DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Beykentli bilgi icin tesekkur ediyorum ben burdaki eski talihlilere sordugumda apostil yaptiradiklarini soylediler ama ben yaptirayim o zaman cok tesekkurler uyari icin
-
arkadaslar merhaba tekrar ayni mesaji yapiyorum ama cevap bulamadim ve kimse gormedi sanirim yurtdisindan mulakati olan kisilerde formull A kagidinda employment records belgesi bulunmakta ama forumda dokumanlara baktigimda bunu goremedim yada burdakilerde yazmamis acaba zorunlumu degilmi cok ozurdiliyorum kisa bir zaman kaldigi icin biraz paraoyaklastim sacma bir soruysa o yuzden soruyorum.
-
@yusufalak merhaba, eski ameliyatlar için epikriz raporu istendiğini ilk defa duydum benim de 2012 yılında burun ameliyatım olmuştu gerçekten gerek var mı bunun belgelerine. Söylemesem fark edilmez bile belki
-
-
@erenist 2013 yılında oldugum göz lazeri ile ilgili raporu götürmüştüm üstüne 5 dakika konustu hoca unganlardaki bir problem yasamadım ama.
-
@erenist Bu öneriyi ilk defa duyuyorsanız korkarım ki sürecin gerisinde kalıyorsunuz. Varsa götürün, yoksa açıklamanız yeterli. Eski mesajları lütfen okuyun, deneyimleri de.
-
@erenist gerçekten gerek olup olmadığına unganların sitesine girip istenen evraklara bir göz atarsınız anlarsınız. Birşeyleri gizleyip gizlememek size kalmış ama mülakat için peşinde koştuğunuz bir noktada birşey gizleyip bunun sizi ve vizenizi etkilemesini ister misiniz düşünün derim
-
@enesyucel merhaba. Ben daha önceleri çeşitli ülkelerin İstanbul'daki Konsolosluklarından turist vizesi aldığımda o "Employment Records" belgesi olarak (o zamanlar Türkiye'de çalıştığım için) SGK dökümlerini vermiştim, kabul görmüştü. Tabii ki yurtdışı mülakatlar için bunun da yeminli tercümandan noter onaylı tercümesi (mümkünse de ABD resmi makamları için apostil yapılmış olarak) yanınızda olsun derim.
-
@Beykentli cevabiniz icin cok tesekkur ederim gercekten aklimi kurcalayan bir konuydu
-
@Prm-oguzhan bizim de ayın 17 sinde inşallah yağmaz 🙏🙏
-
Abi keske nasıl mail atıldığı seklinde biseylerde yazsaydın hangi aşı kartlarını götürdüğünü konsolosluğun mail adresi yok form gibi bisey oradanmı dolduruluyor cok amatörüz dv24 21K CASE NO THANKS
-
Merhabalar tebrik ederim sizleri yalnız deneyiminizde avusturya vizeniz varmıydı yokmuydu belirtilmemiş bizler amatör okuyucular olarak merak ediyoruz ne sekilde oraya vize aldınız avusturya red veriyor genelde thanks
-
@lumos elimden geldiği kadar deneyimleri ve ilgimi çeken başlıkları okuyorum ama forum bir ansiklopedi gibi gözden kaçan şeyler illaki oluyor
-
Merhabalar,
18 yaş altı çocuklar için nüfus kayıt örneği/doğum belgesi/adli sicil kaydı evraklarını nasıl temin edebiliyoruz?
Bilgisi olan varmı? -
@Emre-Kurtulmuş gizlemeyi düşünmüyorum zaten alabilirsem epikriz alırım olmadı sözlü beyan ile anlatırım çünkü hiçbir şekilde belli olmuyor burun ameliyatı
-
@enesyucel Merhabalar, daha önceki çalıştığınız yerlerden adınıza bu kişi bu tarihler arasında bu iş yerinde, bu pozisyonda çalıştığına dair kaşeli imzalı ve üzerinde iş verenin iletişim bilgilerini içeren bir belge toplayıp götürebilirsiniz.
-
Abi dil bilmiyorsak ne yapmalıyız tercümanmı lazım lazımsa trdenmi gidecek yoksa ordanmı tutmamız lazım
-
@ugursway cok tesekkur ediyorum
-
@Movistar74 gidip pttden çocuğunuz için e devlet şifresi almalısınız diye biliyorum.
-
Arkadaşlar tekrardan merhabalar benim merak ettiğim husus vize görüşmesine gittiğimizde evraklarımızın haricinde konsolosluğa araba anahtarımızı sokabiliyor muyuz acaba ? Şayet sokamıyorsak ekstra birisi ile gitmemiz gerekiyor. Tecrübeli birisi cevaplarsa çok sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum