Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @barbie tl olarak gösterebilirsiniz ama bunun dolar karşiligi miktarını da belirtme bizde fayda var

• @symbi0te Onay maili derken tam anlayamadım?
    Bu kadar zor mu bu unganlara ulaşmak ya birkaç bişey sormak istemiştik

• @Cumutey hocam bence bunca kötü şey içinde bir avantaj.En azından kota erken dolmasın kapıdan çevrilmesin kimse gecen yil gibi.Mevzu ankaranin yavasligi hollandadaki 13k talihli randevu alırken ankara 5k anca alacak.bakalim ne olacak..

• @hsn-kartal umarım dediğiniz gibi olur. Hollanda 2024 kazanan talihli sayısı 39 kişi görünüyor. Tabii ki süreçlerimizin hızı aynı değil ama kazanan sayısının da önemi var gibi Hollandanın dediğiniz cn e mülakat vermesinde.

• @Cumutey ben dosya taşımak için 40. Ülkeye mail attım hepsi olumsuz dönüş yaptı oturum veya vatandaşlık istiyorlar.Ama vazgeçtim mi?hayır.Yilmadan devam ya beni engellerler ya da dosya taşırım hiçbir zaman vazgeçmedim,nefes alıyorsak umut var...

• @hsn-kartal Geçen senenin kazanan kişilerinin ne çok hikayesi var, dosya taşımak için yaptıkları, uğraşları, çabaları, umarım olumlu sonuç alabilirsiniz. Sürecin henüz başında yine okuduklarımdan yola çıkarak sanıyorum ki ülkeler öncelikli olarak kendi vatandaşlarına mülakat ayırıyorlar, isteyen, gerçekten isteyen herkes umarım vizesini alır, çabalarınızın sonuçlarını umarım mali yıl bitmeden mülakat deneyimlerinde okuma fırsatım olur.

• ⭐⭐⭐

@asilolcu Boyle bir şansınız varsa beklemeyin, Frankfurt konsolosluğu normalde veriyor bu şekilde mülakat, ama gecikmeyin.

• @Cumutey size çok teşekkür ediyorum, yorumunuz bana pozitif etki etti umarım çabalayan, gerçekten çok isteyen herkes hayaline kavuşsun sizde dahil

• @gucarslan abi merhaba Hollanda’da geçiçi oturumla dosya taşıyan oldu mu? Biraz meşakkatli ve maliyetli iş ama sonuç alabilir miyim?

• Merhaba arkadaşlar bu ay mülakar dağılımı yapılmıyor mu ?

• ⭐⭐

@hsn-kartal Engellemezler merak etmeyin en fazla otomatik mail ile donus olur ret maili gelmez ( bir arkadastan biliyorum :) ) Bence henuz dosya tasimak icin erken konsolosluklar henuz kendi ulke kazananlarina bile bakamamislardir. Bahar aylarinda ellerinde dosya azalip biraz hizlaninca kabuller yine hizlanacaktir umarim. Erken kalkan yol alir , siz azimle denemeye devam edin umarim cabalarinizoin karsiligini aldiginiz bir mali yil olur.

• @erenist ben ulaşamadım ulaşamıyorum da ulaşanlar var

• @achillesoag umarım dediğiniz gibi olur, mesaj anlaşıldı:)

• @erenist Evet keza bende mail attım fakat ne maile dönüş yapıldı nede onay maili gönderildi.

• @qwe19 şuan şubat ayin cutoff sayıları açıklandı bu ay için mülakat dağıtımı yapılacaksa bu önümüzde ki günlerde yapılmaya başlanır

• Yeni bülten hayırlı olsun. Umarım bu ay şaşılacak derecede yüksek mülakatlar dağıtılır ve süreç hızlanır.

• @Prm-oguzhan şaşilacak sayida mulakat dagitmazlarsa isimiz zor 🤔

• Merhaba arkadaşlar. Az önce zor bela Rusya konsoloslugundan ciktik. Hicbir sekilde randevu verilmiyor cok berbat bir sistemleri var. Soyle bir sorum var, esim icin konsolosluktan kaseli imzali rusca bir evrak aldik adli sicil kaydi olmadigini gosteren ancak apostilli evrak veremiyorlar ve Turkiyede gecerli olacagini soylediler. Bu evragin bir gecerlilik suresi var mi? 6 ay gibi bir sure var mi? Ve dogum sertifikasi vermiyorlar, orjinali olan 1997 senesinden dogum sertifikasi mulakatta gecerli olur mu? Diploma vs hicbir sekilde alamiyoruz zaten, hayatimda gordugum en berbat konsolosluk. Not: asil talihli benim. Tesekkur ederim

• @jtcarlos, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Prm-oguzhan şaşilacak sayida mulakat dagitmazlarsa isimiz zor 🤔

valla ben de 10k dayım da bakalım 4-5 lere gelmezse bize gelir mi artık düşünücem

• @BatuhanGnc 1 saat kadar önce randevu mu iptal edip tekrar aldım ama halen değişen bir şey yok

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    523k Bakış
    K
    Merhaba, bu ay son bülten açıklanmayacak mıydı?
  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k