Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185
  • ⭐⭐

    bizler gibi hergün forumda geri sayım ile kıvranmıs birine cıktımı acaba forum tarihinde?.Ben fitratımı biliyorum. Dil bilmeyen ilkokul mezunu feodal kekolara cıkacak. Helal et nerde bulabilirim şeklinde baslıklar atılacak


  • @cancakicitr bir an önce alırsınız dilegim


  • biz de karı koca başvurduk ilk kez. sanki içimde çıkacakmış gibi bir his var rüyalarıma falan giriyor artık. şu mayıs gelse artık


  • @chromium çıkar inş
    Bizde aynı durumdayız
    Hayalde kalıyo


  • Herkese tekrardan merhabalar. Acaba GC2020 başvurup aynı heyecanı paylaştığımız İzmir'den arkadaşlar var mı ki burada ?


  • Canım sıkıldıkça açıyorum forumları yazıları okuyorum ve umarım burada Amerika hayali kuran herkese çıkar ben DV-2023 ile başvurulara başlama gibi bir planım var ama bakalım hayırlısı Allah yardımcımız olsun diyorum

  • ⭐⭐

    @calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    bizler gibi hergün forumda geri sayım ile kıvranmıs birine cıktımı acaba forum tarihinde?.Ben fitratımı biliyorum. Dil bilmeyen ilkokul mezunu feodal kekolara cıkacak. Helal et nerde bulabilirim şeklinde baslıklar atılacak

    DonanımHaber forumunda green card başlığını açıp yöneten kişiye çıkmıştı daha önce gördüğüm. İnşallah bu sene de sayım yapan bizlere çıkar :)


  • @chromium Umarım çıkar özellikle size dedim az önce, ismini vermeyeyim bir kullanıcı ile aranızda geçen tartışmayı okudum da insanın bir an önce göç etme isteği kabarıyor :)


  • 2016 dan beri başvuruyorum. Bu sene bi his çıkacak dedi. Hadi hayırlısı bakalım.


  • @nilfersev izmirden merhaba:)

  • ⭐⭐

    @hgkd DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @nilfersev izmirden merhaba:)

    Merhaba hoşgeldiniz, İlk başvurunuz mu? :)

    @maiaraba DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    2016 dan beri başvuruyorum. Bu sene bi his çıkacak dedi. Hadi hayırlısı bakalım.

    Iyi şanslar diliyorum. :)

    @griinkart DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium Umarım çıkar özellikle size dedim az önce, ismini vermeyeyim bir kullanıcı ile aranızda geçen tartışmayı okudum da insanın bir an önce göç etme isteği kabarıyor :)

    Evet o ismi lazım olmayan şahıs gibilerle arama bir an önce okyanuslar girsin istiyorum. Bu siteye geldik gene kurtulamadık bu tiplerden arkadaş. Nefret ettirdiler nefret.


  • Bütün İzmir burdayız... sonra hep İzmir lilere çıkıyor deniyor :)

  • ⭐⭐

    @mendebur gerçekten var mı acaba böyle bir şey insanın İzmirli olası geliyor doğrusu :)


  • @chromium Aslında açıklandıktan sonra bunları defalarca okumak için o kadar çok zamanınız olacak ki. Şimdiden yıpratmayın demek istiyorum aslında ben sonradan öğrendim bu case numarası olaylarını ve iyikide sonradan öğrenmişim.Öğrendiğim günden beri bir teori bir istatistik :) Beynim allak bullak oldu süreç insanı yoruyor umarım hepimiz için en hayırlısı olur.Ben gitmeyi çok isteyerek başvurdum ve inş kısmetse olur diyorum.


  • Herkese merhabalar formu yaklaşık altı aydır sadece okuyucu olarak takip ediyorum bundan iki sene önce bir şansımı deneyim diye başvurmuştum fakat çıkmadı bu sene tekrar başvurdum eşimle beraber şimdi mayıs ayini dört gözle bekliyorum yaşım 40 bu saatten sonra Amerika benim için macera mı olur aslında bilemiyorum fakat daha önce oraya giden ve yerleşen insanların durumlarına bakınca yeni bir hayat kurmak için çok geç değil diye düşünüyorum . benim bu Green kart çekilişi haricinde E1/E2 vizesi alarak da gitme şansım oluştu şimdi açıkçası bu şansı kullanıp oraya yerleşiyim mi diye düşünürken E1-2 vize sahiplerinin daimi olarak green kart alamadıklarını öğrendim bu vizenin belirli sürelerle devamlı yenilendiğini duydum bu konu hakkında bilgi alabileceğim forumda bir başlık var mı acaba ?


  • @praetor DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhabalar formu yaklaşık altı aydır sadece okuyucu olarak takip ediyorum bundan iki sene önce bir şansımı deneyim diye başvurmuştum fakat çıkmadı bu sene tekrar başvurdum eşimle beraber şimdi mayıs ayini dört gözle bekliyorum yaşım 40 bu saatten sonra Amerika benim için macera mı olur aslında bilemiyorum fakat daha önce oraya giden ve yerleşen insanların durumlarına bakınca yeni bir hayat kurmak için çok geç değil diye düşünüyorum . benim bu Green kart çekilişi haricinde E1/E2 vizesi alarak da gitme şansım oluştu şimdi açıkçası bu şansı kullanıp oraya yerleşiyim mi diye düşünürken E1-2 vize sahiplerinin daimi olarak green kart alamadıklarını öğrendim bu vizenin belirli sürelerle devamlı yenilendiğini duydum bu konu hakkında bilgi alabileceğim forumda bir başlık var mı acaba ?

    Bir alıntıdır....
    Amerika | E2 Vizesinden Green Card'a Giden 5 Yol
    E-2 vizesi daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi göçmen olmayan bir vize türü olup Amerika'da iş yapma ve yaşama imkanı tanır. Ancak bu vize Amerika'da ticari faaliyetiniz devam ettiği sürece geçerlidir. Şirketinizi tasfiye ettiğinizde veya sattığınızda Amerika'yı terk etmeniz gerekir. Eğer Amerika'da süresiz oturma hakkınızın olmasını istiyorsanız mutlaka..................Yazının devamı için linke tıklaya bilirsiniz bazı bilgiler verilmiş... https://www.yurtdisinayerlesmek.com/single-post/Amerika-E2-Vizesinden-Green-Card-a-Gecmenin-5-Yolu

    Lütfen sorularınızın devamını için daha önce açılmış konulardan devam ederseniz daha faydalı olacaktır..


  • @chromium araya okyanusların girmesine gerek yok görmezden gelmeyi öğren bence onları..çünkü o okyanus ötesindede karşına çıkacaklar bence..hani insanların bu yüzden gittiğimizde türklerden uzak durucaz tarzındaki yorumlarına bazen hak vermiyor değilim..


  • @mendebur şaka yapıyorum de
    nüfusu izmire mi aldırsak :)

  • ⭐⭐

    @aayhann DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium araya okyanusların girmesine gerek yok görmezden gelmeyi öğren bence onları..çünkü o okyanus ötesindede karşına çıkacaklar bence..hani insanların bu yüzden gittiğimizde türklerden uzak durucaz tarzındaki yorumlarına bazen hak vermiyor değilim..

    Eskiden tahammül seviyesi yüksek, hoşgörülü bir insandım ama sürekli hakarete uğraya uğraya bu özelliğimi valla kaybettim. İnsanlar istediğini düşünebilir yeter ki savunacağım diye hakaretler savurmasin.

  • ⭐⭐

    @cancakicitr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium Aslında açıklandıktan sonra bunları defalarca okumak için o kadar çok zamanınız olacak ki. Şimdiden yıpratmayın demek istiyorum aslında ben sonradan öğrendim bu case numarası olaylarını ve iyikide sonradan öğrenmişim.Öğrendiğim günden beri bir teori bir istatistik :) Beynim allak bullak oldu süreç insanı yoruyor umarım hepimiz için en hayırlısı olur.Ben gitmeyi çok isteyerek başvurdum ve inş kısmetse olur diyorum.

    Evet hocam çıktıktan sonra case number olayı derdi var bir de. Çekilişi kazanmak daha yolun en başı da biz daha yola çıkma hakkı bile elde edemedik henüz :)


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum