Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
947 112 56.3k 117

• @dpdemir çok teşekkürler ,eb3 bizim kategorimiz

• @mrfry hayırlı olsun size de güzel bir mülakat diliyorum

• ben 78 eşim 74 doğumlu çocukluk döneminde olduğunuz aşıları nasıl gösterebiliriz yoksa tekrardan kızamık kabakulak boğmaca vb. bu aşıları Ankara da tekrar mı olmamız gerekiyor.

• Bu konuda bende araştırma içerisindeyim. İl sağlık müdürlüklerinden çözebilirsiniz dediler ben ayrıca askerdede iki doz aşı vurulmuştum (tetenoz ve menenjit) Sisteme işlemedikleri için dilekçe ile taleb edin resmi belge veririz gibi birşey söylediler. Tabi bu belgeyi kabul ederlermi orası ayrı bir durum.. Şu aşı durumları maalesef can sıkıcı ben hiç aşı olmamıştım covid olarak şimdi iki doz olmam mı bir doz olmam arasında net birşeye ulaşmaya çalışıyorum. Unganlara mail attım ama dönüş yaparlarmı bekliyorum..

• @puzzle-tuba Ben de 74’luyum. Cocukluk asilarimiza ulasamadik haliyle. Devlet hastanesinde antikor testi yaptirdik ve kizamik, kabakulak, su cicegine karsi antikorumuz oldugunu ispat ettik. Yani asilarimiz var demekti bu. Ama maalesef doktor ofisi bunu kabul etmedi. Sadece e-nabiz’a islenmis olan asilari kabul ediyorlar. Onlar mutlaka gerekli gordugu asilari yapiyorlar yine de. Bosuna ugrasmayin derim.

• EB kategorisi interview’lar Ingilizce mi oluyor yoksa Turkce mi? Veya tercih hakkimiz oluyor mu?

• Tıpkı turist vizesinde olduğu gibi mülakat dilini kendiniz seçiyorsunuz. Her ikisi de olabiliyor

• @Hildebrandt Evrak teslim ettiginiz bankoda Ingilizce mi Turkce mi istersiniz diye soruyorlar.

• ⭐⭐

@Hildebrandt İki dilde de seçenek sunuluyor deniliyor ama kimi aracı firmalar da eğer işveren kriterlerinde dil bilgisi şartı yazıyorsa İngilizce olabilir diyor. Sonuçta yaşama amaçlı gidileceği için dil olaylarını önden olabildiğinde halletmek en mantıklısı.

• Anladim cok tesekkur ederim cevaplar icin. EB kategorisi oldugu icin bizden bir miktar ingilizce konusabilmemiz beklenir diye dusundum ama turkce de olabiliyormus

• @dpdemir Kaç adet aşı olmuştunuz ? toplam fiyat vb. hakkında bilgi verebilir miisiniz?

• @Elganja Benim e-nabiz’a islenmis Hepatit B ve tetanoz asilarim vardi. Menenjit, kizamik ve su cicegi asisi yaptilar. Muayene+asi ucreti olarak 260 usd almislardi benden.

• @Elganja Merhaba, "DV2023 Mülakat Deneyimleri" basligina da goz atabilirsiniz. Mulakat ve muayene DV ile cok benzer. Muayene ile ilgili detayli anlatimlar var ilgili baslikta.

• S selamibasaran bu başlıktan bahsetti

• Herkese selam,
    EB2 NIW kategorisinde mülakatım 13/02 olarak geldi.

• @TOK Gozunuz aydin. Hayirli olsun. Her hafta mulakat mailleri geliyor EB kategorisine. Cok guzel ilerleme var. Sorunsuz bir mulakat gecirmenizi diliyorum.

• @dpdemir
    Çok teşekkür ederim
    Hakkımda hayırlısı olsun diyorum

• @TOK hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer mülakatınız 🙏🏻

• @TOK
    Paylaştığınız için teşekkürler. Benim de takip edebildiğim kadarıyla dikkate değer bir hızlanma oldu.

• @Ceycey-0 bir videoda rastladım, bu sene vize vermek için olan yaklaşımlarını değiştirmiş USCIS. Bütün vize numaralarını avalible yapmış ve sıradan randevu vermeye başlamış. Eskiden aylık olarak açıyormuş. Yani yıl sonuna doğru retro olabilir bence. Kaynak: Remzi Kulen'in son videosu

• @TOK

USCIS tarafındaki değişikliği bilemiyorum. ancak, mülakat tarihi alamama konsolosluğun tarih vermemesiyle alakalı bir sorundu ve o tarafta bir hızlanma oluyor gibi. Hayırlısı...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k