Sayılarla DV2024
-

-
-
Geçen yılın aynı Ekimde DV 49 vize basılmış bu yıl 29 Vize. Önceki yılların deneyiminden ve mevcut süreçten anladığım kadarıyla 10.000 üstünün mülakat alması biraz sorunlu 15 bin üstü muhtemelen hiç alamayacak. Bu durumda dosya taşımak için alternatif yollar geliştirmemiz gerekiyor. Benim Schengen bölgesine turistik vize almam neredeyse imkansız acaba bir ülkeye 3-6 ay veya daha uzun süreli dil okulu veya benzer bir programa öğrenci olarak giriş yapıp dosyamızı oraya taşıma isteği yapsak dosya taşıma şansı elde edebilir miyiz? AOS ve vatandaşlık dışında dosya taşımak için başka yöntemler var mı?
-
@GOKAY-0 Onerimiz de zaten bu tip calisma/ogrenci vizesi gibi vizelerle ikametiniz tasiyarak dogrudan KCC araciligiyla dosya tasimaniz. Konsololsuklara yalvararak yaptigmiz sey aslinda teknik olarak sistem disidir ve garantisi de yoktur. Bu nedenle eger sansiniz varsa mutlaka boyle imkanlari degerlendirin, illa da Avrupa olmak zorunda degil, rekabeti az baska bir ulkeye de gidebilirsiniz ogrencilik icin. Sunu da soylemeliyim ki 3-6 aylik vizelrde her zaman konsololugun kabul edecegei bir oturum izniniz olmayabilir, mumkunse en azindan yari zaanla calisma imkani da veren programlara bakin, genelde bunlar sekiz aylik programlardir.
-
excel tablosuna şuan talihlilerin %kaç ı kayıtlıdır?
-
@Ümit-Karabayır tahminimce 1/3 ü.
-
bakın ne buldum.
bize böyle bir mucize lazım..

-
@Ümit-Karabayır 2 kere sunu yapsalar neredeyse yesilkart forumun tamami mülakat alir 😁😁😁
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@Summer-0 aynwn bunun anlami ne?12.000 diyo ya
-
@escada0101 DV talihlisiyseniz, lutfen vize surecinizi ilk olarak imzaniza tasiyin.
-
-
@ahuramazda bizim belimizi IR5 mi büküyor yani?
-
kasım 2023 vize istatistikleri açıklandı!
ilgili istatistiklere göre ankara kasım ayı'nda toplam 433 göçmen vize işleme aldı. bu rakam ekimayı'nda 489'du..
bu vizelerden sadece 26 tanesi DV olarak işlem gördü. bu rakam ekim ayı'nda 29'du..
paşam istikrarlı düşüşüne bozmadan devam ediyor..
gelelim işin korkunç tarafına;
bastıkları bu 26 vizenin sadece 5 tenesi türkiye doğumlu!
bu da demek oluyor ki kalanların hepsi AS dosyası..
bu listeden de görüyoruz ki dünyada toplam AS bastıkları dosya sayısı TC doğumlu olanlardan fazla :)
*unutmayalım ki AS dosyalar sadece ankara'da işlem görmüyor.
https://media.tenor.com/skHIRi8nWaAAAAAC/clapping-congrats.gif
bu istatistikler sonrası hala ankara'ya güvenenlere bol şans diliyor, bol mülakatlı bir 2024 diliyorum.
ışık sizinle olsun,
namaste
-
@jtcarlos umarım yıl sonuna kadar böyle yapıp, yeni yılla birlikte dv türüne ağırlık verirler. geçen sene kotanın erken bitmesinden dolayı dv vizelerini ağırdan alıyorlardır diye düşünmek istiyorum
-
@ahuramazda yanlış bir düşünce.Sadece Ankara böyle yavaş diğer yerler çalışıyor
-
yeri gelmişken bütün dünyaya şöyle bir bakalım,
isteyince işini düzgün yapan konsoloslukları görmek için;
-
@ahuramazda yanlış düşünce, case no yüksek olan ve imkanı olan herkes dosyasını taşımalı yoksa ciddi risk almak demek Ankara'ya bel bağlamak.
-
@gucarslan Sizce neden bu sene böyle bir performans sergileniyor Uğur abi? Gıcıklıklarına mı yapıyorlar? İşin siyasi boyutunu da asla anlamış değilim. ABD ile aramız gayet iyi diye biliyorum, eğer bilmediğim şeyler yoksa tabi arka planda.
-
@misha90 ben de anlamıyorum gerçekten. sorun meksikadan geçen kaçak sayısı ise neden bu kadar talihli var o zaman. kazanan talihli sayısını azaltsınlar.
-
@ahuramazda yakında onu da yaparlar ,sorun tam da bu kaçak geçişler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum