Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
1.4k 218 119.6k 195

Benzer Başlıklar

  • Kanada'da geçim çok mu zor?

    Kanada
    26
    0 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    praguebudapestP
    @ibrahimasar çok doğru tespitler ve özellikle son zamanlarda masraflarda çok fena artışlar var. İş bulma sıkıntısı ve giderleri karşılamada çok zorlanılıyor.
  • Kanada PNP ile PR alma

    Kanada
    10
    0 Oy
    10 İleti
    627 Bakış
    step_by_stepS
    @lupen Express entry kapsamında yer alan PNP eyalet aday programları için şartları bir inceleyin derim. Tercih ettiginiz eyalette bir okula kayıt olma, bir süre çalışıp iş deneyimi elde etme veya lmia belgeli bir işverenden iş teklifi alma gibi şartları var. Bunlardan bir tanesini veya bir kaçını yaparsanız ancak o eyalet size adaylık daveti veriyor. Kolay işler değil. özellikle işverenden teklif mektubu almak zor. Ayrıca dil seviye ielts gibi test skoru lazım. Ve bu eyaletlerde yaşam şartları ,sosyal yaşam kısıtlı küçük yerler gelişmekte olan yerler.
  • Kanada hakkında özel bir soru

    Kanada
    4
    0 Oy
    4 İleti
    454 Bakış
    CalibraturboC
    sor bana
  • Kanada ilaç fiyatları

    Kanada
    2
    1 Oy
    2 İleti
    426 Bakış
    CalibraturboC
    ögrenci olarak yıllık 900 cad ödeniyor new brunswickte
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum