Sayılarla DV2024
-
@qwe19 siz sokak hayvanlarına yardım edin bence.
-
@gucarslan forumdali listeden bulmuş 3200 yukarısı ben mülakat alamadım diye yazdı
-
@salih-atilla excel sadece oraya kayıt olanların verisini içeririr.
benim gördüğüm ankara 8K üzerine bile mülakat vermiş;
-
@gucarslan üstat 47** lerde bizim numaramız fakat bize mail gelmedi.
-
@KEMALAKKAYA olabilir, mülakat alacağınızın garantisi yok ki zaten.
-
@gucarslan Ben baktığımda 4001 sonrası herhangi bir mülakat verilmemiş yanlış mı bakıyorum?

-
@gucarslan inanin sokak hayvanlarına fazlasıyla bakıyorum. İş yerim kedi dolu 🙃
-
@misha90 EU'ya değil, AF'ye vermiş zaten :)
sonuçta vermiş, istese verebiliyor yani..
-
Merhaba bülten yayınlandı arkadaşlar, yeni cut-off 16000 sanırım
-
-
bu tablo için ve iranın durumu için yorum bekleriz mülakatlarda hızlanma olabilirmi
-
Sonunda cutoff olduk, sabir ede ede,catladik valla 🤣🤣
-
@eray26 ben 20000 olur demiştim ama olsun 16000 de sizin işinizi görür :)
-
@salih-atilla eğer ankara için diyorsanız onların bülteni hiç umursadığını sanmıyorum hatta hiç sayılara falan bile bakmıyor olabilirler, aa bülten zamanı gelmiş 3-5 mülakat verelimde gitsin der gibi davranıyorlar onun için hızlanma vs pek sanmıyorum
-
@Emre-Kurtulmuş benim numaram civari ve üstü cn'ler icin zurnanin son deligi. Ankaradan siranin bize gelip gelmeyecegi artik belli olur.6 ay olacak.
-
@jtcarlos beklemek acayip kasıyor.
-
@misha90 cok fazla bir artis yapmadilar ama 16k her turlu benim isimi gorur. Mulakat mailinide aliriz insallah sikintisiz
-
@qwe19 evet hem de cok
-
Arkadaşlar ceac verileri ne zaman güncelleniyor acaba? İşime çok yarayacağından değil ancak belki Ankara'nın durumunu görmemizde faydası olur. Şu an hala ocak ayı ceac verileri var. Ay başında mı güncelleniyor acaba?
-
Herkese güzel günler dilerim. Dosya numaramıza göre dosya tasima işlemine mart ayında mi başlaya biliriz. Direk konsolosluklar üzerinden. Teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum