Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• KCC'ye mail attım neden bu ay tekrar atladınız benim sıramı diye bu sefer öncekilerden farklı olarak şu cevabı verdiler ne demek istiyorlar anlayan var mı?

DS-260'ınız işlendi. Görüşmeler, işlemesi tamamlanan vaka sayılarına göre sayısal olarak planlanır. İşlenmekte olan mevcut numaraları bulmak için lütfen travel.state.gov adresindeki vize bültenine bakın. Bu bülten her ayın 15'inden sonra güncellenmektedir. Mülakat tarihi planlandığında dvprogram.state.gov kontrol etmeniz için e-posta yoluyla bildirim alacaksınız.

Kentucky Konsolosluk Merkezi (KCC) e-postanızı aldı. Randevu almadan önce belgelerin incelenmesi DV-2024 program yılı için durdurulmuştur. Bu karar hakkında daha fazla bilgiyi https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2023-update.html adresinde bulabilirsiniz. DV-2024 için KCC şu anda belgelerinizi talep etmiyor veya talep etmiyor ve bu posta kutusuna yapılan gönderimler şu anda incelenmiyor.

• ⭐⭐

@Meho35

Standart cevap gibi duruyor. Planlama yapılınca haber edileceksiniz demişler. Önceki senelerdeki gibi KCC'ye evrak gönderilmeyecek felan demişler. Stardart prosedürü söylemiş. Dosyan hakkında bişey dememişler.

• @Meho35 sizin işte gerçekten bir tuhaflık var ds 260 i umarım doğru şekilde submit etmissinizdir

• excel tablosundaki erişim engeli yazısı çıkıyor ? sebebini bilen var mı ?

• ⭐⭐

Request Access de. admin'ler yetki verecektir. Yetkisiz yada listede de olmayanların erişimini sınırlamak için olabilir.

• @melikemim Selamlar, Excel tablosunda sorun vardı, ds-260 formunu doldurma tarihi diğer satırlara işlenen kişiler vardı. CN numarası yerine isimler yazılmıştı. Sanırım adminlerimiz müdahalede bulunuyorlar.

• Arkadaşlar merhaba,KCC 6-7 saat sonra mailime şu şekilde cevap verdi:
    “Thank you for your inquiry.

KCC has reviewed your request to change your interview location. Based on the circumstances of your case, KCC denies your request to be reassigned.

The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions.”
    Reddettirmişler sadece oraya odaklandım geriye kalan açıklamaların ıvır zıvır olduğunu düşünüyorum.Daha önce forumda da denilene göre KCC nin böyle yaptığı oluyor.Dosyamı taşıyana kadar mail atmalıyım diye biliyorum.Öğrenci vizem,kira sözleşmem ve pasaportumu da ekte ekliyorum.Artı olarak herhangi yapmam gereken bir şey var mı bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• @Meho35 orjinal maili dogrudan paylasirsaniz daha net anlayabilmek adina daha saglikli olacaktir

• ⭐⭐

@asiza önce sürecinizi imzanıza taşımanız , sonra dv2024 aşamaları başlığındaki sayfaları okumanızı tavsiye ediyorum. 1. Sayfadan sonuna kadar.

• ⭐⭐

@asiza önce sürecinizi imzanıza taşımanız , sonra dv2024 aşamaları başlığındaki sayfaları okumanızı tavsiye ediyorum. 1. Sayfadan sonuna kadar.

• @asiza merhaba ,oncelikle lutfen surecinizi imzaniza tasiyiniz.

Ilgili sorularinizi " DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları" basligi altinda sormaniz daha uygun olacaktir.

• @tgctgctgc case numberınızın aktif olmaması mı etkiliyor acaba? şahsen ben de sıra numaram aktif olduktan sonra maillere başlamayı düşünüyorum.

• Bu ileti silindi!

• @tgctgctgc @gacal @hsn-kartal ilk etapta aktif olma durumundan olduğunu sanmıyorum
    Zira benim numaram ocak bülteni ile aktif oldu.Ben de yaklaşık 40 ülkeye mail attım, bir çoğundan olumsuz dönüş aldım.
    Vatandaşlık ya da oturum istiyorlar

• Aslında önceden aksiyon alarak iyi yapmışsınız. Mailin içeriğinde neden taşımak istediğinize dair, TR de sıra gelmeyecek olmasını mı belirttiniz

• @gacal evet, genel olarak bu bilgileri içeren mail hazırlayıp atıyorsunuz

• @Buse-Şahin yeşil pasaportunuz, ilgili ülkelere vizesiz giriş yapabilmenizi sağlar. KCC ise oturum kanıtı ister dosya taşımak için. Pasaportunuz size oturum sağlamadığı için ne yazık ki taşıma yapamazlar. Ama siz ilgili ülkelerin konsolosluğuna dosya taşımak istediğinizi belirten mailler atabilirsiniz. Onlar isterse dosyanızı taşıyabilirler

• @Gupse teşekkürler umarım hepimiz için hayırlısı olur

• @Gupse sanırım ellerinde kendi isleyecekleri dosyaların yoğunluğu var ilk etapta onları eritmek istiyor olabilirler..

• @Fatma-Yılmazoğlu bekliceksiniz 1 ay kala veya daha yakın bir tarihte doktor randevusuna gidiceksiniz kalan kısımlar forumda bol bol okucaksiniz

Benzer Başlıklar

• DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    467 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 17 Oy
    8k İleti
    921k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    2k İleti
    281k Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? Gecen yıldan farklı bir şart yok o zaman değil mi ? hayir, yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k