(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ReLoad çok teşekkür ederim
-
@erdemonur, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ReLoad çok teşekkür ederim
Rica ederim.
-
Bu ileti silindi! -
@erdemonur hocam bankaya ne kadar koyduğunuz abd vizesi için önemsizdir.
Genç+bekar+işsiz = direk red.
profilin düzelmesi gerek.Hatta Gökçe hanımın geçen sene youtube kanalında söylediği nişanlı olup tek gidenlere de çok inanilmiyor du.
-
Ailem için ds-160 formu dolduracağım.
Bu formu doldururken yardım aldınız kısmına kendimi yazmamda bir sakınca var mı?Ödemeyi de kendi kartımla yapacağım.
-
@charon dogru, yalnız ilk başta kendi tek gideceğim diye başvurdu,(Avrupa gibi cok kolay sandigi icin kasmadı hiç) şimdi birlikte gidicez olarak değiştirdik. O zaman nişanlı değildik şimdi nişanlandık, Şuan bir şirket kurma durumu da var, hayırlısı artık.
-
@misty Hayir sakinca yok. Annem icin doldurmustum ben de. Kendimi yazdim o bolume. Bol sans.
-
@misty hocam valla nişanlım yardim almadı red yedi. Ben ailemle birlikte basvurdum, vizeci halletti butun işleri, onay aldık. Bence yardım almanızda fayda var, üstüne 50-60 dolar daha verin kafanız rahat olsun. Öteki türlü hem 2 yıl bekliyorsunuz hem 2 defa para veriyorsunuz hemde sürecin stresi çok yoruyor
-
Merhabalar foruma yeni üye oldum abd icin 10 yıllık vize başvurusu yapmak istiyorum sağlam bir firma varmı acelem yok mülakat için. Daha önce yurtdışı giriş olmadı hiç verirlermi ondanda emin değilim yardımcı olursanız sevinirim
-
@Gonzalez34, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar foruma yeni üye oldum abd icin 10 yıllık vize başvurusu yapmak istiyorum sağlam bir firma varmı acelem yok mülakat için. Daha önce yurtdışı giriş olmadı hiç verirlermi ondanda emin değilim yardımcı olursanız sevinirim
herhangi bir firma ya da aracı kuruma ihtiyacınız yok.
bu forumda bol bol kaynak var.
zaten abd konsolosluğuna bizzat başvurup mülakat yapacaksınız. -
@Gonzalez34 Öncelikle size tavsiyem vaktiniz var ise pasaportunuzla şengen bölgesinden en az 2 ülkeye gitmeniz. Mümkünse İngiltereyi ziyaret etmeniz.Bunların arasına vizesiz bir kaç ülkede eklenebilir. Sonrasında burdaki yönergelere göre Ds160 formunu doldurursunuz. Yine buradaki mülakat deneyimlerini okuyarak görüşmeye gidebilirsiniz.
-
@Gonzalez34 yurtdışı çıkış yok, bekar ve erkekseniz alma şansınız %10 falan.
azıcık foruma bakın. -
B2 vize türünden ağustos gibi ret aldım . aralık başı tekrar formu doldurdum ödemeyi yaptım fakat randevu bulamıyorum (ds160da ankarada başvuru yapacagımı işaretlemiştim istanbulda bulsam bile almadım ankarada hiç bulamadım) şimdi istanbuldan randevu alsam acaba sıkıntı cıkarırlar mı
-
@ryuzakitw hayır bir sorun yaşamazsınız. Dosyanız genelde otomatik olarak görüşme yapacağınız konsolosluğa aktarılıyor. Eğer bir sorun çıkarsa yeniden bir DS-160 formu doldurabilirsiniz, bu hak 1 sefere mahsus olduğu için (AIS üzerindeki DS-160 form id güncelleme işlemi) görüşmeye 10 gün kala yapmanızda fayda var. Ayrıca bu süre içerisinde eğer Ankara da boş randevu bulabilirseniz geriye çekebilirsiniz. Takvimde boş günler bulduğunuz sürece istediğiniz kadar tarih değişikliği yapabilirsiniz.
-
Tamamdır çok teşekkürler.Bir de her saat 2 3 kez kontrol ediyorum randevu var mı diye o yüzden shadow ban tarzı bir şey yemiş olma ihtimalim var mı ?
-
Önceden alınan vize kolaylık sağlar mı?
Merhabalar 2019 da j1 vizesi ile wat yapmıştım şimdi turist vizesine başvurmak istiyorum. Bu önceden aldığım vize turist vizesi almamda kolaylık sağlar mı? Şu anda ABD de olan tanıdığım da var.
-
@ryuzakitw, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
B2 vize türünden ağustos gibi ret aldım . aralık başı tekrar formu doldurdum ödemeyi yaptım fakat randevu bulamıyorum (ds160da ankarada başvuru yapacagımı işaretlemiştim istanbulda bulsam bile almadım ankarada hiç bulamadım) şimdi istanbuldan randevu alsam acaba sıkıntı cıkarırlar mı
Red yemiş olanlar biraz daha zor randevu bulabiliyor. Sürekli takip etmeniz gerekli.
-
@ryuzakitw Ban yediğinizde hiç bir tarih görünmüyor. Muhtemel şu an Aralık 2024'ü görüyor olmanız lazım. Yabancı forumlarda ais sitesinde günlük 70 sorgulama sonrası soft ban yaptığını ve 5 saat engellediğini okumuştum. (Dün o soft banı ben yedim:) )
-
@caliskanpr, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ryuzakitw Ban yediğinizde hiç bir tarih görünmüyor. Muhtemel şu an Aralık 2024'ü görüyor olmanız lazım. Yabancı forumlarda ais sitesinde günlük 70 sorgulama sonrası soft ban yaptığını ve 5 saat engellediğini okumuştum. (Dün o soft banı ben yedim:) )
70 kesin bir sayı değil. Bazen 20 sorgulama bazen 50 - 60 sorgulamada Soft Ban yersiniz. Hatta 3 saat içinde 10 sorguda bile ban yemişliğim var. Ban yediğinizden itibaren 5 saat sonra ban açılır. Banlı olduğunuz süre içerisinde sorgulama yapmaya çalışırsanız yani sürekli takvimi açarsanız bir üst seviyede ban yersiniz ki bu 72 saat oluyor. 72 saatlik ban bazen modemi resetlediğinizde silinebiliyor.
-
Arkadaslar merhaba iyiakşamlar herkese
amerika vizesi icin ds-160 formundaki amerikadaki adres ve kontakt bilgilerine orada kalırsam diye rezervasyon yaptıracagım otel adresi ve kontakt bilgisini girmem mi daha iyi yoksa orada yasayan amerikan vatandası arkadasımı mı göstermem vize için daha uygun olur,konsoluslugun kararını etkiliyormu orada tanıdık birinin olması ve o adreste kalmam bilginiz var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum