Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @achillesoag bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim. Belgeleri simdi herhangi bir problem pruz ile karsilasir miyim diye topluyorum. Mulakat maili aldigimda hepsini tekrar edinecegim.Suanki on calisma gibi.

• @gucarslan aradığım cevap buydu tam olarak teşekkür ederim

• Arkadaslar vizeyi alıp amerıkaya gıttıgımızde adres gosterdıgımız sehre mı gıtmemız gerekıyor? Bır de ne kadar sure kadar ılk gıdısımızde kalmamız gerekıyor? İllaki greencardı alıp mı donmemız gerekıyor,sonradan arkdaslarımız postalayabılır mı bıze? Bır de amerıkaya ılk gıttıgımızde ne kadar para olması lazım cebımızde kontrol edıyorlar mı? Bır de ılk nereye gıdersen o eyalete mı baglı oluyorsun?

• Herkese selamlar, Almanya'da yüksek lisans ile oturum alıp dosyasını taşıyan birisi oldu mu acaba?

• Merhaba, iyi akşamlar. Bu ay henüz bülten veya mülakatla ilgili bir gelişme olmaması normal mı? Geçen aylarda daha erken yayınlanmıştı sanırım ve 3.hafta mülakatlar dağıtılmıştı bu yüzden sormak istedim.

• @ozmell birde gerçekten gitmek istediğinize eminmisiniz?

• @ozmell Öyle bir zorunluluk yok. Arkadaşınız istediğiniz yere postalayabilir. Yanılmıyorsam 5000 dolara kadar sorun yaşanmıyor. Fakat tam olarak emin değilim.

• @Yunus-Şahinoğlu perşembe cumayı beklemekiyiz

• Arkadaşlar unganlara mail ile ulaşan oldu mu ne kadar sürede dönüş yapılıyor çarşamba attığım maile hala dönmediler de. Mail telefon ile ulaşmaktan daha kolay demişlerdi aslında

• @keyifteyiz Bülten yayınlandı az önce, içime doğmuş sanırım. Mülakat dağıtımı da olur umarım. Teşekkür ederim yanıtınız için

• @Yunus-Şahinoğlu kasım ayını boş geçtiklerini düsünürsek tekrardan aynısının olmasını kimse için istemem 1 ay herkesi geriye attı bu durum o yüzden tavsiyem sabır ile beklemek

• ⭐⭐

@ozmell bu soruların hepsinin cevabı var forumda.

• @erenist valla 5 gün aralıklı 2 kere mail attım yüzüme bile bakmadılar 11 gün oldu ilk randevu aldığım tarihten itibaren halen onay maili gelicek diye bekliyorum

• Yeni bülten açıklandı, EU bölgesi için CN 13.500 e kadar aktif oldu. Şubat ayından itibaren bol mülakat alarak devam eder süreç umarım.

• Şubat için current 13500k mi oldu?

• @gucarslan peki bankadaki parayı sadece TL olarak gösterebiliyor muyuz

• @hsn-kartal Evet, öyle açıklandı. Burada bir avantaj mıdır bilmiyorum ama, 24 talihlisi ve vize mülakatına giden bir kişinin Ankaradaki iranlıların çok olduğunu belirtmişti, İranın aynı CN de kaldığı görünüyor. Umarım bu bizlere verilen mülakat sayısının artmasını sağlar.

• @barbie tl olarak gösterebilirsiniz ama bunun dolar karşiligi miktarını da belirtme bizde fayda var

• @symbi0te Onay maili derken tam anlayamadım?
    Bu kadar zor mu bu unganlara ulaşmak ya birkaç bişey sormak istemiştik

• @Cumutey hocam bence bunca kötü şey içinde bir avantaj.En azından kota erken dolmasın kapıdan çevrilmesin kimse gecen yil gibi.Mevzu ankaranin yavasligi hollandadaki 13k talihli randevu alırken ankara 5k anca alacak.bakalim ne olacak..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k