DV2020 bekleme odası
-
Sağolun herkese teşekkürler inşallah kazanalım da gerisi gelir ben bi kaç tanıdğım var die yazıldım bekalım şuan hem çalışırım hemde dil okulu die düşündüm olursa iyi olur
-
eşimle beraber ilk kez başvurduk..bu zamana kadar neden araştırmadık ve neden bu kadar bekledik inanamıyorum..greencard çıkması çok zor bir ihtimal olmasına rağmen kendini çok fazla umutlandıranlardanım..çıkmazsa baya üzülücem sanki..herkese bol şans, dilediğiniz gibi olsun herşey
-
merhabalar, sorumu nereye yazsam bilemeyip buradaki sohbet ortamı dolayısıyla burada karar kıldım.. =) malum Türkiye'de spor alanında bir bakanlığımız, bakanlığa bağlı il ve ilçe spor müdürlükleri, gençlik merkezleri, belediyelerin spor işleri müdürlükleri gibi kurum ve kuruluşlar var.. peki Amerika'da spor nasıl yönetiliyor?
-
@hayallerabd belli ki merak etmişsiniz bende merak edip bir araştırayım dedim şöyle bir yazı çıktı, https://lean.org.tr/amerikan-sporu-nasil-yonetiliyor/ ...
-
@hayallerabd ben traitlon yaptığım için onu araştırmıştım, bizdeki gibi ulusal yarışlar oluyor (şuan 2019 yılı takvimi açıklanmış)
bu yarışların neticesinde hem milli takım seçiliyor hem de ülke şampiyonu belirleniyor.
"USA Triathlon" diye bir birim düzenliyor bunu, sanırım bizdeki Türkiye Triatlon Federasyonunun karşılığı..Ek olarak her eyalette özel yarışlar da düzenleniyor.
Diğer sporlarda bu şekildedir diye düşünüyorum..
-
Aranız da ikinci kez başvurupta kazanan veya tanıdığınız varmı ? :))
-
@lordbolton araştırırken ben de bu yazıyı okumuştum ama daha çok olimpiyat komitesi üzerine olduğu için aradığım cevap değildi.. zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler..
-
@volkanu öncelikle cevabınıza teşekkür ederim.. aslında merak ettiğim böyle ayrı ayrı federasyonlar ya da branşlar şeklinde değil de sorumda belirttiğim yerler gibi kamusal ya da devlete/eyalete ait kurumlar olup olmadığı..
-
şafak 133 :) Sayalım günleri sayalım.
Varsa aramızda hıristiyan vatandaşlarımız onlara da mutlu noeller diliyorum bu arada.
-
safak kesss 132 tam 19 hafta
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
safak kesss 132 tam 19 hafta
132 gün = 3168 saat =190.080 dakika = 11.404.800 saniye
Böyle bakınca asla gelmez gibi hissediyor insan :)
Bir yandan zaman hemen geçsin istiyorum. Bir yandan da olumsuz çıkarsa dünyam başıma yıkılacak gibi hissedeceğim için geçmesin istiyorum. Duygularım tuhaf.
-
çok birşey kalmamış ya, 19 hafta nedir ki :) zaten şimdi seçim meçim derken o aralar zaman daha hızlı akar .:)
-
Selam ben DV2019 talihlisiyim. Geçen sene başvurduğumda bu sitenin varlığını bile bilmiyordum. Siz direk bulmuşsunuz :) Açıkçası son yıllarda çıkıpta gidemeyen gibi üzücü bir kesimde mevcut inşallah hem çıkar hem düşük case numarası gelir. Yoksa benim gibi her gün çıktı ama acaba mülakat vericeklermi diye bir yıl daha kafayı yersiniz :)
-
@cancakicitr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Selam ben DV2019 talihlisiyim. Geçen sene başvurduğumda bu sitenin varlığını bile bilmiyordum. Siz direk bulmuşsunuz :) Açıkçası son yıllarda çıkıpta gidemeyen gibi üzücü bir kesimde mevcut inşallah hem çıkar hem düşük case numarası gelir. Yoksa benim gibi her gün çıktı ama acaba mülakat vericeklermi diye bir yıl daha kafayı yersiniz :)
Hocam çoğunluk genelde sizin gibi sonradan öğreniyor. Biz forumlarda yazan çizenler genelde üç kesime ayrılıyor. Halihazırda Amerika'da yerleşmiş olup gidecek olanlara bilgi verip yol yordam gösterenler, yerleşme hazırlığındaki talihliler ve bizim gibi yerleşme hayalleri kuran kişiler. Eh dediğim gibi biz burada anca hayalleri kuruyoruz. Green Card'ın hayaliyle daha çıkmadan nerdeyse bütün evrak işlerini ne nasıl yapılır nasıl doldurulur öğreniyoruz ve konsolosluk aşamalarını dahi ezberliyoruz. Amerika'da neyi nasıl yapacağızı her şeyi tekrar tekrar planlıyoruz. Eyalet seçiminden tut yaşayabileceğimiz evlere çalışabileceğimiz işlere kadar her şeyi didik didik ediyoruz. Sonra sonuç bir açıklanıyor not been selected :) Hayaller America gerçekler Orta Doğu oluyor.
Sonra forumlara giriyorum üzüntüyle. Forumlarda yeni başlıklar yeni üyeler. Başlıklara bakıyorum "Green card çıktı şimdi ne yapacağım dil bilmem param yok tanıdığım yok mesleğim yok Amerika'ya gitmeye değer mi?"
Sinir harbi :) :)
Neyse en azından siz foruma üye olmasanız bile en azından gitmeye niyeti olan bu işe bilinçle başvurmuş birisiniz. O açıdan sevindim umarım hayırlı olur size.
-
@aayhann aynı durumdayız geçen senede başvurdum çıkmadı hayal kırıklığı yaşadım
bu sefer inşallah çıkar çooooook istiyorum çıkmasını
çıkana kadar başvuracağım inş en kısa sürede çıkar -
@chromium ne yaptın sen arkadaş açıklanacağı zamanı iple çekiyorsun çıkmazsa aynı olay tekrardan başvuru zamanı ve birdahaki mayıs için olacak sanırım :)
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@chromium ne yaptın sen arkadaş açıklanacağı zamanı iple çekiyorsun çıkmazsa aynı olay tekrardan başvuru zamanı ve birdahaki mayıs için olacak sanırım :)
Evet sürekli başvur, hayal kur, has not been selected, hayal kırıklığı, başvur, hayal kur, has not been selected, hayal kırıklığı, başvur... Diye gidiyor.
-
bizler gibi hergün forumda geri sayım ile kıvranmıs birine cıktımı acaba forum tarihinde?.Ben fitratımı biliyorum. Dil bilmeyen ilkokul mezunu feodal kekolara cıkacak. Helal et nerde bulabilirim şeklinde baslıklar atılacak
-
@cancakicitr bir an önce alırsınız dilegim
-
biz de karı koca başvurduk ilk kez. sanki içimde çıkacakmış gibi bir his var rüyalarıma falan giriyor artık. şu mayıs gelse artık
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum