Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
başvurum Approve aldıktan sonra vize basımı için vfs ye gönderdim. telefon görüşmemde 2-4 hafta süre diyorlar. ne kadar sürede gelir ?
-
@Ahmet-Gümüş gozun aydin, tebrik ederim. Cok hizli cikmis, profilin nasildi acaba, yada sans mi hepsi :)
-
Arkaşadalar merhaba. Ağustos ayında başvuru yaptım kasımda sonuç geldi red aldım. Red nedenide geri döneceğimize emin olamadık. Bu yüzden tekrar başvurdum iyice açıkladım döneceğimi. Sonuç kaç günde gelir daha önce red alıp 2. Kez başvuru yapan sonuç alan varsa cevaplayabilir mi. 3 ay daha beklemek zor geliyor.
-
@idil13 Amerika vizesi sahibi olmanın pozitif etkisi olduğunu düşünüyorum. Niyet mektubunda çalıştığım sektördeki kanadalı alıcılarla iş bağlantıları kurmak için desteğinizi rica ediyorum yazmıştım. Amerika dışında yurtdışı çıkışımda yoktu başka. Hayırlısı umarım pasaportu hızlı gönderirler.
-
@Ahmet-Gümüş hayırlı uğurlu olsun :)) size bir sorum olacaktı biometric verdiğiniz günden sonraki kaçıncı günde açıklandı sonucunuz acaba? Paylaştığınız fotoğrafta online başvurduğumuz anda gelen otomatik biometrics letter tarihi yazıyor , o tarihten sonra 44 gün olmuş, biometric gidip verdikten sonra kaç acaba? Bir de sizde clien info tarihi de var bende yok neden ki acaba :/ teşekkür ederim şimdiden
-
@Ahmet-Gümüş genelde herkesin 1 haftada geliyor
-
@Ahmet-Gümüş arkadaşa 1 ayda basip yolladılar.
-
@pirilparlak başvurudan 3-4 gün sonra biyometrik vermiştim.
-
Passport request ve pasaport VFS e teslim ediltikten ne kadar sonra visa basilip geri adrese teslim aldiniz?
-
@Ahmet-Gümüş çok teşekkürler cevabınız için. ilginç bir şekilde benim de bu sabah onaylandı vizem. 20 kasımda biometrics vermiştim. Vfs Ankara’ya nasıl göndereceğim acaba ptt ile mi? Süreçte yardımcı olursanız sevinirim. Sadece letter ve pasaport u mu koyacağım? Teşekkürler
-
@pirilparlak original passaport request mektubu üzerinde göndermeniz gereken belgeler yazıyor. ana mektubuda pasaportunuzla birlikte kargoyla gönderebilirsiniz. VFS nin internet sayfasında iletişim onay formlarıda var oda dolduruluyor. internet sitesinden bilgileri alabilirsiniz. Ben yurtiçi kargo ile gönderdim ertesi gün teslim ettiler.
-
@pirilparlak hayırlı uğurlu olsun. Umarım 03 ocak tarihine yetişir çünkü sanıyorum bu ts2023 için son başvuru tarihi ve sizin en geç o tarihe kadar kanada içinde olmanız gerekiyor.
-
@mrme12 işte esas önemli durum bu. ne zaman sizde olur.?
Çünkü 03 ocak ts2023 için son başvuru tarihi deniliyor. Mutlaka bu tarihe kadar kanada içinde olmanız gerekiyor. Çok kısa süre kaldı. -
@KurtarKendini
Merhaba. 3 Temmuz da başvuru yaptım 21 Eylül de red aldım aynı sebepten ve finansal durumdan ötürü. 6 Ekim de tekrar başvuru yaptım ve halen bekliyorum. -
Bu ileti silindi! -
https://hizliresim.com/4q1wqfq
burada No mu kalmalı Yes mi -
@pirilparlak ABD vizeniz vs var mıydı ?
-
@Forsted evet vardı 🙏🏻
-
@Ahmet-Gümüş zaten 03 ocak son başvuru tarihi. Yetişemezseniz ts2023 başvurusu kaçar.
-
@cafissimo çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım bakalım hayırlısı artık :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum