oturum iznimiz var. bildiğiniz üzere azerbaycandaki kişiler de gürcüstanda mülakata giriyor ve gürcüstan kons. iyi ilerliyor. dosya taşıma için mail göndermiştim. sabahına dönmüşlerdi. ŞU ŞU ŞU ŞU evrakları gönderin diye. gönderdik. hala dönmediler... 72 saat geçti hala dönmediler. acaba bizim oturumları mı sorgulatıyorlar?
- soru:
annem kazandı.
ben emirhan, ben türkiyede 3 senedir öğrenciyim. bu yüzden azerbaycan oturumumu yenilemedim. yenileme işlemleri sıkıntı biraz ve ben 18 yaşımın üstündeyim. daha da zor. bildiğim kadarıyla SADECE principal applicant'ın x ülkesinde oturum iznine sahip olması , tüm ailenin dosyayı taşıyabilmesi için yeterli. annemin var , babamın ve kardeşlerimin de var AMA BENİM YOK. bu problem olur mu...
king regards
emirhan - soru:
-
@rektinpeace çoğu bankaların bankamatikleri eski dolarları almıyor. Bankamatikten eski dolarları yatırmak çok zor haberiniz olsun.
-
Merhaba @gucarslan ben 17sinde mülakata girdim ancak sağlık raporum eksikti daha sonra gönderdim geçen hafta pazartesi ellerine ulaştı kargo ancak vize durumum hala değişmedi ve hareket yok. Mülakatta bunun bir sorun olmadığını ve sağlık raporu gidince vizeyi basıp göndereceklerini söylemişlerdi. Sizce bir sorun var mıdır tecrübelerinize göre? Süreçleri bilmediğim için biraz endişeleniyorum sadece
-
@ozmell merhaba benim mülakat mailim 2 gün öncesinde gelmişti bir sorun olacağını sanmıyorum bu yüzden
-
Bugün dv2024 için telegram grubu var mı arkadaşlar ?
-
@cansss bu sene icin telegram grubu acilmadi ne yazik ki
-
Mulakat icin istenilen belgeler mulakattan 1 hafta once mi gonderiliyor ? Oncesinde gonderildigi de oluyor mu?
-
@eray26 merhaba bize yaklaşık 15 gün önce gönderilmişti.
-
@eray26 konsolosluğa göre değişir bu bahraynde süresi farklı olabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum