Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @TheEcot hayır gerek yok. tavsiyem iligli hesaba eşinizin adını ekletip ortak hesap yapın.
    bu sayede onun da ismi ilgili hesapta görünür. evli çiftler için bunu birlikte gösterebilirsiniz, sorun olmaz.

• @gucarslan Cevabınız için çok teşekkürler. Şimdi banka ile görüştüm ancak QNB Enpara dijital banka olduğu için normal banka prosedürlerini yapmıyorlarmış yani eşimi ekleyemiyoruz. Benim kendi başka bir hesabıma parayı aktarıp eşimi o hesaba eklesek mantıklı olur mu? Yoksa hiç kasmadan ben de ayrı olarak hesap dökümlerimi yanımda mı götürmeliyim?

• Merhabalar, öncelikle vize görüşmelerini yapmış ve vizelerini almış arkadaşları tebrik ederim. Geri kalan arkadaşların da umarım hepsinin süreci en yakın vakitte olumlu şekilde sonuçlanır. Sorularıma gelince ;

1- Banka hesabında göstermemiz gereken miktarı mülakattan ortalama ne kadar süre önce hesapta bulundurmamız gerekir? Mantıken uzun bir süre önce bulunması olumlu etki yaratır ama son 1 ay kala hesaba atmak riskli midir? Ek olarak sadece bu miktarı göstereceğimiz hesabın mı dökümünü almalıyız yoksa hesabımızın olduğu diğer bankaların da dökümünü almalı mıyız?

2- Şu an net olarak yerleşeceğim konumu belirlemedim. Açıksa bu biraz yaptığım iş başvurularının neticelerine de bağlı. Fakat formu doldururken greencard'ın iletilmesi gereken adres için bir yakınımın adresini verdim. Mülakatta bu adresi gideceğimi bildirip farklı bir yere yerleşmem söz konusu olması durumunda yakınımın kartı bana postalamasında bir sakınca olur mu ya da başka bir yere gitmem girişte problem yaratır mı? Bu duruma göre mülakata kadar yerleşeceğim adresi kesinleştirip eğer değiştireceksem mülakatta ilgili adresi bildireceğim.

Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. Saygılarımla..

• @sevdademirci bizimde amerikada bir adresimiz yok ve oraya gitmeden ev kiralayacak bir butcemizde yok ne yazik ki.Bu yuzden Turquoise Horizon isminde bir danismanlik firmasi ile iletisime gectim,uygun bir ucret karsiligi green cardi teslim alip bulundugumuz adrese kargolayacaklarmis.Sizde bunu dusunebilirseniz. ( Bu firmayi forum icinde buldum hala guvenebilir miyiz firmaya acaba @gucarslan )

• @kkaya merhabalar iyi dilekleriniz için kendi adıma teşekkür ederim

banka dökümünü kimi forum kullanıcılarımız son gün hesap açıp alan da var uzun süredir kullanıp alan da var yani bu durum biraz muallak muallak deme sebebim kesin bir konu değil bu tamamen sizin durumunuza bağlı ama forumda kullanılan genel tabir mülakata gitmeden 3 4 gün önce almak mantıklı

1. Soruya gelirsek mülakatta ispatlayabilcrginiz ve gösterebilcdgniz adres geçerliyse sorun yok ve siz gittikten sonra farklı bir adrese yerlesebilirsiniz greencard ınızı size postalsyabilir ancak bildiğim kadarı ile ssn sadece kişiye veriliyor yine de yetkili forum yöneticileri bu konuyu aydınlatırsa sevinirim

• bankadan istenen imza sirkülü hesap döküm belgesini en geç ne zaman alabiliriz?

• @Aslı-Uslu ben 5 gün önceden aldım

• @Aslı-Uslu 1 gün önceden bile alabilirsiniz sorun olmaz

• @gucarslan maalesef bizim tecrübemiz farklı oldu mülakatta. Talihli eşimdi, sadece onun banka hesap dökümünü aldı görevli. Benim adıma olanları da vermeye çalışmama rağmen benimkilerin hepsini direkt geri verdi rakamlara bile bakmadan. Eşimin üzerinde 15.000 dolar gösterdiğimiz için bu durum mülakat sonucunu etkilemedi sanırım ama bendeki yüksek meblağlara güvenip son gün eşime bu parayı transfer etmeseydik sıkıntı olabilirdi. O nedenle benim naçizane tavsiyem eğer @gucarslan’ın ortak hesap tavsiyesini siz uygulayamıyorsanız o zaman talihli kimse onun hesabında yüklü miktarı gösterin derim.

• @Aslı-Uslu haftaya carsamba mülakatim perşembe günü alıcam ben

• geçen yıl götürdüğüm hesap dökümüne bakmadan geri verdiler, bu bakmayacakları anlamına gelmiyor ama tarihe çok takılacaklarını düşünmüyorum.

• @TheEcot kasmak olarak algılamayın bunu..
    eğer imkanınız varsa yapın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eray26 Turquoise Horizon elbette güvenilir bir firma, gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
    yıllardır forum kullanıcılarına hizmet vermekte kendileri.

• @kkaya merhaba,

2- Şu an net olarak yerleşeceğim konumu belirlemedim. Açıksa bu biraz yaptığım iş başvurularının neticelerine de bağlı. Fakat formu doldururken greencard'ın iletilmesi gereken adres için bir yakınımın adresini verdim. Mülakatta bu adresi gideceğimi bildirip farklı bir yere yerleşmem söz konusu olması durumunda yakınımın kartı bana postalamasında bir sakınca olur mu ya da başka bir yere gitmem girişte problem yaratır mı? Bu duruma göre mülakata kadar yerleşeceğim adresi kesinleştirip eğer değiştireceksem mülakatta ilgili adresi bildireceğim.

elbette sorun olmaz. verdiğiniz adresin sadece bir posta adresi olduğunu unutmayın.
    aldığınız bir ürünün kargolanacağı bir adresten farkı yok. ssn de aynı şekilde, bir fark bulunmuyor. ( @symbi0te )

• Ankara'nın verdiği aşırı güvensizlikten, yurtdışına çıkışlarda yaşanan vize zorluğundan dolayı çekilişi kazansam da gidemeyecekmişim gibi bir hisse kapılıyorum gitgide.. Tabi $ kurunun giderek yükseliyor olmasını saymıyorum bile.

• @Yıldıray81 Bu his ilk kez bana da geldi geçen gün. Çok kötü oldum

• @gucarslan mulakatta adresi verdigimizde SSN oraya gitmez degil mi

• @eray26 oraya gider elbette, sonuçta oranın adresini veriyorsunuz.
    nereye gidecek ki başka..

• @ridetowild bu ileti bize de geldi evet ama götüreceğiz garanti olsun. O gelen mailin çıktısını götürcek miyiz acaba mülakata .

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    526k Bakış
    C
    @aerials Selam ben Ankara dan mülakat maili aldım fakat bende de aynı gözükmekte o yüzden mülakatınız hayırlı olsun.
  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    890k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 28 Oy
    6k İleti
    790k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k