Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@pirilparlak original passaport request mektubu üzerinde göndermeniz gereken belgeler yazıyor. ana mektubuda pasaportunuzla birlikte kargoyla gönderebilirsiniz. VFS nin internet sayfasında iletişim onay formlarıda var oda dolduruluyor. internet sitesinden bilgileri alabilirsiniz. Ben yurtiçi kargo ile gönderdim ertesi gün teslim ettiler.
-
@pirilparlak hayırlı uğurlu olsun. Umarım 03 ocak tarihine yetişir çünkü sanıyorum bu ts2023 için son başvuru tarihi ve sizin en geç o tarihe kadar kanada içinde olmanız gerekiyor.
-
@mrme12 işte esas önemli durum bu. ne zaman sizde olur.?
Çünkü 03 ocak ts2023 için son başvuru tarihi deniliyor. Mutlaka bu tarihe kadar kanada içinde olmanız gerekiyor. Çok kısa süre kaldı. -
@KurtarKendini
Merhaba. 3 Temmuz da başvuru yaptım 21 Eylül de red aldım aynı sebepten ve finansal durumdan ötürü. 6 Ekim de tekrar başvuru yaptım ve halen bekliyorum. -
Bu ileti silindi! -
https://hizliresim.com/4q1wqfq
burada No mu kalmalı Yes mi -
@pirilparlak ABD vizeniz vs var mıydı ?
-
@Forsted evet vardı 🙏🏻
-
@Ahmet-Gümüş zaten 03 ocak son başvuru tarihi. Yetişemezseniz ts2023 başvurusu kaçar.
-
@cafissimo çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım bakalım hayırlısı artık :)
-
@pirilparlak ts2023 ile alınan 3 yıllık çalışma izninin bir avantajı var mı ? Yani bu üç yıl sonunda kalıcı oturum almak için ne gibi yararı olur ? Birçok kişi üç yıl sonra süre bitiminde artık işe yaramaz diyorlar çünkü kalifiyeli nitelikli iş kollarından birinde çalışma olmazsa kalıcı oturuma faydası yokmuş. Yani uber yemek dagıtım gibi işlerle kalıcı oturum alınmıyor diyorlar.
nitelikli iş bulmak zor deniliyor şartlar ve eğitim gerekiyormuş. -
@MYANGEL ben bunu vfs ye telefon açıp sordum ucu açık cevaplar verdiler 2-4 hafta süreçler olabilir diye. Minimum 2 hafta bile olsa oldukça geç. Ts2023 başvurusuna yetişmeyebilir.
-
@Ahmet-Gümüş evet ucu ucuna denk gelmiş :( ayrıca bunun uçak bileti alma süreci olacak. umarım yetişir herşey gönlünüzce olur. Bol şans
-
Herkese selam pasaport tracking nasıl yapıyoruz acaba?
-
@MYANGEL yaşamadan göremeyeceğimiz kısım sanırım ya da bizden önce gidenlerin deneyimlerimden bilebileceğiz:/
-
@pirilparlak online takip platformları vardır
-
ilgili linkten pasaportu takip edebilirsiniz.
-
ANKARA VFS icin passport kargoya teslimden geri kargo ile elime ulasmasi yaklasik 11 takvim gunu aldi.
-
@mrme12, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
VFS icin passport kargoya teslimden geri kargo ile elime ulasmasi yaklasik 11 takvim gunu aldi.
bilgi için teşekkürler.
-
@mrme12 çok teşekkürler Ankara mı İstanbul muydu acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum