@cancakicitr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Selam ben DV2019 talihlisiyim. Geçen sene başvurduğumda bu sitenin varlığını bile bilmiyordum. Siz direk bulmuşsunuz
Açıkçası son yıllarda çıkıpta gidemeyen gibi üzücü bir kesimde mevcut inşallah hem çıkar hem düşük case numarası gelir. Yoksa benim gibi her gün çıktı ama acaba mülakat vericeklermi diye bir yıl daha kafayı yersiniz 
Hocam çoğunluk genelde sizin gibi sonradan öğreniyor. Biz forumlarda yazan çizenler genelde üç kesime ayrılıyor. Halihazırda Amerika'da yerleşmiş olup gidecek olanlara bilgi verip yol yordam gösterenler, yerleşme hazırlığındaki talihliler ve bizim gibi yerleşme hayalleri kuran kişiler. Eh dediğim gibi biz burada anca hayalleri kuruyoruz. Green Card'ın hayaliyle daha çıkmadan nerdeyse bütün evrak işlerini ne nasıl yapılır nasıl doldurulur öğreniyoruz ve konsolosluk aşamalarını dahi ezberliyoruz. Amerika'da neyi nasıl yapacağızı her şeyi tekrar tekrar planlıyoruz. Eyalet seçiminden tut yaşayabileceğimiz evlere çalışabileceğimiz işlere kadar her şeyi didik didik ediyoruz. Sonra sonuç bir açıklanıyor not been selected
Hayaller America gerçekler Orta Doğu oluyor.
Sonra forumlara giriyorum üzüntüyle. Forumlarda yeni başlıklar yeni üyeler. Başlıklara bakıyorum "Green card çıktı şimdi ne yapacağım dil bilmem param yok tanıdığım yok mesleğim yok Amerika'ya gitmeye değer mi?"
Sinir harbi

Neyse en azından siz foruma üye olmasanız bile en azından gitmeye niyeti olan bu işe bilinçle başvurmuş birisiniz. O açıdan sevindim umarım hayırlı olur size.