Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@cafissimo çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım bakalım hayırlısı artık :)
-
@pirilparlak ts2023 ile alınan 3 yıllık çalışma izninin bir avantajı var mı ? Yani bu üç yıl sonunda kalıcı oturum almak için ne gibi yararı olur ? Birçok kişi üç yıl sonra süre bitiminde artık işe yaramaz diyorlar çünkü kalifiyeli nitelikli iş kollarından birinde çalışma olmazsa kalıcı oturuma faydası yokmuş. Yani uber yemek dagıtım gibi işlerle kalıcı oturum alınmıyor diyorlar.
nitelikli iş bulmak zor deniliyor şartlar ve eğitim gerekiyormuş. -
@MYANGEL ben bunu vfs ye telefon açıp sordum ucu açık cevaplar verdiler 2-4 hafta süreçler olabilir diye. Minimum 2 hafta bile olsa oldukça geç. Ts2023 başvurusuna yetişmeyebilir.
-
@Ahmet-Gümüş evet ucu ucuna denk gelmiş :( ayrıca bunun uçak bileti alma süreci olacak. umarım yetişir herşey gönlünüzce olur. Bol şans
-
Herkese selam pasaport tracking nasıl yapıyoruz acaba?
-
@MYANGEL yaşamadan göremeyeceğimiz kısım sanırım ya da bizden önce gidenlerin deneyimlerimden bilebileceğiz:/
-
@pirilparlak online takip platformları vardır
-
ilgili linkten pasaportu takip edebilirsiniz.
-
ANKARA VFS icin passport kargoya teslimden geri kargo ile elime ulasmasi yaklasik 11 takvim gunu aldi.
-
@mrme12, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
VFS icin passport kargoya teslimden geri kargo ile elime ulasmasi yaklasik 11 takvim gunu aldi.
bilgi için teşekkürler.
-
@mrme12 çok teşekkürler Ankara mı İstanbul muydu acaba
-
Bir diğer merak konusu da giden arkadaşlarımın, 22 sinden 2 Ocak a kadar resmi tatil olma olasılığı var diyorlar. Bunu öğrenebilen var mı aranızda? Pasaport erken gelse bile gidilir mi bilmiyorum
-
@pirilparlak Ankara
-
@pirilparlak Tatil olması sizi etkilemeyecek. 3 ocakdan önce Kanada ya giriş yapıp bsşvurunuzu online portaldan yapınız. İşlem tarihiniz baz alınıyor.
-
@Ahmet-Gümüş Ahmet bey elden teslim edip elden almak 2-3 iş günü size kazandırır🙏🏻 Eğer teslim etmediyseniz nacizane tavsiye
-
@Seda-Uysal-Avcı çok teşekkürler. İrcc ofise teslim edilmiş. Sürecin devam ettiğine dair mail aldım. Bakalım beklemedeyiz.
-
@Seda-Uysal-Avcı teşekkür ederim 🙏🏻 değerlendirilip sonuçlanana kadar Kanada’da kalacağım ve Türkiye’de devam eden iş hayat var biliyorsunuz. En doğru zamanı ayarlamaya çalışıyorum. Eğer 23 ünde gelirsem mesela ve 25 inde tatile girip 2 sine kadar government tatilde olduğu için değerlendirme olmayacaksa bir sürü maddi kayıp. Ama zaten sistem otomatik işliyorsa onu bilmiyorum. Sizler daha iyi bilirsiniz diye sormak istedim 🙏🏻 ona göre 2 sinde gelmem daha mantıklı gibi.
-
@Ahmet-Gümüş kaç gün oldu Ahmet bey sizin ve Ankara’ya mı göndermiştiniz
-
@pirilparlak size katılıyorum🙏🏻ocak 1-2 gibi gelip başvurursanız belki daha az zaman kaybı olur gibi .
-
@pirilparlak Kis doneminde ucuslarda rotarlari dusunurek 1-2 gun erken varmak mantiklidir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum