Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

  • @volkanu öncelikle cevabınıza teşekkür ederim.. aslında merak ettiğim böyle ayrı ayrı federasyonlar ya da branşlar şeklinde değil de sorumda belirttiğim yerler gibi kamusal ya da devlete/eyalete ait kurumlar olup olmadığı..

  • ⭐⭐

    şafak 133 :) Sayalım günleri sayalım.

    Varsa aramızda hıristiyan vatandaşlarımız onlara da mutlu noeller diliyorum bu arada.

  • ⭐⭐

    safak kesss 132 tam 19 hafta

  • ⭐⭐

    @calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    safak kesss 132 tam 19 hafta

    132 gün = 3168 saat =190.080 dakika = 11.404.800 saniye

    Böyle bakınca asla gelmez gibi hissediyor insan :)

    Bir yandan zaman hemen geçsin istiyorum. Bir yandan da olumsuz çıkarsa dünyam başıma yıkılacak gibi hissedeceğim için geçmesin istiyorum. Duygularım tuhaf.


  • çok birşey kalmamış ya, 19 hafta nedir ki :) zaten şimdi seçim meçim derken o aralar zaman daha hızlı akar .:)


  • Selam ben DV2019 talihlisiyim. Geçen sene başvurduğumda bu sitenin varlığını bile bilmiyordum. Siz direk bulmuşsunuz :) Açıkçası son yıllarda çıkıpta gidemeyen gibi üzücü bir kesimde mevcut inşallah hem çıkar hem düşük case numarası gelir. Yoksa benim gibi her gün çıktı ama acaba mülakat vericeklermi diye bir yıl daha kafayı yersiniz :)

  • ⭐⭐

    @cancakicitr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Selam ben DV2019 talihlisiyim. Geçen sene başvurduğumda bu sitenin varlığını bile bilmiyordum. Siz direk bulmuşsunuz :) Açıkçası son yıllarda çıkıpta gidemeyen gibi üzücü bir kesimde mevcut inşallah hem çıkar hem düşük case numarası gelir. Yoksa benim gibi her gün çıktı ama acaba mülakat vericeklermi diye bir yıl daha kafayı yersiniz :)

    Hocam çoğunluk genelde sizin gibi sonradan öğreniyor. Biz forumlarda yazan çizenler genelde üç kesime ayrılıyor. Halihazırda Amerika'da yerleşmiş olup gidecek olanlara bilgi verip yol yordam gösterenler, yerleşme hazırlığındaki talihliler ve bizim gibi yerleşme hayalleri kuran kişiler. Eh dediğim gibi biz burada anca hayalleri kuruyoruz. Green Card'ın hayaliyle daha çıkmadan nerdeyse bütün evrak işlerini ne nasıl yapılır nasıl doldurulur öğreniyoruz ve konsolosluk aşamalarını dahi ezberliyoruz. Amerika'da neyi nasıl yapacağızı her şeyi tekrar tekrar planlıyoruz. Eyalet seçiminden tut yaşayabileceğimiz evlere çalışabileceğimiz işlere kadar her şeyi didik didik ediyoruz. Sonra sonuç bir açıklanıyor not been selected :) Hayaller America gerçekler Orta Doğu oluyor.

    Sonra forumlara giriyorum üzüntüyle. Forumlarda yeni başlıklar yeni üyeler. Başlıklara bakıyorum "Green card çıktı şimdi ne yapacağım dil bilmem param yok tanıdığım yok mesleğim yok Amerika'ya gitmeye değer mi?"

    Sinir harbi :) :)

    Neyse en azından siz foruma üye olmasanız bile en azından gitmeye niyeti olan bu işe bilinçle başvurmuş birisiniz. O açıdan sevindim umarım hayırlı olur size.


  • @aayhann aynı durumdayız geçen senede başvurdum çıkmadı hayal kırıklığı yaşadım
    bu sefer inşallah çıkar çooooook istiyorum çıkmasını
    çıkana kadar başvuracağım inş en kısa sürede çıkar


  • @chromium ne yaptın sen arkadaş açıklanacağı zamanı iple çekiyorsun çıkmazsa aynı olay tekrardan başvuru zamanı ve birdahaki mayıs için olacak sanırım :)

  • ⭐⭐

    @sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium ne yaptın sen arkadaş açıklanacağı zamanı iple çekiyorsun çıkmazsa aynı olay tekrardan başvuru zamanı ve birdahaki mayıs için olacak sanırım :)

    Evet sürekli başvur, hayal kur, has not been selected, hayal kırıklığı, başvur, hayal kur, has not been selected, hayal kırıklığı, başvur... Diye gidiyor.

  • ⭐⭐

    bizler gibi hergün forumda geri sayım ile kıvranmıs birine cıktımı acaba forum tarihinde?.Ben fitratımı biliyorum. Dil bilmeyen ilkokul mezunu feodal kekolara cıkacak. Helal et nerde bulabilirim şeklinde baslıklar atılacak


  • @cancakicitr bir an önce alırsınız dilegim


  • biz de karı koca başvurduk ilk kez. sanki içimde çıkacakmış gibi bir his var rüyalarıma falan giriyor artık. şu mayıs gelse artık


  • @chromium çıkar inş
    Bizde aynı durumdayız
    Hayalde kalıyo


  • Herkese tekrardan merhabalar. Acaba GC2020 başvurup aynı heyecanı paylaştığımız İzmir'den arkadaşlar var mı ki burada ?


  • Canım sıkıldıkça açıyorum forumları yazıları okuyorum ve umarım burada Amerika hayali kuran herkese çıkar ben DV-2023 ile başvurulara başlama gibi bir planım var ama bakalım hayırlısı Allah yardımcımız olsun diyorum

  • ⭐⭐

    @calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    bizler gibi hergün forumda geri sayım ile kıvranmıs birine cıktımı acaba forum tarihinde?.Ben fitratımı biliyorum. Dil bilmeyen ilkokul mezunu feodal kekolara cıkacak. Helal et nerde bulabilirim şeklinde baslıklar atılacak

    DonanımHaber forumunda green card başlığını açıp yöneten kişiye çıkmıştı daha önce gördüğüm. İnşallah bu sene de sayım yapan bizlere çıkar :)


  • @chromium Umarım çıkar özellikle size dedim az önce, ismini vermeyeyim bir kullanıcı ile aranızda geçen tartışmayı okudum da insanın bir an önce göç etme isteği kabarıyor :)


  • 2016 dan beri başvuruyorum. Bu sene bi his çıkacak dedi. Hadi hayırlısı bakalım.


  • @nilfersev izmirden merhaba:)


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum