Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan evet haklısınız, red aldık ve cevaba evet aldık diyeceğiz… fakat şartlarımızı daha iyileştirdik nişanlandık, bankaya koyacağımız miktar cok daha fazla arttı. Ve onceki mülakatta tek gideceğini, bekar olduğunu çalışmadığını söylemişti, aslında direkt red sebebi. Suan babasıyla başvuru yapacak, nişanlı durumda olacak ( evleneceği için yine donmesi lazım) gibi sebeplerle geriye döneceğini kanıtlar diye umuyorum

• @thisistheway birde siz redden kac ay sonra alabildiniz ? 8 haziranda red yedik, marta kadar almaya çalışıyoruz

• ⭐⭐

@erdemonur Bildiğim kadarıyla ana başvurucu gibi bir kavram yok, başvuranlardan birinin bilgileriyle ais hesabı açtıktan sonra randevu listesine diğer adayları eklediğinizde yine standart sorulara yanıt veriyorsunuz ve o sorulardan birisi de son 2 yıl içerisinde ret aldınız mı sorusu. Bu sefer diğer adayların da randevu alamaması gibi bir durum yaşanabilir. 15 Aralık'tan bu yana konsolosluk ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin izin kullandığını göz önüne alırsak muhtemelen Ocak ayının işk haftası yeni vize slotları açılmaya başlanacaktır. Bence o zamanı bekleyin, eğer yine randevu alamazsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

• @EasternStar çok teşekkür ederim, umarım Ocak ayına açılır ve 2 ay içinde randevu bulur vizemizi alırız. Olmadı diger yöntemi deneyeceğiz

• @erdemonur ret yediken 3 ay sonra tarihler görünmeye başladı, ve randevumu geri çekmeye başladım.

• @thisistheway çok teşekkür ederim bilgi için

• Red'li olan tarihler çok yakın zamana geri çekilebiliyor. Önemli olan ilk tarihi alabilmek.

• @ReLoad evet, tarihi nasıl alacağız biz de onu bulamıyoruz ne yazık ki

• @erdemonur, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ReLoad evet, tarihi nasıl alacağız biz de onu bulamıyoruz ne yazık ki

Sık sık takip etmeniz gerekli. İlk tarih açılınca gerisi gelir zaten.

• @ReLoad çok teşekkür ederim

• @erdemonur, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ReLoad çok teşekkür ederim

Rica ederim.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@erdemonur hocam bankaya ne kadar koyduğunuz abd vizesi için önemsizdir.
    Genç+bekar+işsiz = direk red.
    profilin düzelmesi gerek.

Hatta Gökçe hanımın geçen sene youtube kanalında söylediği nişanlı olup tek gidenlere de çok inanilmiyor du.

• Ailem için ds-160 formu dolduracağım.
    Bu formu doldururken yardım aldınız kısmına kendimi yazmamda bir sakınca var mı?

Ödemeyi de kendi kartımla yapacağım.

• @charon dogru, yalnız ilk başta kendi tek gideceğim diye başvurdu,(Avrupa gibi cok kolay sandigi icin kasmadı hiç) şimdi birlikte gidicez olarak değiştirdik. O zaman nişanlı değildik şimdi nişanlandık, Şuan bir şirket kurma durumu da var, hayırlısı artık.

• @misty Hayir sakinca yok. Annem icin doldurmustum ben de. Kendimi yazdim o bolume. Bol sans.

• @misty hocam valla nişanlım yardim almadı red yedi. Ben ailemle birlikte basvurdum, vizeci halletti butun işleri, onay aldık. Bence yardım almanızda fayda var, üstüne 50-60 dolar daha verin kafanız rahat olsun. Öteki türlü hem 2 yıl bekliyorsunuz hem 2 defa para veriyorsunuz hemde sürecin stresi çok yoruyor

• Merhabalar foruma yeni üye oldum abd icin 10 yıllık vize başvurusu yapmak istiyorum sağlam bir firma varmı acelem yok mülakat için. Daha önce yurtdışı giriş olmadı hiç verirlermi ondanda emin değilim yardımcı olursanız sevinirim

• @Gonzalez34, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhabalar foruma yeni üye oldum abd icin 10 yıllık vize başvurusu yapmak istiyorum sağlam bir firma varmı acelem yok mülakat için. Daha önce yurtdışı giriş olmadı hiç verirlermi ondanda emin değilim yardımcı olursanız sevinirim

herhangi bir firma ya da aracı kuruma ihtiyacınız yok.
    bu forumda bol bol kaynak var.
    zaten abd konsolosluğuna bizzat başvurup mülakat yapacaksınız.

• ⭐⭐

@Gonzalez34 Öncelikle size tavsiyem vaktiniz var ise pasaportunuzla şengen bölgesinden en az 2 ülkeye gitmeniz. Mümkünse İngiltereyi ziyaret etmeniz.Bunların arasına vizesiz bir kaç ülkede eklenebilir. Sonrasında burdaki yönergelere göre Ds160 formunu doldurursunuz. Yine buradaki mülakat deneyimlerini okuyarak görüşmeye gidebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |